Šta je novo?

LG BD550 ili LG BD660

paloma

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2008
Poena
320
Pošto su im cene slične, koji je bolje uzeti? Vidim da 550 ima nešto bolje karakteristike dok 660 pušta 3D a pošto nemam namere uživotu da gledam 3D sa naočarima, da li je bolje uzeti stariji model? Druga stvar, oba imaju USB preko koga mogu da se gledaju filmovi u raznoraznim formatima, e sad, da li mogu da se gledaju blu ray filmovi (AVC) sa HDD-a prikačenog na USB?
Hvala na budućim odgovorima.

uvek ti je bolji noviji model. sigurno ima bolji loading time i bolju podršku. takođe netcast mu je unapređen kao i celokupan softver.
ako su cene iste ne znam zašto bi uopššte o starom i razmišljao. niko tebe ne tera da gledaš 3d

pa proveri ako ima podršku za .m2ts fajlove onda možeš da skineš sa neta neki blu-ray u punoj veličini. izvadiš tu datoteku i pustiš.
meni na popcornu pušta to bez problema.

LG je pre na sajtu imao manual u pdf-u za svaki proizvod pa se moglo videti tačno šta od fukcija ima, ali više nemaju ni za jedan koliko vidim.

update
iskopao sam spisak kompatibilnosti. podržava mpeg 2 TS kao codec ali nisam siguran da li bi pustio .m2ts fajl. za to ti je najbolje da nađeš neki takav film i skineš neki manji fajl u tom formatu (to je obično neka izbačena scena ili intervju sa glumcima) nabaciš to na usb nađeš gde imaju bd660 u radnji da može da se isproba i zamoliš da ti puste to sa usb-a.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    54.8 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Može li 550 da čita fleševe formatirane u NTFS?
Hteo bih da na fleš snimim neki film u MKV kontejneru u 720p rezoluciji veličine 4.7GB
Hoće li raditi?

Ne mogu da probam jer još nisam kupio player. Setio bih se i ja to sam...
Ne bih da dajem pare za nešto što mi ne završava posao.
Valjda zato i postoji forum...

Pa LG je u donjem i srednjem delu ponude što se tiče BlueRay plejera....ako hoćeš da budeš siguran u ono što kupuješ daleko bolji ali i skuplji izbor je Panasonic i Samsung.

Pogledaj i njihove modele, mislim da oni podržavaju više opcija u odnosu na LG.

tema je stara ali da probam.
Posedujem ovaj bd550 i vrlo sam nezadovoljan.... Interesuje me da li bi neki usb to rj45 odradio posao u smislu da player procita mrezni hdd i reprodukuje sadrzaje.

Nazad
Vrh Dno