Šta je novo?

LG 32LG3000 ili Samsung 32A330 ?

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Kao što sam naslov kaže treba da se odlučim između ta dva,tj. ja treba devojci da kažem da li LG 32LG3000 za nekih 42.000,00RSd ili SAMSUNG 32A330 za 38.444,00RSD. E sad ni ja nisam pametan da li dati oko 4.000,00RSD vise za malo noviji model. Na netu su mnogi za LG, čak i na nekim sajtovima nisu hteli ni da ih uporede. Znači večito pitanje. Izvinjavam se svima ako postoji ovkva tema ali ja je nisam našao. :D:D:D:D

Bez ikakvog razmisljanja LG 32'' 3000! Postoji razlika u ceni slazem se ali LG nudi mnogo vise! Duplo veci kontrast, DVB tjuner + 2god garancija, rez. su iste, Samsung A330 je "najsiromasniji" iz A klase. Moj savet je da uzme LG.

Pošto kupuje devojka televizor proveri da li daju 2 godine garancije na LG(neke firme daju znam da je TM jedno vreme prestao sa tim da li ponovo daju dve neznam) i ako daju neka uzme LG bez razmišljanja jer puno znači duplo veća garancija. Ukoliko ne daju neka uzme Samsung i uštedi jer mislim da i pored većeg kontrasta slika na LG nije toliko bolja od A330.

Videh ovih dana akciju za SAMSUNG 35.000,00RSD. Ovo postaje zanimljivo. Po mom misljenju za ovu cenu koju, koju sam spomenuo, koliko god da je dobar LG 7.000,00 RSD je malo previse. Mozda ima negde neka akcija za LG ali je ja nisam video.

Videh ovih dana akciju za SAMSUNG 35.000,00RSD. Ovo postaje zanimljivo. Po mom misljenju za ovu cenu koju, koju sam spomenuo, koliko god da je dobar LG 7.000,00 RSD je malo previse. Mozda ima negde neka akcija za LG ali je ja nisam video.

gle ovo http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09039267

za**** je i taj samsung i taj lg.

naravno ima i crni http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09038240
ali ne znam šta kod belog znači PS u imenu

Poslednja izmena:
ajd da malo prosirim temu da ne bih otvarao novu

pored dva gore u temi navedena modela i ovog panasonica, razmisljam jos o samsungu a431 i lg 2000
sta od svega navedenog je najbolji izbor s obzirom da su cene priblizne
koliko je ovaj samsung a 431 bolji od a 330?

Nazad
Vrh Dno