Music Mag je napisao(la):Mislim da ih treba zabraniti .. kao i Creative !!
To je kao kad bi NOKIA pravila kola (mada bi ona to uradila dobro !!??) .. Vlasnici LG-eva, nemojte da se uvredite !!
Apsolutno. Zato se grozim i same pomisli na njihove cd-rw uredjaje.Music Mag je napisao(la):Mislim da ih treba zabraniti .. !!
vlasta je napisao(la):Apsolutno. Zato se grozim i same pomisli na njihove cd-rw uredjaje.
Aca je napisao(la):To sto je kod nas dosla losa serija LG 52x citaca ne znaci da je LG generalno losa firma. Rezaci i citaci im zaista nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Prvi su se pokazali fenomenalno i nahvaljeni su svuda u svetu (cak im je i cena skocila) dok se citaci nisu pokazali bas sjajno. Ni DVD-ovi im nisu losi.
ZeeGerman je napisao(la):Pravo da vam kazem, LG (bar meni) sasvim fino radi.
Imao sam problema sa modelima Mitsumi firme, dok se slazem da je Creative jedan od najboljih , ako ne i najbolji!(josh od 2X modela)!
omnik je napisao(la):Lagano covece. Ovo definitivno nije nacin da se zapocne neka diskusija (ako ti je to uopste bila namera). Ako si imao neke probleme sa LG rezacima, napisi ili brisi![]()
[/QUOTE
Uh... Ima sam problema i to kakvih .. Nisu oni losi prvih pola godine do godinu dana ali posle .. UZAS ! Isto mi se dogodilo i sa jednim Creative-om 48x ..![]()
delimir je napisao(la):Drug mi ima u mašini taj kontroverzni Lg 52x i za nekih tridana koliko je njegov Athlon bio kod mene nisam nešto mogao da se požalim, a ni on mi se nešto nije žalio na CD-ROM. Kada zavrti disk malo brža ispušta čudan zvuk, ali za sada radi OK. U principu ko hoće dobar CD-ROM neka se drži Teac-a...
majka je napisao(la):sto se tice Creative-a moja iskustva su sasvim suprotna...da mi poklone prodao bih njihov CD-rom o`ma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari