Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ok ,a kao što sam već napisao morali su to da urade jer je bio uslov zbog piraterije tj da se ne ubacuju kineske verzije.USA je rigorozna po tom pitanju.

x-600

Ali se tu i dalje postavlja pitanje zasto su ubacili tako ocajan ROM u telefon i zasto ljudima odgovaraju u porukama kako oni nemaju veze sa tom verzijom telefona i kako nista o njoj ne znaju.. I najveca fora je sto ti svi telefoni koji se nalaze u skladistu u Evropi dolaze iz Hong Konga, znaci Kine, i to su US verzije..

Pa valjda je to kuhani rom od sellera, ko sta sam ja dobio neki multilanguage 007s sa Alija kad sam uzeo x500..

from my BV2000s CM12

I opet da su selleri ubacili neki njihov ROM, ljudi su se odma oglasili da im se aplikacije same od sebe instaliraju, da YT ne radi.. A Letv kao firma je to ignorisala.. Pa kada su Developeri "skuckali" funkcionalan ROM onda je i Letv objavio "zvanicni" ROM za US verziju..

Pa nista cudno, ionako su developeri ispred firmi oduvijek u svemu.. Nije to sam problem Leeco-a..

from my BV2000s CM12

Sad je problem sto bez zvanicnog MM Roma nije moguce nista uraditi, tako da sad sve zavisi od Letva, i ako oni ne izdaju MM telefon ce ostati na 5.0.2 Androidu. Poslednja nada je ako se mogne sa indijske verzije x900 modela portovati MM za x800 US.

Jedno pitanje za otvarača teme i ostale koji se bave ovime.

Da li će u skorije vreme biti otvorena tema za custom ROM-ove za LeTV Le-2 Pro sa X20 i X25 procesorima ???

Koja je carina u pitanju? Kakav je softver, posto sam i sam porucio sa gearbest-a, ima li potrebe za custom ROM?
Carina u Sarajevu. Za sada kod mene radi sve ok i ne vidim potrebu za mijenjanjem. Mada nemam bas puno vremena da cackam telefon pa mozda naknadno uočim koji bug. Ja cu svakako kad stignem flashati zadnju verziju jer kazu da se pokazala najbolje po pitanju baterije.

Sent from my x600 using Tapatalk

Odakle ste poručivali zaštitno stalo i silikonske zaštite za x600 ?

sent from SM-G900F

9 meseci i nikakvo zaštitno staklo a dobijaš i case uz telefon koji je dobar ali ne štiti u "krug'.Imaš lenuo case jeftin je a ok.

x-600

Taj case sto dobijes uz telefon sam ja polupao u roku od 3 dana.
Znaci jedan pad na beton taj case puca bez problema.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Jedno pitanje za otvarača teme i ostale koji se bave ovime.

Da li će u skorije vreme biti otvorena tema za custom ROM-ove za LeTV Le-2 Pro sa X20 i X25 procesorima ???

Imaš na letv.re više i o le2 i romovima za njega, ali naravno ništa te ne sprečava da i sam otvoriš temu, ja bih otvorio ali nemam taj telefon.

Imaš na letv.re više i o le2 i romovima za njega, ali naravno ništa te ne sprečava da i sam otvoriš temu, ja bih otvorio ali nemam taj telefon.

Ma nemam ja taj telefon, ima moj drug koji radi na preko-okeanskom brodu Maasdam. Pa zato pitam, jer telefon NEMA opciju update softvera uopšte !!!

Kako je to moguće pojma nemam...nigde nema opcije za update softvera, svuda smo zajedno čačkali.

Zato što nije instaliran originalni ROM, već neki prodavčev.

koj recovery treba za flešovanje miui-a 8?

Ako je trazio multilanguage rom onda su mu stavili taj seller rom, i ne nije zabranjeno, zasto bi bilo?

from my BV2000s CM12

Covek je iz nemacke. Tamo je svasta zabranjeno.

Da ali kupio je u Kini a ne u Švabiji

x-600

Ma nije kupio u Kini nego sasvim normalno preko američkog Amazona...ali opet je čudno da se nisu držali originalnog ROM-a...zašto onda kod Samsunga i svih ostalih proizvođača to nije slučaj ?

Čoveku nije baš sasvim svejedno što mu neće biti lako da u budućnosti lako vrši update telefona na Android 7.0...

taj čovek je zapravo srećan jer se u telefone razume taman koliko samsungovoj upravi odgovara.

Drugar je razlupao ekran na svom x500 pa imam dva pitanja.

Prvo je kako da iskljucim sprecavanje biranja iz dzepa? Nastao je problem sto sve radi ali pukotina je na proximitz senzoru i onda ne moze da se koristi dok se ta funkcija ne iskljuci. E sad ja znam gde se to iskljucuje ali ne mogu da do setovanja dodjem jer mi stalno javlja da izvadim telefon iz džepa.

Drugo pitanje je da li mogu da zamenim samo digitizer ili moram ceo ekran? Gledao sam na netu da oni svi menjaju ceo ekran, ali glupo mi je da dajem 50 dolara za ceo ekran kada je digitizer 10 dolara.

Ko je imao iskustva sa lomom prednjeg stakla neka me posavetuje sta je najbolje da odradim?

Postoji nacin da se zameni samo digitajzer ali ja nisam imao skill za to pa sam nasao ekran za 20$ i zamenio ceo sklop.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ja sam narucio samo digitizer ali vrlo verovatno da sam se zeznuo, ako nije problem ostavi link ka tom ekranu od 20$

Nismo se razumeli meni treba za x500 ali nema veze oni su skuplji ali cu ipak naruciti ceo ekran. Nesto mi je sumljivo da mogu da zamenim samo digitizer

Nismo se razumeli meni treba za x500 ali nema veze oni su skuplji ali cu ipak naruciti ceo ekran. Nesto mi je sumljivo da mogu da zamenim samo digitizer

Naruči i trakice za lepljenje ekrana, trebaće ti sigurno, neko je ovde na forumu spomenuo da ih nije dobio uz ekran. Pokušao sam jednom na nekom alkatelu da menjam samo digitizer ali se nije slavno završilo, jednostavno ne ide lako pošto su sada ekrani u potpunosti slepljeni sa digitizer-om.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno