RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Nesto ne vidim da je dustupan u Srbiji? Svuda rasprodato...
TrgujemPazarimKHMHKHMbio bi lep poklon za NG 🙂
Nesto ne vidim da je dustupan u Srbiji? Svuda rasprodato...
TrgujemPazarimKHMHKHMbio bi lep poklon za NG 🙂
Ja sam ga uzeo u Dexyco pre neke dve-tri nedelje, mada verovatno se i tamo rasprodao.Nesto ne vidim da je dustupan u Srbiji? Svuda rasprodato...
Bio je i online. Videh u LStore.Pa kako, ja gledao svaki dan nije ga bilo nigde. Jedino da je bio fizicki u radnji, online nije.
Genijalan build, odličan izgled modela, dobar odnos cijena/piece count... Tiago Catarino kaže da je za njega set godine.Bio je i online. Videh u LStore.
Ja sam ga pratio od kako je najavljen. Kada je izašao, nekako mi nije više bio zanimljiv jer za istu ili sličnu cenu se može kupiti pravi DMG. Ali svakom svoje.
A moze i od ovog da se napravi i da radi 🙂Bio je i online. Videh u LStore.
Ja sam ga pratio od kako je najavljen. Kada je izašao, nekako mi nije više bio zanimljiv jer za istu ili sličnu cenu se može kupiti pravi DMG. Ali svakom svoje.
Одушевљен сам овим сетом, доста забавно склапање. И размера одлична.
Sve replike 1:8 kao što je Mercedes koji ti pominješ su prilično zahtevne, imaju mnogo detalja ali i monotonih delova koji ti tek posle sat vremena slaganja imaju smisla, samim tim i puno mesta za grešku, zato je bolje da dečaku od 14 godina koji nije još uvek zaljubljenik u lego ne uzimaš tako nešto, sasvim su dovoljne i zabavne te manje replike, pored Bugatti Bolida imaš i celu Speed Champions kolekciju Formula 1 bolida.Obozavam te njihove fore... a sad me podseti da imam negde u kutijama dva sigurno, mozda cak i vise Game Boy, moram da potrazim da vidim jel rade, to bi bilo top, mada cu ih svakako staviti negde u radnu sobu kao lep ukras... 🙂
A kad sam vec ovde jedan savet mi treba, ja sam ispao skroz iz lega i ako imam ozbiljnu kolekciju iz klinackih dana po kutijama ( Piratski brod i zamak sa zmajem su mi sastavljeni jer ih obozavam i ako nerviraju zenu 😃 )
Hocu klincu od ujaka ( 14 god) da uzmem neki lego za NG pa se razmisljam posto obozava f1 i automobile da li ici na Bugatti Bolid (i onu malu formulu za pocetak ili da mu odmah uzmem onu ozbiljniju formula repliku ( Mercedes-AMG F1 W14 E Performance)? nije problem budzet...
Pokusavao sam vec par puta da navucem na lego jer sam ja bio opsednut kao mali ali neuspesno... hvala 🙂
Ja sam Porsche slagao 3 dana,ali onako sa uzivanjem,svaki dan po par sati,ali sam se posle radovao kao da je pravi😂,dok je Maclaren sklopljen za par sati uz pomoc sina.Da, na tu seriju sam mislio, da dodam uz Bugatti pa nek se igra… Replika jeste komplikovano slažem se… mada bih mu ja pomagao svakako pa bih se i ja igrao ( sto je prednost za mene jer i ja želim da imam 😂) ali bolje nek ide sve sam… hvala 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari