Šta je novo?

Lenovo K900

Pa da, i na jednom snimku sa nekog sajma sam cuo da se govori o dual core atomu, a sad odjednom quad vidim na testovima..

ma mozda je taj test fake ali sve jedno fon ce biti odlican, ako mu cena bude oko 400 E bice extra (najlepsi phablet,najtanji i sa dobrim specifikacijama :D)
samo da dodje kod nas i bice extra mada nesto mi se cini da nece doci :(

Kako ce intel da sa`rani sve zivo, samo da se malo vise posveti mobilnim procesorima, tj njihovom usavrsavanju..

to je pitanje :D
msm ako ovo hyper threading bude kompitabilno sa android aplikacijama onda ce da sahrani konkurenciju :D

Pa sumnjam da ce dozvoliti da to ostane tako.. Zato i kazem, ukoliko se pozabave malo problematikom, bice ozbiljni igraci, a ne kao do sad da njihovi cipovi idu samo u neke nazovimo ``test`` telefone.. Od kojih se ne ocekuje nikakv uspeh vec su prevashodno namenjeni ispitivanju trzista..

sto se tice tih procesora pretpostavljam da ce biti ok :D
msm mozda ce poceti da ih stavljaju i u wp8 telefone, msm lakse ce da optimizuju :D
ali videcemo sta ce biti i stvarno se nadam da ce ovj fon doci kod nas jer bi ga uzeo :D

Ako bude jos cena ona sa gsmarene od 340e.. :D pa i 400.. opet je ubica.. :)

340 E je premalo za ovaj fon, msm po specifikacijam procesor je extra, moze da parira quadra core zbog hyper thred-a i higher clock speed (2 GHz) :D
e sad ja sam nesto kao citao da ce mozda kostati oko 450 dolara ili tako nesto u aziji, sto je oko 400 E( kod njih izlazi oko 12 ili 17 ako se dobro secam :D) , a i da se ne pokaze da je najbolji od svih sigurno ce biti medju boljima i Microsoft ce sigurno pokusati da usavrsi njihove procesore za telefone :D msm ne verujem da je k900 beta fon :D
ali za 400 e ce biti mnogo telefona sa dobrim specifikacijama :D
ja cekam zte grand s, alcatel idol x,xperia zl(na gsm oko 470 e) i lenovo :D
gledao sam oppo find 5 ali je on skup i kod nas ga nece biti :D

Ja ipak mislim da nece da bude preko 400, tj verujem da ce ispod biti.. Ali ono sto ce mene naterati da ga kupim ako se poavi ovde ili u Francuskoj je dizajn, znaci sto se mene tice ovo je savrsen telefon, jer mislim da telefon bas ovako treba da izleda, a ne kao istrosen tanak sapun.. :p

:D
ala ljudi mrze s3, msm ni ja nisam fan s3-ke ali ne mislim da je los fon (odlican je fon sto se tice performansi ) ali ga nikad ne bi uzeo :D
msm ja bi zeleo da imam fon koji je jedinstven a ne neki koji od 10oro 9 njih imaju s3 :D
msm ja sad imam backflip ( odlican fontraje 2 god aluminijumsko kuciste itd) ali poceo je da baguje i to mnogo pa moram da uzmem novi fon :(
sto se tice izgleda k900 potpuno se slazem sa tobom ( video sam neki bronzanu verziju ( za sponzoruse :D ) i neka srebrna ali zadnji deo je lepse uradjnen :D), ali nedo bog nekome da ga ostavi na suncu :D, mogo bi da przi jaja na oko na njemu ako to uradi :D

Ma ja imam HD2 sa WP 7.8 i planriao sam da uzimam Lumiu 920.. Nekako mi bas lezi WP, ali ovo je mozda i jedini android telefon koji bi uzeo.. pored HTC One...

:D
meni se isto svidja wp8
cekam isto huawei w3 ili tako nesto :D
msm lumija mi je skupa nekako :(
a i hteo bi da se wp8 malo stabilizuje :D
ja bi cekao novu lumiju 950 da sam na tvom mestu :D ako bas hoces wp8 :D

Ovaj telefon mnogo dobro izgleda. Nekako ozbiljno a ne ko ovi tinejdz telefoni sto su popularni ovih dana.

K900-982-20130418_01.jpg

http://www.gsmarena.com/dualcore_intelpowered_lenovo_k900_launches_on_may_6-news-5904.php

ovo cudo ce imati wolfson-ov cip :D
samo se nadam da ce doci kod nas :(

Ovo je genijalan telefon. Nadam se da ce Lenovo malo ozbiljnije da udje u celu pricu i na jesen izbaci nekoliko modela sa ovakvim dizajnom (ako moze Samsung da fura sapun dve godine, Lenovo moze ovakav dizajn 10 godina ako mene pitas). Meni je previse 5.5 incha ali 4.5 incha sa ekranom od ivice do ivice bi bio pun pogodak.

Ovo je genijalan telefon. Nadam se da ce Lenovo malo ozbiljnije da udje u celu pricu i na jesen izbaci nekoliko modela sa ovakvim dizajnom (ako moze Samsung da fura sapun dve godine, Lenovo moze ovakav dizajn 10 godina ako mene pitas). Meni je previse 5.5 incha ali 4.5 incha sa ekranom od ivice do ivice bi bio pun pogodak.

Msm da oni vec imaju tj najavili su model bas sa 4.5 incha..

imaju model od 4.5 ali nema izgled kao k900, ali ima 4,5k bateriju ako se dobro secam :D

Lenovo k900 je izuzetan telefon. 5.5 inca ekran rezolucije 1920x1080 za gledanje filmova, klipova, surfovanje po internetu itd.... ma jednostavno za sve. Dual core procesor gura sve lagano, a sta tek reci o tome da ima 2GB rama. Kamera 13 mega piksela pravi izuzetne slike, snimak, a cak je i prednja kamera 2 mega piksela sto je takoreci ludilo!!!
Android 4.2, nabaci se gomila aplikacija i uzivanje moze da pocne.

Evo ga ovde po ceni od 650$, mnogo dobar sajt.

http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-lenovo/products/lenovo-k900

Kupite ovo i uzivajte!!!

Ma sve da necu da dam 650$ haha.. :) Bice od za par meseci 300-400e ne brinem ja.. :D

koliko sam ja gledao ovaj fon nema android market ili kako se vec zove :D
ako se dobro secam ovaj fon se prodavao za oko 450e sto je odlicna cena zaa ovaj fon a i taj njegov dualcore je odlican(mislim da je bolji od snapdragon 600 pro)
msm ja bi pre uzeo ovaj fon nego bilo koji drugi android fon :D

Samo kada bi se nasao kod nas u Srbiji negde. Ovako sa carinom dosta izadje

Play Store se zove.. :p Ma to nije problem, to se makar lako sredi.. Ma ovako se ne isplati ovako dok dodje kod nas ode u 700e sto je ludost, inace telefon je bruka, barem ono sto se vidi na YT...

Nazad
Vrh Dno