Okači, okači, ima još nas koje to interesuje.Heinz je napisao(la):Sve ovo mogu da zapakujem i okačim na 'moj sajt' ako si nameračio da uradiš pravu stvar sa svojim rezačem.
Heinz je napisao(la):Za flešovanje 32x na 40x ti je potrebno sledeće:
1 komad firmware-a v1.02 za LG 40x (je4lg501.hex)
1 komad flash utility od 32x (je3.exe) datiran na 22.02.2002.
Za vraćanje sa 40x na 32x je potrebno sledeće:
1 komad firmware od 32x v1.04 (je3lg409.hex)
1 komad flash utility od 40x (je4.exe) datiran na 17.04.2002
Sve ovo mogu da zapakujem i okačim na 'moj sajt' ako si nameračio da uradiš pravu stvar sa svojim rezačem.
Mount Rainier ne podržava nijedan LG pisač (do sada).
Ha je napisao(la):Interesuje me jos jedna stvar ... posto su 32x rezaci sa 8MB baferom
a 40x sa 2MB baferom da li tu ima kakve kolizije?
Vince Carter je napisao(la):Sto se tice 40x modela, postoje i sa 8MB (ja ga imam) i sa 2MB bufferom (firmware im je isti), tako da to nije nikakav problem.
kako imaju isti kada vezrija od 2mb podrzava mr (ili gresim?)Vince Carter je napisao(la):Sto se tice 40x modela, postoje i sa 8MB (ja ga imam) i sa 2MB bufferom (firmware im je isti), tako da to nije nikakav problem.
Heinz je napisao(la):Za flešovanje 32x na 40x ti je potrebno sledeće:
1 komad firmware-a v1.02 za LG 40x (je4lg501.hex)
Čekaj, čekaj, ja imam LG 32x/10x/40x i on ima 2 MB bafer. Da li postoje i takvi modeli ili mi je Novica uvalio neki škart.Ha je napisao(la):Interesuje me jos jedna stvar ... posto su 32x rezaci sa 8MB baferom
radar je napisao(la):Čekaj, čekaj, ja imam LG 32x/10x/40x i on ima 2 MB bafer. Da li postoje i takvi modeli ili mi je Novica uvalio neki škart.
Gresis, ovaj gresis sinkoD-KEE je napisao(la):kako imaju isti kada vezrija od 2mb podrzava mr (ili gresim?)
ovo je bila prvobitna informacija!Minja je napisao(la):Gresis, ovaj gresis sinko![]()
MR podrzava samo LG 48x, ima i udma 33 podrsku itd...
D-KEE je napisao(la):kako imaju isti kada vezrija od 2mb podrzava mr (ili gresim?)
D-KEE je napisao(la):Update 28/5/02: LG has informed me that neither version of the GCE-8400B is Mount Rainier compliant...
Ha je napisao(la):Da li uistinu toliki bafer(8MB) nesto vise znaci u odnosu na 2MB?
Jer rekose da je 2MB optimum iliti najbolje ...
Heinz je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari