dule020
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.10.2013
- Poena
- 265
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7800X3D | DeepCool LT720
- Matična ploča
- ASUS ROG Crosshair X870E HERO
- RAM
- 2x16GB CL30 G.Skill 6000MHz
- GPU
- Asus TUF 7900XT
- Storage
- SSD: 250GB 850Evo M2: 1TB 970Evo M2: 2TB 980Pro
- Zvuk
- Logitech G633
- PSU
- Seasonic Prime PX-1300
- Kućište
- CoolerMaster H500P
- Monitor
- Samsung Odyssey G85SB 21:9 3440x1440 175Hz
- Miš & tastatura
- Logitech G502 i G815
- Mobilni telefon
- Zamzung S25U
- Pristup internetu
- Optički internet
Dobro dosli su utisci, mane i ostalo. Trenutno se dvoumim izmedju Sony VAIO S13 i ThinkPad-a x220. U sustini me interesuje kakvi su projzvodjaci, da li je ThinkPad serija podbacila od kad ih je preuzeo Lenovo? Sony je sa druge strane lepsi ali ne znam kakva je izrada (znam da je dobra ali da li je na nivou ThinkPad-a) a i nude varijantu sa jos jednim GPU-om sto je prednost u ondosu na x220...
Isto me interesuje koliko traju, da li brze propada sa upotrebom Vaio ili ThinkPad ili se drze dobro itd. Generalno sve sto znate o njima i zelite da podelite ovde je dobro doslo :d (ne mora da budu ovi modeli u pitanju kada se tice ovo, vec cele serije i flagship modeli)
Gledam da kupim polovan neki od njih (uglavnom da su od 12" do 14" ekrani sto znaci sto manje laptopove sa sto jacim hardverom) ako imate savet na sta da obratim paznju (koj model ili sl) isto bi mi dobro doso
Isto me interesuje koliko traju, da li brze propada sa upotrebom Vaio ili ThinkPad ili se drze dobro itd. Generalno sve sto znate o njima i zelite da podelite ovde je dobro doslo :d (ne mora da budu ovi modeli u pitanju kada se tice ovo, vec cele serije i flagship modeli)
Gledam da kupim polovan neki od njih (uglavnom da su od 12" do 14" ekrani sto znaci sto manje laptopove sa sto jacim hardverom) ako imate savet na sta da obratim paznju (koj model ili sl) isto bi mi dobro doso