Šta je novo?

LG 32LD420 utisci?

diab10

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Pozdrav, interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim televizorom, posto ga mogu dobiti po cijeni ld320 modela.
I kakva je to fora sa 1080p HD ready? Full HD rezolucija a nije full HD? Tako pise na LG sajtu, da ja nisam pobrkao loncice? Jel i ova serija ima problem sa prikazom boja (crvene) preko HDMI porta sa racunara kao neke 350, 450, 550?

pa hd ready rezolucija je 1366 * 768 a full hd je 1920 * 1080:p

moze li LD420 serija da pusta video sa usb-a? model od 37".

ne moze-velicina ekrana nema veze sa tim da li moze da pusta film na usb-tako da i 32 ld 420 i 42 ld 420 ne mogu da pustaju video-ja imam ld 550 ni on ne moze- LE serije mogu da pustaju treba samo proveriti koji tacno modeli:type:

alo,bre, svi ld pustaju movie usb posle vrlo jednostavnog otvaranja ove opcije u servis meniju

ajde se dogovorite, da li LD420 pusta film ili ne? :)
bio bih zahvalan na preciznoj informaciji.
edit: naravno da out of the box ne pusta ali me zanima da li moze flashovanjem ili otkljucavanjem iz serv. menija da se omoguci pustanje.

Poslednja izmena:
hack-ovanjem usb-a moze :type: eto -kratko i jasno :smoke:

jel' mora neki poseban firmware ili treba samo uci u servisni meni i otkljucati odredjenu opciju?

Haha a zato se svi prijatelji pobili oko moje 6600 nokije (sapunce sa IC portom) :)

voleo bih da cujem pogresnu informaciju :smash:

voleo bih da cujem pogresnu informaciju :smash:

evo:

kondenzator je napisao(la):
32 ld 420 i 42 ld 420 ne mogu da pustaju video-ja imam ld 550 ni on ne moze

Delimicno netacna informacija, ako znas da mogu da pustaju pomocu hackovanja to si trebao da napomenes. Kajla ti je lepo odgovorio.

O kojim LE serijama pricas? Covek apsolutno nije trazio LED backlit televizor :)

LD650 pa navise imaju otkljucan movie player po defaultu.

Poslednja izmena:
ja sam govorio o tome da fabricki ne mogu da pustaju filmove vec samo sa hackovanjem usb-a tako da ja ne delim netacne informacije-pogresno si protumacio

Nisam ja pogresno protumacio vec si se ti pogresno izrazio. Ako ne mozes da sastavis jasan odgovor, nemoj ga sastavljati uopste.

@kondenzator,mislim da je za ovu operaciju omogucavanja movie on usb preteska rec hakovanje,zapravo se radi o able/disable...ako ne zelite movie na usb iz bilo kog razloga(hoteli,pansioni i ost.) vi diseblujete i to je to...isti ovi tvei na americkom trzistu se prodaju sa enable out of the box...dakle odgovor je, da, svi ld-i imaju movie on usb

@kondenzator,mislim da je za ovu operaciju omogucavanja movie on usb preteska rec hakovanje,zapravo se radi o able/disable...ako ne zelite movie na usb iz bilo kog razloga(hoteli,pansioni i ost.) vi diseblujete i to je to...isti ovi tvei na americkom trzistu se prodaju sa enable out of the box...dakle odgovor je, da, svi ld-i imaju movie on usb

pa ja sam rekao hack-ovanje zato sto su to svi nazvali hack-ovanje usb-a-ne vidim u cemu je problem.......:wave:

Nazad
Vrh Dno