Šta je novo?

LEPE ikonice...

@Zoni... ja ti poslah na onu myie2@zoniweb.... ali mi se vratila. Gde da saljem druze?

@misha... druze vratio mi se tvoj mail... ti si Out of quota. Mail ima oko 4mb pa ti nesto lepo isprazni ako hoces da ti sve ovo posaljem...

Momci... mogu da saljem tek od ponedeljka.. sa posla, jer bi sa ove moje kucne analogno-kamene-rucne centrale to sve trajalo .. pa bar do nedelje uvece :d

Kako da zamenim sistemske ikonice sa PixOX ikonicama?

momci pre nego sto posaljem pogledajte da li mozete da primite email od 4mb odnosno vi na yahoo i hotmailovima, da li imate dovoljno prostora. nemojte da moram da vam saljem 100 puta... kao onom mishi :d
saljem danas popodne, posle 15h

Zoni ovo programce sto si linkovao.. stabilnost kakva je, kako ti se pokazao u odnosu na druge tipa IconPackager ili IconWorkshop...

ne znam... nisam probao, ali mislim da je na WebAttack-u dobio dobre ocene... ranije sam koristio jedan program, koji je bio super, ali sad ne mogu da se setim imena :( znam da je autor neki Italijan... ma, pronaci cu ga na nekom CDu... a da li postoji neki free program koji to radi?

uzgred, u XPu (a valjda i u starijim) to valjda moze da se uradi direktno iz OSa... ili ne?

Marti Misterija je napisao(la):
kao onom mishi :d
saljem danas popodne, posle 15h
a bre bre, shta mene napadash :D
uostalom slao si samo jednom :)...

p.s. ja josh nisam dobio mail... nadam se da si poslao na sezam ...

otisle ikone.. u zipu je i PixOS ObjectDock tema.. wallpapere imate na www.pixtudio.com

Pih... zakasnio sam za akciju.
Verujem da ce jos neko sa zakasnjenjem zeleti da ima isti paketic pa ako nije problem ko moze neka ga negde zakaci pa da skinu ljudi... :)

Unapred Hvala

poz.Bane ,)

eMe je napisao(la):
Ajde Marti ako ti nije problem posalji i na [email protected]
Hvala
Vratila se.. ili ti je inbox pun ili je quota per email message prekoracena... medjutim to su stvari o kojima ti treba da vidis racuna a ne ja...
dogovori se sa ostalima pa neka ti neko posalje... ja nemam vremena da se zezam sa ovakvim stvarima po ceo dan!

Koga interesuju nove Office2003 ikone, koje je uradio jedan od najvecih IconArt umetnika - Jairo Boudewyn, moze da uziva...
http://www.wincustomize.com/window.asp?Cmd=PREVIEW&source=http://skins.stardock.com/JairoBoudewyn/dock/ms_office_2003_3_jpg.jpg

http://www.wincustomize.com/download.asp?SkinID=2038&LibID=29[/img]

Marti Misterija je napisao(la):
...

Vratila se.. ili ti je inbox pun ili je quota per email message prekoracena... medjutim to su stvari o kojima ti treba da vidis racuna a ne ja...
dogovori se sa ostalima pa neka ti neko posalje... ja nemam vremena da se zezam sa ovakvim stvarima po ceo dan!

Ej Marti sorry, ali mi je na yahoo-u prazno jos oko 4,5 M. Mozda je to bas toliko. U svakom slucaju nije mi bila namera da te iscimavam :(
Pozdrav

Posto me je odredjeni broj ljudi pitao za ono cuveno rezanje cd-a sa stotinama megabajta arhiviranih ikona.. evo da kazem sta je u vezi sa istim. Trenutno sam u velikoj guzvi, sutra putujem malo napolje sluzbeno pa me nece biti do sledece nedelje. Inace imam negde oko 300 mb arhiviranih ikona u zip, rar, sit, tar arhivama. Sit i tar arhive su sa Macitosh ikonama i njih otvarate i konvertujete sa Aladin arhiverom, moze se naci na netu a ja mogu da narazem free verziju na cd. Kad ih otpakujete sa Aladinom, iz WinCommandera im promenite ekstenziju u .icns sto je Mac ico format i taj format IconWorkshop cita bez problema, Sledi samo konverzija u ico format i pevanje. Ista stvar sa Linux arhivama, samo sto su "ikone" tamo u .png formatu pa je jos jednosatvnije. Uostalom u IsonWorkshopu postoji u help-u jako lep tutorijal, sa sve slikama za sve ovo.
Napomena - vecina ikona su free medjutim pojedini setovi su free samo za licnu upotebu, dakle nije dozvoljena komercijalizacija pa vodite racuna o tome.
Rezime - sledece nedelje, negde cetvrtak ja cu da narezem jedan komad a vi se onda dogovarajte kako cete da razmenjujete.
Veliki pozdrav !

Zbog cega u XP-u ne mogu da promenim ikonu CD-a, DVD-a, a sa ikonom hard diska je sve u redu. Kada otvorim neki od programa za promenu ikona on prikazuje kao da je ikona CD-a promenjena, a ustvari je win default.

Nazad
Vrh Dno