Šta je novo?

Lego kocke

Da li neko ima iskustvo sa setovima lego sa aliexpressa. Vidim Helms deep set za 60e?
Pisao ja malo ranije i opisao svoju yamahu. Jedan jedini deo (vrlo specifican) nije uradjen kako treba i to ne utice na slaganje, ali ne mogu da se menjaju brzine na motoru.
Vrlo dobro iskustvo sto se mene tice i ja cu licno nastaviti da picim samo AE komplete jer mene zanima samo proces slaganja, a kolekcionarstvo ne uopste.
Jeres za ljubitelje, ali na tebi je da odlucis sta zelis.

Pisao ja malo ranije i opisao svoju yamahu. Jedan jedini deo (vrlo specifican) nije uradjen kako treba i to ne utice na slaganje, ali ne mogu da se menjaju brzine na motoru.
Kod mog primerka mogu da se menjaju brzine. To radi besprekorno. Mislim da je samo jedan deo za 5mm kraći i onda papučica menjača hoće da se lako izvuče. I set nalepnica je nešto tamniji od originala. Ali je generalno odličan set.

BMW motor mi je besprekoran.

U Aston Martin (James Bond) setu mi je nedostajala jedna kockica, koju sam našao na internetu, odštampao sam i završio build.

U Wall-E setu jedna kockica je bila pogrešna (malo manje pomereni držači u stranu, nego što treba) i rešio sam isto kao Aston Martin.

Super Mario 64 Question Mark Block mi je odličan.

Tako da su iskustva sa kopijama setova mešovita, ali uglavnom jako pozitivna, kada se uzme u obzir njihova cena.

Jel možete da bacite linkove tih stvari? Ili bar naziv, pa da tražim da vidim.

Ja nemam linkove, ima duže vreme kada sam to kupovao. Ne stižem time da se bavim, a imam još solidno nesklopljenih setova. Na AliExpress najlakše je da tražiš po Lego broju seta, tamo odmah izbacuje 1:1 kopije. Čim je cena osetno niža od Lego originala, znaš da je reč o kopiji.

1769507495784.png

Ako se nekome svidja ova priprema, nek mi se javi na PM. 🙂
50x70cm.

1000030320.png
1000030321.jpg

Poslednja izmena:
Šteta što je taj mat papir, a i crna nije najbolja. Dizajn je dobar.

Dobiće kontrast ispod stakla, jedino to imamo u firmi. Ako ne budem zadovoljan rezultatom, nosim u štampariju. Planiram tri rama, da budu ispod stakla i formule, inače su magnet za prašinu.

da, kunstdruk bi bio bolji. Ovaj papir je upio boju.
Postoji masan mat papir, ne mora da bude gloss, ali mora masan za postere

Sad sam skontao da u blizini firme imam stampariju i znam ribu koja tamo radi, preuzimam print uskoro.

Imam veliki DeLorean, ali je primamljiv ovaj mali. 😀

Drugim riječima, 25% popust na četiri kupljena proizvoda. 😀

Zapravo, loše je sročeno: treći set je džabe. Tako pokazuje korpa.

To je već nešto. Sad ću da pogledam šts ima, sem DeLoreana.

Meni ne trebaju tri autica, ali uzeo bih ferari, pa ako neko hoce da se iskombinujemo sa popustom 😅

Nazad
Vrh Dno