Šta je novo?

LG 47LA620S, problem sa video materijalom pustanim sa racunara

Probaću i javiću se sigurno, ali za jedno dva meseca pošto ću tada u kupovinu.:) Ipak, eto već sad pitam za neke stvari, da bi ipak znao šta treba da uradim kad dođe vreme. Hvala ti.cheers

Nije nikakav problem da pustiš sliku u plejeru kom želiš, recimo ja puštam film u MPC-BE (LavFilters, madVR, Reclock) - uključiš extend i pustiš sliku na TV-u preko HDMI. Film je 3D SBS - na TV-u uključiš 3D i podesiš Side-by-side, ako on sam ne detektuje - imaš 3D preko HDMI-a koji radi. Nije ograničeno samo na TV player. Što ste tiče puštanja preko mreže, Plex Media Server je bio najbolji za LG -2013 serija nema MediaLink - znači ostaje DLNA. Mana integrisanog playera je da ne podržava 3D subtitlove, ako to nisu sredili u 2013 seriji - a skoro sigurno nisu...

Poslednja izmena:
Mali update sto se mog problema tice, probao sam sa drugom nvidia grafickom i drugim hdmi kablom, problem je i dalje tu. Ostalo je da pozajmim od drugara laptop pa da vidim da li je mozda nesto do mog racunara...

Probaj da prebacis na "game mode" smanjices taj inputlag i naravno iskljuci sve sto procesira sliku, dynamic contrast, true motion... ili kako se vec zovu na LG-ju

Poslednja izmena:
Juce sam stavio neki stari hdd i instalirao svez sistem, isto...
Probacu danas sa "game mode" i poiskljucivacu sve te opcije pa cemo videti.
Hvala na savetu.

Nazad
Vrh Dno