Šta je novo?

Prodajem/menjam Lenovo MiiX 520 Touch,i5 8th gen, SSD, DDR4

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

shatroghistro

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poena
275
Ovako, posto imam dva ista uredjaja koja su kao rezeva za rad od kuce, stavicu oba pa koji prvo ode. Jedan je sa sim karticom a drugi sa microSD slotom i u full pakovanju.

1. Lenovo MiiX 520 verzija sa SIM karticom
Premium uredjaj, odlicno ocuvan i retko koriscen, najjaca verzija, tj najvise opcija, veoma retko da ima slot za sim karticu, a ima i citac otiska prsta (radi orijentacije, preko 150k , a negde i blizu 1500e when new). DVE kamere odlicnog kvaliteta. Vrhunski Wacom touchscreen koji kada se upari sa olovkom sluzi kao ozbiljna sprava za crtanje (doplata 49e za novu original lenovo olovku). Inace je odlican i za rad, posebno ko voli da menja mesto sedenja, bukvalno u bilo kom polozaju je zgodan, i na krilima i sa prekrstenim nogama, i lezeci. To sve moze zbog titanijumskg mehanizma/sharki koje su kao na najskupljim satovima, nemoguce ih rasklimati i mogu se staviti u bilo koji polozaj. Ima full HW kao svi high-end ultrabook-ovi, baterija odlicna, tastatura vrhunska za kucanje + osvetljenje, itd. Dajem i original lenovo futrolu uz njega.

Intel i5-8250u
SSD 256GB
8GB RAM
FullHD+ ekran
Original Windows
USB Type-C sa video out,
a odlicno radi i Wireless Display
Prednja kamera 5 MP Fixed-Focus. Zadnja kamera: 8 MPix, Auto-Focus, itd.
599e
moze dogovor

Pogledajte prilog 309379

Pogledajte prilog 309380

Pogledajte prilog 309381

Pogledajte prilog 309382

2. Isto Lenovo MiiX 520 MicroSd umesto SIM
.

Iste specifikacije kao ovaj gore, ista cena 599e, samo sive boje i imam sacuvanu kutiju od njega, stoji u njoj, kao da je sad uzet iz radnje. Isto dajem uz njega original Lenovo futrolu. Imam jednu olovku za oba koju nisam koristio tako da i za njega isto ko hoce moze uz doplatu,. Ovaj MiiX 520 je srebrne boje.

1628170880799.png

1628170924647.png

Svejedno mi koji ode, bitno mi da ostane jedan, dom nije dom bez jednog MiiX 520 :)

Kontakt PM, preuzimanje Beograd, najbolje licno, ali ko insistira, moze slanje.

Moze dogovor oko cene, sim verzija na 499 evra , a srebrni 540

Bila lagana rezervacija za kolegu sa foruma dok ne organizuje novac i vreme, ali rekao je da ostavim oglas otvoren.

490 evra za bilo koji.

Vrh Dno