Šta je novo?

Lego kocke

Treba da uzmem jedan za neki poklon ako imamo trećeg ajde da se preko PM organizujemo. 😀

Klinci, supruga i ja sastavili Optimusa za 3h, ali i to je džabe kada su rekli "aj sad da kupimo Soundwave-a. 😆
Žena je rekla kupiš li ga u narednih 3 meseca razvod braka. 😅😅

Prilozi

• IMG_20260315_110720.jpg
    IMG_20260315_110720.jpg
    318 KB · Pregleda: 232
Od početka je Soundwave bi moj favorit da se uzme pre Optimusa, ali presudilo je to što je klincu rodjendan i on je imao poslednju.
Ćerka traži Stranger Things kuću rodjendan u Avgustu, mesec dana pre mog, žena u Maju ona skuplja cveće.
Koliko vidim u najavi je da ću ja da izvisim jer će biti meni dobro poznata rečenica kad dodje moj red: "Kako stalno tražiš neke skupe poklone, ni malo nisi skroman?" 😅
Inače svi volimo da sklapamo Lego, meni je terapija za živce

Ako moze mala pomoc sta da kupim da imam onaj motor i zubcanike? A da prodjem sto jeftinije ako je moguce?

Gde si ovo napravio, ja pokusavam da nadjem slično?
Koje su dimenzije?

50*70, ramove i led traku kupio na Amazonu, štamparija završila poster.

1000031509.png

Možda će da bude zanimljivo sakupljačima brzinskih šampiona.

CaDA C55029W Mazda 787b 1991
Sa denarčićima i kuponima, cena se spusti i do $9.36.
L*go šampioni brzine srazmera, ali, buyer beware: stikeri za sve živo, a nemali broj i preko više kockica.

I just found this on AliExpress:
Cada 1:24 Technical Drift Racing Car C42 Sports Car Model Building Blocks City Endurance Sports-Car Bricks Toys For Kid Gifts

Ko nije upoznat, evo informacija:Screenshot_20260330_091316_com_instagram_android_InstagramMainActivity.jpg

Meni krivo što pada detetu na rođendan pa ceo dan gosti drž ne daj, možda odem od 10 do 12h ako stignem, da uzmem deci neku sitnicu.

Da, zastitio od prasine.

Meni ne mora ništa žena da kaže, bukvalno nemam gdje da stavim nov set. Mislim da ih trenutno imam više u kutiji nesklopljenih nego izloženih setova.

Meni svaki put umre dio duše kad vidim kockice oko kontejnera ili oglas gdje neko prodaje Lego "jer se djeca više ne igraju"...

Nekako mi je promakla ova tema. Hm. Nedopustivo 🙂 Btw, da se "dodam" Poslednji kupljen set je Delorean speed champion.
A poslednjeg moc-a se više i ne sećam. Možda crna varijanta AT-ST-a. Ne mogu da ga nađem ali evo dva projekta koji su mi "pojeli" par godina skupljanja delova

Prilozi

• 20240102_153201.png
    20240102_153201.png
    1.9 MB · Pregleda: 59
  • SAL_1366a.png
    SAL_1366a.png
    3.4 MB · Pregleda: 47

Nazad
Vrh Dno