Šta je novo?

LG 42LM670S vs LG 42LM620S

Ja imam LM860V i odradio sam update na 04.41.04 (inače uvek ih radim i nikada nisam imao problema do sada) i od tada Youtube app koju najviše koristim na tv-u ne radi dobro, jednostavno ili neće da je učita ili secka klip, nešto su zeznuli, nadam se da će srediti sledećim update-om. Ja bih voleo da znam ako može nekako da se vrati starije verzija sofwere-a. Ako ti ta verzija radi dobro moj savet ne prelazi na veću!

Ne znam zašto je zatvorena tema o TV-ima iz Mađarske, valjda nekom ne odgovara, pa ću da postavim pitanje ovde,
elem, raspitivajući se kod "uvoznika" iz Mađarske oko kupovine LG televizora, jedan od njih mi je rekao fantastičnu vest da su se pojavile kineske kopije televizora i zato neki spuštaju cene, da li je još neko čuo nešto slično ili je to samo mali trik da se opravda malo veća marža od konkurencije?

^^Ma svercerski marketing ...nego, zasto je zatvorena tema "Televizori iz Madjarske" ???

Verovatno zbog ne lojalne konkurencije, kao ovde je sve lojalno i transparentno.........

Izgleda da uvoznički lobi ima uticaja na forumu.

Vrh Dno