Šta je novo?

LEPE ikonice...

mixi je napisao(la):
Zbog cega u XP-u ne mogu da promenim ikonu CD-a, DVD-a, a sa ikonom hard diska je sve u redu. Kada otvorim neki od programa za promenu ikona on prikazuje kao da je ikona CD-a promenjena, a ustvari je win default.

Mozda je najbolje ovo uraditi peske:

Znaci Run => Regedit pa zatim:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Na ovoj lokaciji pronadjes kljuc (u stablu sa leve strane) DriveIcons , a ako ne postoji napravis ga. Zatim unutar ovog kljuca napravis kljuc, npr X, gde ti je X oznaka drive-a kojem ces da promenis ikonicu. Unutar tog kljuca X pravis jos jedan kljuc po imenu DefaultIcon, tako da konacno dobijes:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\X\DefaultIcon

Unutar DefaultIcon kljuca kliknes dvaput na Default i upises putanju do ikone koju zelis da upotrebis za drive X. npr.:

(Default) = C:\XXX\YYY\Xicon.ico

Restartujes masinu i to bi trebalo da je to. Kad zelis da vratis na staro samo brises kljuc X. Nadam se da sam nisam iskomplikovao :)

eMe je napisao(la):
Znaci Run => Regedit pa zatim:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
Ovo radi :happy:

Cekaj mixi...uspeo si da pronadjes tu putanju ili si uspeo da postavis ikonicu?

eMe je napisao(la):
Cekaj mixi...uspeo si da pronadjes tu putanju ili si uspeo da postavis ikonicu?
Pa sta mislis?Pa naravno da postavim ikonu.

ZoNi je napisao(la):
lepe ikonice, ako nekoga zanimaju:
http://www.stardock.net/people/fauxs%2Dx/Icons.htm

a vidite i ovaj screenshot:
http://www.pixtudio.com/lib/43/pixos.jpg
(super!!!)

Nice Zoni!

Mislim lepo!

ajde ljudi da vidimo ko je sve zainteresovan za cd sa 300mb arhiviranih ikona. procenjujem da ih ima nekoliko desetina hiljada... Bog zna samo koliko tacno. kao sto sam vec postovao u ovom tredu, da ne ponavljam, ja cu lepo sve to da narezem na jedan cd a vi onda lepo distribuciju odradite. disk ce biti spreman u cetvrtak.

cd spreman + svi moguci alati za "bavljenje" :d ikonama. nazalost u cetvrtak necu moci da ga "isporucim" usled celodnevnih poslovnih obaveza, ali u petak je ready for launch! :)

Lepe Ikonice

U Power Manager-u u meniju Color profiles/Configure imate opciju "Invert Gamma Ramp". Probajte, ja sa vremena na vreme cekiram ovu opciju i uvek se odusevim...
:rtfm:

:eek:
:p
Joj, izvini, nisam hteo reci Power Manager vec Power Strip!!!

:D

SuperStarr je napisao(la):
:eek:
:p
Joj, izvini, nisam hteo reci Power Manager vec Power Strip!!!

:D
I dalje ne razumem o cemu pricas? :confused:

CD spreman pa hajde da vidimo kako da odradimo distribuciju. >300mb ikona i alata za iste. jedan cd ide kod Maxa pa ko ga zna neka ga cimne za isti, a drugi ide kod coveka sa nickom Sveti Sava. ako bude interesa narezacu i treci pa se dalje sami dogovarajte.

cim dobijem disk od marti-a, narezacu 3 komada za dalju distribuciju...
Cim dobijem disk, saljem ovde post, pa cemo da se organizujemo...

pozdrav
milos

dobio sam disk od marti-a... ko je zainteresovan sa disk nek mi posalje pm. Na prva tri cu odgovoriti...

pozdrav

P.S. Marti, hvala jos jednom, disk je odlican

Vrh Dno