Šta je novo?

LG citachi ..

Music Mag

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
619
Mislim da ih treba zabraniti .. kao i Creative !!
To je kao kad bi NOKIA pravila kola (mada bi ona to uradila dobro !!??) .. Vlasnici LG-eva, nemojte da se uvredite !!

Lagano covece. Ovo definitivno nije nacin da se zapocne neka diskusija (ako ti je to uopste bila namera). Ako si imao neke probleme sa LG rezacima, napisi ili brisi ;) :D

Music Mag je napisao(la):
Mislim da ih treba zabraniti .. kao i Creative !!
To je kao kad bi NOKIA pravila kola (mada bi ona to uradila dobro !!??) .. Vlasnici LG-eva, nemojte da se uvredite !!

Za LG cu se i sloziti (mada mislim da je BTC najgori - posebno pouzdanost).
Sa Creative 52x (?) imam vrlo pozitivna iskustva - lepo cita i izuzetno brzo prepoznaje medije (cini mi se brze nego bilo koji drugi...).

To sto je kod nas dosla losa serija LG 52x citaca ne znaci da je LG generalno losa firma. Rezaci i citaci im zaista nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Prvi su se pokazali fenomenalno i nahvaljeni su svuda u svetu (cak im je i cena skocila) dok se citaci nisu pokazali bas sjajno. Ni DVD-ovi im nisu losi.

Aca je napisao(la):
To sto je kod nas dosla losa serija LG 52x citaca ne znaci da je LG generalno losa firma. Rezaci i citaci im zaista nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Prvi su se pokazali fenomenalno i nahvaljeni su svuda u svetu (cak im je i cena skocila) dok se citaci nisu pokazali bas sjajno. Ni DVD-ovi im nisu losi.

Veoma lepo receno. :)

Pravo da vam kazem, LG (bar meni) sasvim fino radi.
Imao sam problema sa modelima Mitsumi firme, dok se slazem da je Creative jedan od najboljih , ako ne i najbolji!(josh od 2X modela)!

ZeeGerman je napisao(la):
Pravo da vam kazem, LG (bar meni) sasvim fino radi.
Imao sam problema sa modelima Mitsumi firme, dok se slazem da je Creative jedan od najboljih , ako ne i najbolji!(josh od 2X modela)!

sto se tice Creative-a moja iskustva su sasvim suprotna...da mi poklone prodao bih njihov CD-rom o`ma...

Re: Re: LG citachi ..

omnik je napisao(la):
Lagano covece. Ovo definitivno nije nacin da se zapocne neka diskusija (ako ti je to uopste bila namera). Ako si imao neke probleme sa LG rezacima, napisi ili brisi ;) :D [/QUOTE

Uh... Ima sam problema i to kakvih .. Nisu oni losi prvih pola godine do godinu dana ali posle .. UZAS ! Isto mi se dogodilo i sa jednim Creative-om 48x ..:mad:

Drug mi ima u mašini taj kontroverzni Lg 52x i za nekih tri :) dana koliko je njegov Athlon bio kod mene nisam nešto mogao da se požalim, a ni on mi se nešto nije žalio na CD-ROM. Kada zavrti disk malo brža ispušta čudan zvuk, ali za sada radi OK. U principu ko hoće dobar CD-ROM neka se drži Teac-a...

delimir je napisao(la):
Drug mi ima u mašini taj kontroverzni Lg 52x i za nekih tri :) dana koliko je njegov Athlon bio kod mene nisam nešto mogao da se požalim, a ni on mi se nešto nije žalio na CD-ROM. Kada zavrti disk malo brža ispušta čudan zvuk, ali za sada radi OK. U principu ko hoće dobar CD-ROM neka se drži Teac-a...

Ako je zvuk, kao da polece avion, malo chudan, sta je onda mnogo chudan zvuk? :D

majka je napisao(la):
sto se tice Creative-a moja iskustva su sasvim suprotna...da mi poklone prodao bih njihov CD-rom o`ma...

Potpuno se slazem.
Takodje, LG pisaci su po mom misljenju vrlo dobri, jos bolji kad se uzme u obzir cena.

Imam 16X model i do sada nisam imao nikakvih problema.
Narezao sam 20-tak diskova na njemu vecinom audio i to pri 4x (neke i na Verbatim-ima oznacenim sa 1x-2x!) i svi su savrseno svirali na 5-6 razlicitih cd playera od kojih su dva mnogo losi.
Jedan Casio "all-in-on"e 2xkasteofon/radio/cd, (fazon za poneti) star 5 godina i jedan noname isto ovo gore star minimum 6 godina.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno