Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ajd da ne otvaram nov topic...Zasto mi suze oci kad gledam u monitor? Kod kuce imam 19" CRT pa mi ne smeta kad ceo dan buljim u monitor a na TFTu mi posle sat-dva bude prilicno neprijatno. Nakacen je preko DVI ulaza, 60hz max osvezavanje. Hoce li pomoci ako ga nakacim preko analognog? Mislio sam prvo da sam se predozirao sa NFS Underground 2 ali nije to pitanju. Evo sad sam gledao DivX malo pa opet isti problem.
Mnogo je jace osvetljenje i kontrast na tft-u. Stavi neko svetlo u pozadini, jako moze da bude neprijatno ako sedis u mracnoj sobi sa tft-om. Sto je malo bez veze ako zeli da se gleda divx, jer sam i ja navikao da gledam u mraku filmove :d
Ja mu recimo držim osvetljenje na samom minimumu i odvrnem ga samo kada gledam film ili igram igrice. Zbog nekih problema sa instalacijom sam ostao bez svetla u sobi, tako da znam da je muka živa raditi sa ovim monitorom u uslovima slabog okolnog osvetljenja.