Šta je novo?

lg 32 lh3000,problem

lakyns

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
154
problem sa ovim lh 3000 je sto nemoze da skenira digitalne kanale ovih par kom rts na obicnu zemaljsku antenu .imam i 42 ld 550 isto sam podesio zemlja norveska ili one 2 crtice i na 42 je nasao 4 kanala dig
a na ovoj 32 nece isto podesim sve ali hvata samo zemaljske kanale
tv je star ni 2 meca to do sad nisam ni probao nego juce ,kazem ajde da vidim kko to radi
u njemu je firmvare 3,55 koliko sam video ,
dali tu mora na tom modelu da se nesto jos podesava
jelli neko imao slican problem
unapred hvala:smash:

jesi li probao da stavis zemlju da bude hrvatska?

isto probao i hr ali nema nijedan DTV samo ovi normalni

nece samo mi je ovde ponudio uz zemaljsku antenu i kablovsku tv kao izbor prijema

a sda sam video u podesavaljima gde ulazim da skenira kanale ima jedna opcija <pojacivac> koja je zasencena dali to ima veze i u produzetku pise iskljuceno ali ga nemogu ukljuciti
zasencen je,za cega mu to sluzi

Kod mene je 42ld650 i na kablovskoj sam pa to nije zasijenceno...ali nemam pojma cemu sluzi. Ukljucio ili iskljucio ne vidim razliku.

Све је могуће :D
мада
Мало је конфузно :d
елем,
Ако диги канале тражиш преко обичне
илити земљане антене имаћеш само сигнал од дигиталног канала РТС-а, (небитно коју земљу ставиш).
Друге станице још не емитују у DVB-T, а и неће ни да емитују у будућности пошто је, код нас, усвојен стандард DVB-T2 који ће да се примењује за мање од 2 год. тако да ће тада бити потребан посебан декодер који ће омогућити гледање Тв-а.

Ако се Тв гледа преко кабла ил Адсл-а (iptv) неће бити тих проблема са DVB-T2 пошто ће оператери претварати сигнал како би се исти могао гледати без посебног декодера

тај тв има у себи DVB-T и DVB-С
дакле
DVB-T илити Digital Video Broadcasting — Terrestrial је за диги 'земљани' сигнал
DVB-C илити Digital Video Broadcasting - Cable је за диги сигнал преко кабла
---код Икома је рецимо могуће преко DVB-C декодера пратити бесплатно основне дигиталне канале ;)

Poslednja izmena:
imam 42ld550 i 32lf2510 na obadva sam mogao da skeniram ovih par kanala kad sam selektovao norvesku ili -- i to odmah su ih skenirali ali ovaj lh3000 nece samo skenira zemaljske kanale normalne
a taj lf 2510 i taj lh3000 mislim da su isti tv samo sasija malo drukcija ,bar mi se cini tako da je

da skeniram digitalne rts kanale .preko zemaljske antene i kad stavis na srbiju nema ih na norvesku ili -- nadje ih ,mozda jos neka od zemalja nisam probao ,

Nazad
Vrh Dno