Šta je novo?

Lego kocke

Ja od SW imam mali Millennium Falcon, BD-1 i veliki R2-D2 koji nikako da složim. Moram uzeti još i C-3PO jer ipak moraju ići zajedno. 😄 Za ST bih i skupila novac, ali džabe kad nemam gde da izložim toliki brod. Ostaje mi samo da se nadam manjoj verziji.

Ne direktno ali znam da ih hvale kao jednog od kvalitetnijih alternativnih proizvođača, pogotovo otkad su krenuli da izdaju originalne setove.

Duze vreme se razmisljam da uzmem sa amazona auto kran od 8500 kocki

Lepi popusti, mada zvezda smrti i dalje skupa.

1763463587422.png

Lepi popusti, mada zvezda smrti i dalje skupa.
Iskreno, i ne sviđa mi se nešto.

Deo kolekcije mog sina:

lego.jpg

Ide mu rođendan (par dana posle NG)....možda ga iznenadim sa nečime kao što je Tie Interceptor (#75382) - taman da bude naspram X-Winga (a kućicu na drvetu nek makne negde drugde) 🙂

Konacno kompletirana Lego auto kolekcija za radni prostor... Lako se navuce covek 😁

Prilozi

• IMG20251114100147_1.jpg
    IMG20251114100147_1.jpg
    165.8 KB · Pregleda: 156
Odlična selekcija. Kad ti dosade klot, imaš jako lijepe custom buildove od ta dva bijela.

Da, videh na rebrickable da 911-ca ima puno varijanti da se od istih delova sklope drugi superautomobili i to bas dobri. Lambo nema toliko, ali isto primetih da ima nekoliko modifikacija za ovaj originalni, da izgleda jos realisticnije, tj pribliznije pravom modelu. Ali otom potom, za sada su dobra inspiracija u radnom prostoru.

Od 12 decembra, više od pola zemalja svijeta, uključujući i Srbiju, gubi podršku za trgovinu na Bricklinku, i prodaju i kupovinu...

U principu to je bilo jedino mesto gde mozes da porucis kocke na komad koje ti zelis?

Ima i BrickOwl, iako manji u obimu i ponudi. Sada je, medjutim, jedina alternativa.

Kako ja vama zavidim.. Haos..

Sad sam rešio da klincima krenem da uzimam Lego kocke (original naravno) zato što ih ja nikad nisam imao 😀

Krenuli smo od DUPLO large boxa pa sam pratio malo i cene classic boxa. Ono je strašno, pre 3 dana u dexyco je bio 5000 a sada je za crni petak 6000 😀. Neka prosečna najniža cena koju sam video je 5300din. Ali ok, još su mali za klasične kocke pa će biti fokus na duplo.

Doduše vi ste ovde malo ozbiljniji u svemu tome. Ja imam plan da kupujem klincima dok ne porastu, pa kad porastu onda ću da im preuzmem kolekciju za sebe.

Poslednja izmena:
To Be Determined, odnosno tek treba da se odredi. Iči treba da se vide dostupni načini i kuriri za slanje ili čak da naknadno saopšte da, ipak, ne šalju u Srbiju, mada se to praktično više ne dešava, bilo nekad.

Eno na KP kompletan DeLorean bez uputstva za 5500, za članove iz BG (samo preuzimanje). Ja da ga nisam već uzeo otišao bih po njega.

Jedan od setova koji tražim. Odlična cena, ako je original i kompletan. Treba proveriti na licu mesta.

Pa da. Ja sam imao sreće sad skoro pa sam uzeo njega (falilo je par običnih crnih kockica, otpale a da vlasnik nije ni skapirao, uzeo sam na Bricklinku, ostalo sve tu) i Porsche GT4 Technic (s novim RC modulom) za 15000 oba.

To Be Determined, odnosno tek treba da se odredi. Iči treba da se vide dostupni načini i kuriri za slanje ili čak da naknadno saopšte da, ipak, ne šalju u Srbiju, mada se to praktično više ne dešava, bilo nekad.
Hvala na razjasnjenju.

Pozdrav svima,
kao neko ko je zaintrigiran 1:8 setovima i već imam 2 Lego 1:8 seta, sad sam čuo i za CaDa setove, konkretno Mercedes AMG GT3 set. Primetio sam da kao državu za isporuke nude i Srbiju, ali zanima me kakva je situacija sa troškovima oko poštarine i carine, da li neko ima iskustva pa da me posavetuje?

ako je vrednost preko 50€ platis dazbine drzavi 32% od iznosa koliko si platio proizvod+shipping.

Ima dosta CaDa modela na Temu, ali nisam vidio AMG, bar dosad.

bio bi lep poklon za NG 🙂

Nazad
Vrh Dno