Šta je novo?

Levicom napajanje

• Začetnik teme Začetnik teme Zoza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zoza

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2006
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD R7 5700X & Gamdias Boreas M2 51D
Matična ploča
Gigabyte B550 Gaming X V2
RAM
Kingston Fury DDR4 3200 2 X 16GB
GPU
Gigabyte Eagle RX6600
Storage
WD Blue SN5000 M.2 1Tb + Samsung F3 2TB
Zvuk
Integrale
PSU
Cooler Master MVE Bronze 650W
Kućište
Cooler Master Elite 502
Monitor
Samsung 32"
Laptop
Lenovo B590
Tablet
Samsung
Mobilni telefon
Samsung A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li se neko susreo sa napajanjima ovog proizvođača? Koliko se sećam neki od njihovih Visible Power modela je bio pohvaljen u nekom od prošlih brojeva Digitala...
Tumarajući po sajtovima domaćih distributera komponenti za PC naleteo sam na jednog koji u ponudi ima ovaj model. Izgleda veoma zanimljivo, al' džabe im izgled ako ne radi posao za koji je napravljeno.

Kod nas košta nekih 80 e, a ima i cable managament, što sve čini još zanimljivijim.

Hitno moram nešto da kupim, prodao sam Chiefteca pre koji dan (najzad), pa mi u mašini tandrče pozajmljeni kinez (a mislio sam da je Chief bučan). Hteo sam Anteca TP II-480P Blue ali mi danas rekoše da se taj model više ne proizvodi, pa ga normalno, ni ovi naši ne mogu uvesti.

Ako neko nešto zna o Levicom napajanjima, recite... Ili je možda ipak bolja varijanta Antec TP Trio 430W (takođe nekih 80 e)???

Nemaju trenutno, a kad će biti ne zna se. Tako sam prošao kod gomile distributera, lager im je generalno jako loš, za šta god sam se zagrejao kad nazovem nemaju i naravno ne znaju kad će dobiti ponovo.
Levicom je dostupan, cena 6700 din. Kasnije ću malo da Googlam pa ću videti...
Ili da odustanem od egzotike (za naše pojmove), pa da jednostavno uzmem LC 6550GP. Ni sam ne znam šta da radim.

Taj model mi je takođe zapao za oko, jedino mi se onaj vent osmica nije svideo. U nedostatku većeg izbora biće dobro i ovo, sutra ću da ih zovem i ako ima 99% kupujem. Malo sam nepoverljiv prema 8 cm ventilatoru, ali ako Antec kaže da pravi samo 18 db, onda sigurno nije mnogo glasnije od toga.

Jedino što ovi iz eurolinka nisu baš nešto precizni u opisu, kod njih je maksimalna snaga 550W, dok na Antecovom sajtu lepo piše Maximum Power 500W. Uz to kod njih u oznaci napajanja fali ono HE (High Efficiency, tj. 85% iskorišćenost).
Nadam se samo da je reč o istom modelu, nemam baš mnogo poverenja u domaće trgovce.

Edit: U čemu je ovde fora? Na Kimtec-ovom cenovniku napajanje sa istom oznakom NEO 500-EC košta preko 11.000 din?! Sreća pa ga ni nemaju na lageru, kao ni većinu ostalih modela. Pa se ti sad snađi!

Poslednja izmena:
Nema ni NEO 500, ni TP Trio 550, nisam se nešto ni iznenadio kad su mi ovo rekli.

Nazad
Vrh Dno