Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poseduje li ga iko ovde ili ima neka indirektna iskustva. Bas sam se zagrejao za njega, ali posto mi je ovo prvi hdtv rekoh red je da se valjano raspitam pre nego sto izbrojim 60k
Poseduje li ga iko ovde ili ima neka indirektna iskustva. Bas sam se zagrejao za njega, ali posto mi je ovo prvi hdtv rekoh red je da se valjano raspitam pre nego sto izbrojim 60k
Ja imam ali 42 verziju/velicinu, jedina mana je sto kada se gledaju filmovi sa usb-a zvuk ima poprilicnu latenciju ili kasnjenje za vishe od 7 frameova, neznam dali je iko to primetio ili je do primerka?? Ja valjda video montazer pa profesionalna deformacija
Mada nisam proveravao dali kasni sa samih zvucnika na tv-u, kod mene je povezano iz tv-a sa optickim kablom ka 5.1 sistemu..
I da, jos jedna mana, valjda LG nema licencu za DTS dekoding, dok THX i ostali audio standardi rade.. (mislim na pustanje MKV-ova) ili je to prevazidjeno??