Šta je novo?

Letnje gume

Ok, razlikuju nam se nacini kupovine i to je u redu, za razliku od tebe nemam potrebu da idem po radnjama i zagledam gume, guma ko guma svaka crna i okrugla jel, na netu postoje testovi i recenzije za onu koju odaberem pa opet nemam razlog da obilazim radnje, a i ova tema je korisna jer svi iznose svoja iskustva, pa ako njih 50 kaze da su zadovoljni sa konkretnim modelom verujem da je tako i meni je to dovoljno i ne kupuje se perpetum mobile nego guma pa opet ne moram da gubim vreme i obilazim radnje, ali eto mozda neko voli da obilazi radnje, to mu fetiš😀

Da se javim i ja. Naravno, bilo je situacija sa Kemom.

Prvi izbor je bio Firestone posle gledanja testova, istraživanja i zapitkivanja ovde. Cimnem Kemo, rekoše da ih više nemaju na stanju u toj dimenziji koja mi treba. Pitam neke prodavnice koje su imali na sajtu izlistan taj model, ni oni više nemaju. Rasprodali. Dobro, višom silom sam malo prekinuo potragu, dok ne sredim neke stvari.
Posle gledah zamenu za FS. Drugar reče da su Yokohama dobre gume, on i neki njegovi drugari već godinama teraju Joka gume, nema pritužbi. Na testovima se nisu nešto pokazale, al ajde da probam, cena i više nego odgovara, naravno, Kemo ih ima u ponudi, krenem da naručim, cvrc, samo 1 komad na stanju, telefon, mejl, ništa, niko ne odgovara. Gledam gde još ima, ali ili cena naduvana ili mi nešto sajt ne uliva poverenje. Batalim Joku, gledam, čitam, tražim, nisam pametan, kao da nema ništa u tom nekom jačem srednjem segmentu, presečem, cimnem drugara, on zovne svog dobavljača i eno u gepeku stoje i čekaju posetu vulkanizeru dva komada Hankook Ventus Prime 4 guma. 😀

Zar nisu onlinegume i kemoimpex maltene ista firma, samo je na onlinegume sve za nijansu jeftinije? Bar kad sam prošle godine gledao, sve su iste modele guma imali u ponudi manje-više.

Sada skoro sve "čisto" online prodavnice imaju iste pneumatike u ponudi

Zar nisu onlinegume i kemoimpex maltene ista firma, samo je na onlinegume sve za nijansu jeftinije? Bar kad sam prošle godine gledao, sve su iste modele guma imali u ponudi manje-više.
Ne znam za to, ja im pisao, oni ništa, batalio.
Ako su ista firma, nije ni čudo što im je ista komunikacija s kupcima.

Kemoimpex zaslužuje ne 0 na recenzijama, nego minus 🙂 Na mailove ne odgovaraju, na telefon (koji je inače i broj mobilnog vulkanizera 0-24 🤣) se niko ne javlja već danima...

Hm, pre nekih mesec dana, otisao u Kemoimpeks u Dj. Djakovica nesto da kupim, cekam da platim, a prodavac uveliko telefonom razglaba sa nekim "kupcem". A taj neki zesci davitelj... na kraju sam digao ton na prodavca...Aman, dokle bre vise... I jedva je nekako prekinuo vezu. Tako da... neko telefonom samo pita nesto, a neko davi li davi. Nije lako ni zaposlenima.

Nazad
Vrh Dno