Šta je novo?

LG 1510S i 1510P

• Začetnik teme Začetnik teme Vojkan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojkan

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
1,180
Gde ima najjeftinije ovih monitora? Svuda gde sam video S u cenovniku košta 310€+, P sam našao samo u PINu i to za 345€, sve to mi deluje puno.
Ima li negde za manje? 🙂

Vojkan je napisao(la):
Gde ima najjeftinije ovih monitora? Svuda gde sam video S u cenovniku košta 310€+, P sam našao samo u PINu i to za 345€, sve to mi deluje puno.
Ima li negde za manje? 🙂
TFT monitori poskupljuju iz dana u dan,zato nemoj da cekas previse i juris jeftinije.

Čekaj hoćeš da kažeš da su ovo realne cene što sam ja nalazio?

Ne mogu da verujem, sve mislim kako je S ispod 300€ ohoho.
Marti, ti si beše jurio ove monitore, šta je na kraju ispalo?

Marti Misterija je napisao(la):
ViewSonic VE155s za 290evra kod Simpsona.
'Oces iskustva?
Još pitaš! 🙂
Može i na PM ako imaš nešto ružno :d

Samo da kontaktiram Simpsona & Saleta da vidim kakvu premiju ce da mi daju za reklamu pa cu veceras da postujem 🙂 :d

Marti Misterija je napisao(la):
Samo da kontaktiram Simpsona & Saleta da vidim kakvu premiju ce da mi daju za reklamu pa cu veceras da postujem 🙂 :d

E Marti,Marti :mrgreen: :mrgreen:

Neces se ti najesti od premije :mrgreen: ,jer na nasu zalost tih monitora vise nema a kako smo culi nece ih ni biti.

Pa šta ja onda da uzmem? 🙁
Simpsone pomagaj, ti si svašta probao 🙂, jel mogu da prođu ovi LG-evi i vredi li P razlike u ceni?

Sve "moze da prodje", ali zar nije poenta biti zadovoljan ? 🙂

Pozdrav!

Ako neko zeli nov LG1510S za 270€ neka se javi na PM. Ponuda vazi do sutra posto posle toga idem na skijanje. Monitor je nov, ali garancije nema.

@ Simpson... ma jasno mi je.. nema veze ionako bih premiju dao u humanitarnu akciju koju radimo, gde vidim ucestvujete maksimalno sto je za VELIKU pohvalu!
@ Sasa - evo sad mojih iskustava pa ti vidi da li sam zadovoljan ili nisam.

ViewSonic VE155s je vizuealno jako lep, meni licno, ali molim vas da o ukusima ne raspravljamo, lepsi od ovde spominjanih monitora, jer sa sve sto je TFT 15-21 inch video u Bgd.
Ocene (1-10)
Slika:
Ostrina - 10
Boje - 8.5
Kontrast - 9
Ugao gledanja - horizontalno 9, vertikalno 7
2D (office, net, ostalo) - 9.5
3D (fast gaming - fps) - 7, odziv nije najbolji postojeci i slika je malo tamnija ali ako niste Max, Opti... moze bez problema.. :d
filmovi - 9

Sve u svemu kad se sabere, ja sam veoma zadovoljan! Nisam pogresio zaista kad sam ga uzeo. Trebalo mi je dva tri dana da se naviknem na sliku i sad se vise nikada ne bih menjao za one staklene kugle, pardon CRT monitore. :d
Treba jos?

TNX, dovoljno je bilo "3D (fast gaming - fps) - 7, odziv nije najbolji postojeci", ipak se vraćam potrazi za LG-em...
Hvala u svakom slučaju.

Pozdrav

Kao sto vidis, Marti, Opti je presudio 😛

Nazad
Vrh Dno