Šta je novo?

LG BD370 Blu-ray player

djvaso

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2009
Poena
309
Ima li gdje ovaj player za manje od 27999 dinara koliko je u ComTrade-u?

Kad bi sve ostalo bilo isto a samo da se stave PS3 i recimo Oppo 83, sa razumen daljine (1.2-1.5m za 42" FullHD) primetio bi vise detalja, jasniju sliku, tacnije boje ali to su sve sitnice. Neko na to nece obratiti paznju, nekome je stalo do toga.

Da, sve je diskutabilno. Neko primecuje, neko ne. Meni je smetala blizina stola do levog prednjeg zvucnika i cuo sam anomalije u zvuku, neko drugi je takodje primecivao a neko treci je rekao da smo obojica ludi... heheh.... Nije sve u cipu, sam kvalitet ostalih delova unutar uredjaja je bitan. Oppo cene sa BD playerima od 1000e pa na gore (bez obzira na cenu), nije to LG konfekcija. Nekom ne smeta kvazi-crna na LG tv, meni je to neprihvatljivo.

Oppo jeste odlican nema price, a ja nevolim LG pa da je najbolji na svijetu, radije bih kupio sony ili panasonic a za mkv ili racunar ili kao sto imam wd player, a inace nepatim za tim da mi mora sve da bude u jednom.
Sto se zvucnika tice i meni svasta smeta pobudalio sam dok nisam podesio da to bude potaman, a subwofer sam skoro mjesec dana nosao po sobi i jos nisam skroz nacisto dali sam zavrsio.

Oppo jeste odlican nema price, a ja nevolim LG pa da je najbolji na svijetu, radije bih kupio sony ili panasonic a za mkv ili racunar ili kao sto imam wd player, a inace nepatim za tim da mi mora sve da bude u jednom.
Sto se zvucnika tice i meni svasta smeta pobudalio sam dok nisam podesio da to bude potaman, a subwofer sam skoro mjesec dana nosao po sobi i jos nisam skroz nacisto dali sam zavrsio.

Sve ovo mi nesto mnogo poznato cheers
ps: ni ja ne volim LG uopste.

Poslednja izmena:
Kako to mislis losa slika? Nadam se da ne uzimas kao merilo kvaliteta diskove sa kioska?

ma kakvi, naspram blu ray-a slika na original diskovima je lošija. i pre blu-ray-a se znalo da se filmovi snimaju u tehnici koja ne može da dođe do izražaja na dvd-u.
tek sa pojavom blu-ray filmova meni lično je opravdanije da kupim original ako film baš volim.

Znam da nije za ovde ali eto ja prodajem BD 370 za 20000 dinara, dva meseca star, sa updateowanim firmwareom, moze i kontakt na PM.
Ako moderatori misle da to nije za ovde bice i u delu Market->Prodajem ili menjam.

bd370 je bolji mnogo plejer od playstationa 3 ponajvise sto pusta mkv format koji je fenomenalan i pritom cita i subtitle. Mkv format nije mnogo losiji od bd a nema potrebe za kupovanje skupih bluray filmova nego lepo skines film od 4 ili 8 gb i uzivas(narezes na dvd ili prebacis na usb posto podrzava pustanje sa usb-a).

Nazad
Vrh Dno