Šta je novo?

Legends of Pegasus 4x

Hm... ne može se baš mnogo zaključiti o samoj igri iz ovoga.
Ima dobrih ideja (već viđenih doduše), samo sam skeptičan po pitanju izvedbe.

pojavilo se

Probaće se narodna verzija, mnogo su bre zacenili igru. Inače kupujem sve što je 4X, ali stvarno mi se ne daje 45 evra na neviđeno.

45 evra je previse, a nigde nije bilo nekog konkretnog info-a pa da skontas kakva je tacno igra

ali probace se jos danas :D

Homeworld uopšte nije isti tip igre.

prebagovito

UI je amaterski

Graficki daleko od prastarog spomenutog homeworlda

sve ostalo ima neki potencijal, malo istrazivanja malo izgradnje kolonija i menadzmenta, fight je realtime, na pocetku je poprilicno priprost (mada moguce da ce imati nekih twistova sa istrazivanjem novih tehnologija)

prica klasika, najezda vanzemaljaca koja je okupirala zemlju, terani pobegli kroz jumpgate nastanjujes prvu koloniju i istrazujes svoje okruzenje

edit

igra nece da ucita kampanju niti save game ako pre toga ne alt-tabujes na desktop pa se vratis u igru

jos u prvom misiji je bag koji onemogucava igranje, treba da pretrazujes waypointe na mapi u potrazi za neprijateljem, ako si sacuvao igru i ucitao je na mapi su nestali waypointi i jedino sto mozes je da krenes iz pocetka...

ovo deluje ne kao beta, nego kao alfa verzija igre (da bag je sa vec izbacenim prvim updateom)

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne mogu d apokrenem ovo samo mi javi no connection i ostavi na onom screen-u sa onim crvenim brodom -.- Imam update 1

:crash:
a taman sam hteo da je probam.

Meni radi korektno ali da ima bagova - vala ima :)

Uh... čitao sam malo komentare po Steam forumu i zapravo mi se sada ni ne isprobava igra.
Očigledno je ista situacija kao i sa SotS-om II kada se pojavio. Praktično neigriva u ovom stadijumu.

"Forget your sins, be a legend"

Malo pretenciozan pokusaj pljuvanja po konkurentskom biseru.

Evo jos jednog updt od 9mb.
Ko zna koliko tu jos treba popravljati da bi presla "alpha" fazu testiranja :-devil-:

Developer (Novacore) je proglasio bankrot, tako da ova igra nažalost nikada neće ni biti ispeglana kako treba :(

Vrh Dno