Šta je novo?

LG 40/12/40 Cdrw

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Test ce uskoro izaci na CDRLabsu, a u medjuvremenu evo datasheeta u attachementu (zipovan PDF). Zanimljivo je da i dalje ne podrzava UDMA33 (mada to realno i nije bitno), a Mount Rainier ce podrzavati druga serija, po recima ljudi iz LGa. Ima 2MB buffer, ljudi iz LGa tvrde da je to dovoljno i da u realnom radu nema razlike izmedju 2 i 8MB buffera.

Najzanimljivije je to sto uredjaj koristi P-CAV metod snimanja (videti sliku u attachementu), pa je tako 651MB narezao za 3:00, a TEACU 40x je trebalo 3:24 (po testu coveka sa CDRLasa).

Vince Carter je napisao(la):
Najzanimljivije je to sto uredjaj koristi P-CAV metod snimanja (videti sliku u attachementu), pa je tako 651MB narezao za 3:00, a TEACU 40x je trebalo 3:24 (po testu coveka sa CDRLasa).

Ja se izvinjavam al' moj TEAC 40x reze 700MB za 2:15 :D. Bez *******cije evo sledeci put kad rezem uradicu screen-shoot pa vidi..

Bane-Nis je napisao(la):
Ja se izvinjavam al' moj TEAC 40x reze 700MB za 2:15 :D. Bez *******cije evo sledeci put kad rezem uradicu screen-shoot pa vidi..

Ajde uradi screenshot :p :p :p. Ipak je to nemoguce... u stvari moze ako snimas 300 MB na disk od 700MB :D:):D. Pogledaj opise na netu, pogledaj kada (na kojim mestima/minutima na disku) menja brzine pisanja, pa ces moci i rucno da izracunas da ne moze da snimi 700MB za ~2min tj teoretski bi mogao kada bi ceo disk rezao 40x i to bez leadin-a/leadout-a sto naravno nije tako. Imali smo vec slucajeva kada su ljudima 24x rezaci rezali 700MB za 3min sto takodje ne ide nikako. ;)

lepo sam ti rekao za brzinu citanja - samo 40 :) nisu bre oni ono... :)
ajde ostavi linkove gde si nasao clanke o 40-ici..

D-KEE je napisao(la):
ajde ostavi linkove gde si nasao clanke o 40-ici..

Zaboravio sam gde sam ih nasao :):):D (ali je nesto od toga sa CDRLabs foruma). Inace, ipak ce kod mene uskoro da uleti jedan TEAC ;) (izgleda da si onda bio u pravu:D).

Posto je doticni uredjaj (TEAC) izazvao veliko interesovanje mislim da bi trebao da se uradi neki prikaz i na bencu ?!

Podrzavam...

...predlog za predstavljanje dotičnog rezača. Baš me čudi da to dosada nisu uradili. Čuo sam BAŠ svašta o njemu, ali bi voleo da vidim mišljenje i pravih stručnjaka ;)

jedan od vlasnika doticnog

i ja sam za! URADITE VEC JEDNOM TAJ BENCHMARK... Uredjaj je ko ZMAJ! ... dodajte i ovo "Bez problema reze PRINCO bulk diskove na 40x za 2-3 min (u zavisnosti od kvaliteta CD-a jer mu se automatski prilagodjava )..." - ja to iz iskustva sa 50 PRINCO bulk komada pri cemu ni jedan nije pukao a svi CD romovi na kojima sam testirao rezane diskove su ih citali bez trunke problema.

Btw:
ako vas mrzi imate kompletan bench (na 12 duzih html stranica) na sajtu www.cdrinfo.com (sekcija hardware) pa preuzmite odatle :D

izem ti TEAC-a kada je LG skuplji :D

D-KEE je napisao(la):
izem ti TEAC-a kada je LG skuplji :D

Da znash. :D Pa ono, brzina mora da se plati. :D:D:D Stvarno kida ostale sa tih 20+ sekundi. Inace, drajv ima stvarno malo raspolozivih brzina, a i kaze covek da mali broj medija (manji nego ostali 40x modeli) hoce da reze 40x. :( Ali isto tako kaze da je i na 32x opasno brz. ;)
Bice zanimljivo videti kako sve to u praksi izgleda...

Nazad
Vrh Dno