Šta je novo?

LG 37LG3000 vs Samsung LE37A430T?

Za lg nadjoh na avs forumu ovo

37LG30 - It was TERRIBLE. Even the HD channels weren't great and SD was frequently badly pixelated. My wife is nearly blind and she noticed it. Returned it. This TV also had software issues and wouldn't let me just flip to all channels; I'd have to punch the number in.

Nijedan LG ne valja :)

Lepo covek kaze bezi od lg-a ko djavo od krsta :D

Djubre tesko!

Bjeste ljudi od njega kad vam njegov bivsi korisnik kaze!

Poslednja izmena:
Ma to sve pisu ljudi koji samo gledaju testove , a uzivo NISTA!!!!Odes u radnju poneses svoje multimedijalne testove zamolis ih da ti puste za sva tri modela :LG,Samsung i Toshiba pa odlucis sam:banana:

Hoćeš da kažeš da su to bolji uslovi nego na nekom testu? :S:
Nema razloga da ne verujem testovima, jer ne postoji nijedan test LG TV-a do klase 6000 da je pozitivan.

Ko ostavlja 500-1000€ za TV, treba valjda prvo dobro da se informiše.

Koji tačno od aktuelnih modela LG-a, pa da ga uporedimo sa konkurencijom? Ja nisam rekao da će se pokvariti, nego da nemaju konkurentan proizvod po performansama. Pošto upravo tražim za sebe TV, dovoljno sam se informisao, a ti me ispravi.

Jes da nema mnogo veze sa 37LG3000 al pre mesec dana uzeh 32LG3000. Merkao sam nekog Samsunga (32R81) ali je ipak garancija od 2 godine presudila kao i cena. Nemam kablovsku ( prijavio sam se za IPTV kojeg cemo izgleda cekati kao Godoa) ali je slika sa obicne antene skroz ok cak sta vise odlicna je.Radi i DVB-T tj RTS koji sam dosada hvatao sa toliko snega da nije bio gledljiv.
Povezan je na 4850 preko HDMI-a i radi odlicno.Igrice,Divx,DVD,mkv sve sljaka kao sto sam i ocekivao.Sa Skystar2 je posebna prica i tu tek dolazi do izrazaja (dok se mogao gledati Premiere bilo je ludilo,fudbal na ORF HD aaaaaaa!).Sta da kazem,ja sam prezadovoljan.Iako sam bio skeptik sto se kvaliteta samog TV-a tice (lose iskustvo sa 17" LCD LG) prelomio sam i uzeo ga i nijednog se trenutka nisam pokajao.

Izisle nove akcije na svim prodojnim mestima i novi modeli TV ,cene da se otkines ugradili postojecu i planiranu inflaciju UZAS I STRAHOTA i dele neke bezveze DVD playere i recordere kao poklon koji nicemu ne sluze...sramota:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Obisao sam radnje: novel, technomarket, technomax, tempo, u prve 3 cena 37a451 je oko 61/62000, a u tempu ga nema, i nece ga ni dobijati, a 32a430 u temu kosta 15000 manje nego 32a451 u novelu... al sta da radim kad nece 37'' dobijati :( grr... pogledacu jos u metrou, ako nista onda mi ostaju prve tri i nema ustede :S :D :(

Izisle nove cene na novoj akciji u metrou i za sada su najeftiniji!!!

Borba se nastavlja evro vrtglavo raste cekamo novogodisnju akciju.

Poslednja izmena:
do nove godine će euro biti oko 100 din, bar kako je krenuo. i nekako mi se čini da novogodišnje akcije neće biti kao prošle godine.

Nazalost mozda i vise ali porasla je penzija za 14 %:)

I verovatno ce biti ipak nesto povoljnija kupovina TV u odnosu na na onaj famozni SAMSUNG PS-42A410 koji je bio 45000 po kursu 1e=75 din. to nam je sada reper=etalon:p

Sad je 53k u Metrou jel, to je to.

Kupio Samsunga LE32A431 za 36.000 u tempu poslednji kog su imali.
Povoljnije nema, a u metrou je 39.000 LE32A330 sada... paklene cene. Uzas.
Taj od 52.000k u metrou zar to nije plasma ekran a ne LCD ?
Ja bio i gledao i 99% sam siguran da nije LCD u pitanju

Kako da ne razmisljam kad ceo forum kaze da je krsina, cak ga je i jedan vlasnik zamenio za samsung...

Ok stvar vlastitog izbora, moji utisci su sasvim ok za Lg i mislimda je daleko bolji brend od Samsunga.
Recimu u Engleskoj i Nemackoj Lg se tretira bolje od Samsunga a da ne govorimo za prekookeanske zemlje. Ono sto je istina jedam Samsung ce ti u odnosu na Lg dati vise opcija na teletextu, i to je to ali slika Samsung i Lg recimo sa cenom oko 1000 evra ja bi pre izabrao Lg

Nazad
Vrh Dno