Šta je novo?

LG 32LK430

petar pan

Cenjen
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poena
180
Pozdrav svima,skoro kupih ovaj TV-e i zadovoljan sam ali imam problem sa pustanjem mkv filmova preko usb. Od 8 filmova 2 imaju zvuk ostali nemaju,slika i prevod normalno rade(kad sam kupovao tv-e poneo sam usb sa mkv filmovima i sve je normalno radilo u radnji,izgleda da sam bio te srece i da sam bas poneo te filmove na koji ma i zvuk normalno radi :p). Da li postoji neki nacin kako bi mogao da resim ovaj problem sa zvukom ?

Da, LG nema DTS dekoder, a od tih 8 filmova, 6 ti je bilo sa DTS zvukom, 2 sa AC3 zvukom. Konvertuj ovako kao što ti vladimirdowla kaže.

Hvala,pokusacu pa javljam da li sam uspeo,a rekose mi da je ovo nova serija i da mu je otkljucan plejer i cita sve :mad:

Poslednja izmena:
Posto sam imao problema sa PopCorn MKV AudioConvertorom,stalno mi je pokazivao da neki fajl nije dobar,problem sa resio sa MKV2AC3 konvertorom.Konvertovanje se vrsi jednostavno,vremenski za film od 10GB potrebno je oko 20-25min. :happy:

Vladimirdowla,Gizmo hvala.

Poslednja izmena:
Iz nekog razloga meni MKV2AC3 nece sve da kovertuje, nekih 30-40% dts mkv-ova nece da konvertuje, neke greske prijavljuje i nece da odradi posao...
Da li se jos nekome takvo nesto desava?

Ja za sad nemam problema,konvertovao sam do sad 5 filmova i sve radi OK.

Nazad
Vrh Dno