Šta je novo?

Lexmark X2650?

Sve jedno kolega je gore napisao prichu o starter kertridzima, ja sam xy puta isto napisao.
Naravuchenije, recikleri chekajte komentare, ne pitajte nas za model koji se pojavio pre mesec dana dal se dopunjuje i mi chekamo da neko kupi pa nam donese pa ako dodje drugi put onda je sve u redu, a ako se sutra vrati i kaze ovo ne radi, i to je u redu, dobice pare nazad a forum ce biti bogatiji za informaciju.
Moje je mishljenje ko nema para da se ne hvata lexmarka. Imaju dobar otisak al su alergichni na reciklazu pogotovo onu posle mesec dva stajanja.

Da dodam i da pitam za savet,Lexmark X5075 star vise od godinu ketridji se ispraznili no 28-29 sve probano neide samo bacanje.
Ketridji no 34-35 dali to moj stanpac prihvata kada ih dopunim-da ih nekupujem djabe posto vrede kao ceo stanpac?
Zahvalan na savet....

Moje je mishljenje ko nema para da se ne hvata lexmarka. Imaju dobar otisak al su alergichni na reciklazu pogotovo onu posle mesec dva stajanja.

Moje misljenje je da se ne hvatate uopste :) Pogotovo ovaj X2650 i uopste jeftini modeli. Ja gori otisak na inkjet stampacima jednostavno nisam video. U dve reci, bledo, i nikakvo.

Da dodam i da pitam za savet,Lexmark X5075 star vise od godinu ketridji se ispraznili no 28-29 sve probano neide samo bacanje.
Ketridji no 34-35 dali to moj stanpac prihvata kada ih dopunim-da ih nekupujem djabe posto vrede kao ceo stanpac?
Zahvalan na savet....

Da, tvoj štampač će ih prihvatiti ako se pune

Nazad
Vrh Dno