Šta je novo?

LG Crystal

• Začetnik teme Začetnik teme ACAS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
Zna li neko nesto o ovom mobu iz licnog iskustva??

Imam ovaj mob pa da vidim druga iskustva, ovo je prvi providan mob na svetu i ima 8 mega piksela i s-klass interfejs🙂

s-klass interfejs je vrlo zanimljiv i lepo uradjen, a meni os ni gps netrebaju🙂 imao sam n73, n95, n95 8g i nisam koristio os bukvalno nimalo.. :banana:

pa sigurno da je odradjen kvalitetnije od jadnog simbiana ...imam ga i ja i kao da ga nemam 😀 ali ipak mi daje neke mogucnosti ...a za to tvoje cudoo trazi java programcice 🙂 nadam se da si video iskustva korisnika sa mobilnogsveta 🙂

ma i ja sam pisao na mobilnom svetu,tamo su bas sturo su pisali o njemu,nijedan koristan komentar nisam mogao da nadjem..

A koja je svrha teme? 🙂 Telefon kada vec imas, a zelis da se pohvalis iz nekog razloga, napisi review. Ima dela na forumu za to.

Kao sto je vec receno, broj megapiksela ne znaci nista, pogotovu u slucaju tog telefona.

LMAO,nisam postavio temu da se hvalim,nego da pitam za misljenja drugih o ovom mobu,najvise me interesuje dali je nekom riknuo flet kabl i tako nesto.. Meni hvala Bogu je sve ok, ali da vidim,ako je mob rizican,da ga menjam.. to je sve...

A za kameru nisam imao nameru da pitam,ali sad vidim da se ovde pusta par poruka oko kamere,pa da kazem da je to slim telefon, nije cigla i normalno da mu je takva snaga kamere.. ali to so pise GSM arena,vazi za rang od 8mpx, dok recimo ako se dobro secam,kazu da je bolja od bilo koje 5mpx kamere na mobilnom telefonu naravno..

ps u praksi svi slim mob telefoni imaju below average cameru u odnosu na deblje telefone.. recimo imao sam i g600 i n95 i naravno da iako su oba po 5 mpx, nokia je jaca jer je imala veliko socivo kamere, ali zato mi je uvek bila muka za dzep,dok g600 je bio neosetljiv za dzep..

ja imam telefon deblji i od fotoaparata, i pravi utoliko bolje slike>proporcionalno razlici u debljini.

ja imam telefon deblji i od fotoaparata, i pravi utoliko bolje slike>proporcionalno razlici u debljini.

Ajde objasni zasto polprofesionalni, i profesionalni fotoaparati imaju veliko socivo, i prave neuporedivo bolje slike od obicnog amaterskog digitalca...

I smesno od tebe sto poredjujes neku svoju krntiju iz proslog milenijuma sa mojim izkazom, nepredjuju se babe i zabe..

Nije poenta u debljini, poenta je u prostoru u kome mozes da stavis jos tehnologije (prosto narodno receno), i da se neko nepravi smartass, naravno da ovde nepuporedjujemo stari crt televizor, i novi lcd, nego pravimo poredjenje telefona od 8 mpx slima, i 8 mpx sa socivom,koji su izasli iste godine..

Nazad
Vrh Dno