Šta je novo?

Lenovo IdeaTab S2 10"

AtiRage

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2002
Poena
620
Transformeroliki tablet od Lenova:

• Qualcomm Snapdragon 8960 Dual-Core Processor at 1.5GHz
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich (with Lenovo's Mondrian overlay)
  • 10.1" 1280x800 IPS Display
  • 1GB RAM
  • 16GB/32GB/64GB Internal Storage
  • Wi-Fi And 3G Connectivity
  • A variety of ports including micro USB, micro SD, Micro HDMI, SIM card, 3.5mm audio jack
  • 5MP Camera and 1.3MP Front shooter
  • 8.69mm thickness
  • 580grams weight

Malo detaljnije na Engadget-u.

Lepo je sto sve vise proizvodjaca proizvodi ``Transformeroliki`` tablet.. Medjutim, sto se Lenova tice, poceli su da prodaju laptopove po pristupacnim cenama, a danas su skuplji id Asus-a, a ne verujem da su kvalitetniji, tako da ne ocekujem da ce ovaj tablet postici vise od asusovog, posto ce verovatno imati istu ili slicnu cenu kao on... Mozda gresim, ali....

Mene interesuje trajanje baterije, a svidja mi se sto je arm unutra 🙂
Mada ja bih volio i mogucnost dual buta sa sekim (punim) Linuxom (armedslack npr), kad zatreba i neki poslic da se odradi...

Lepo je sto sve vise proizvodjaca proizvodi ``Transformeroliki`` tablet.. Medjutim, sto se Lenova tice, poceli su da prodaju laptopove po pristupacnim cenama, a danas su skuplji id Asus-a, a ne verujem da su kvalitetniji, tako da ne ocekujem da ce ovaj tablet postici vise od asusovog, posto ce verovatno imati istu ili slicnu cenu kao on... Mozda gresim, ali....

Tesko da su poceli sa jeftinim laptopovima posto su preuzeli IBM i njihove modele a sa njima i cene, a Lenovo ima extra business liniju laptpova, i po meni su jos ispred ASUSa sto se tice dela koj pravi laptopove.

Sacekacemo da vidimo sta ce da urade. U ovom trenutku, Asus stvarno daje fenomenalnu podrsku, bolju od konkurencije. Ali videcemo, Lenovo jeste ozbiljna kompanija.

Po specifikaciji ovaj tablet bi trebao biti 30% jeftiniji od Transformer Prime-a tj. negde oko 400 dolara.

Svakako. Osim po debljini, mnogo je blizi originalnom Transformeru nego Primeu.

@smarac oticicemo u off, ali ajde.. OK, svakako ali mng su im pre bile pristupacnije cene, nego danas.. Vrati malo film unazad i videces, pre dve godine ,valjda, kada sam uzimao laptop za caleta bio je jeftiniji od Acer-a, Toshibe, pa i asus-a...

Nazad
Vrh Dno