Šta je novo?

Legend: Hand of God

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Imam problem sa ocajnim fps-om,sve na max 1600*1200 bez AA fps je oko 25,kada upalim AA pada oko 18,u 1280 je bolje ali je i dalje prilicno lose,jel' igra neko i kakav je fps?

evo par slika iz igre:

Prilozi

• legend 2008-07-29 15-52-41-09.JPG
    legend 2008-07-29 15-52-41-09.JPG
    300.6 KB · Pregleda: 217
  • legend 2008-07-29 15-53-39-85.JPG
    legend 2008-07-29 15-53-39-85.JPG
    298.7 KB · Pregleda: 196
  • legend 2008-07-29 15-53-50-48.JPG
    legend 2008-07-29 15-53-50-48.JPG
    294.8 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
nisi jedini, svima i sa dosta jachim mashinama se pojavljivao slichan problem (osim kada udjesh u neku pecinu tada sve klizi)

steta, igra je u rangu titan questa, samo sto ima i krvi i otpadanja razlitih delova tela i tako to :)

ja probao demo i dosta sve simaptichno deluje

To je na engleskom ili na nemackom ??

nisi jedini, svima i sa dosta jachim mashinama se pojavljivao slichan problem (osim kada udjesh u neku pecinu tada sve klizi)

steta, igra je u rangu titan questa, samo sto ima i krvi i otpadanja razlitih delova tela i tako to :)

ja probao demo i dosta sve simaptichno deluje

I meni se svidelo,sto duze igram sve mi je zanimljivije

@dobrivoj

Na engleskom je.

smao kad bi kamera mogla josh malo da se odzumira ;)

E to i meni smeta,samo jos malo i bilo bi super :)
Nego ja sam lvl 11,ubio sam onog death archera koji je lvl 8 i izbacuje super predmete (btw pokupio sam i onaj uber zuti shield "iron wall" :d ,video sam isto goblin boss-a ima ime nesto na "L" koji je lvl 10 (tu je negde na mapi gde je i death archer) zaginuo sam i nisam video gde se tacno nalazi,jel zna neko gde je tacno,ubi se trazeci ga ponovo.

Poslednja izmena:
Ova igra izgleda tako jadno ali opet mi se igra zato sto obozavam ovakve igre, meni su Sacred i Titan Quest jedne od najboljih igara koje sam igrao... grafika je kao pre 5 godina, opcija ima tako malo i igra je po meni previse pojednostavljena, zdravlje se ne regenerise samo, mapa je krs zivi... ali i pored toga igra nije losa za ljubitelje zanra. :)

pa nije bash tkao jadno... pogotovo kada sve stavish na max izgleda fino, solidno su animirani pokreti i prsti na sve strane, mada se vidi zastarelost enginea

nego recite vi meni jel moguce danas instalirati PhysX drajver na ATI grafuljama?
drugar na lapu ima vistu sa atijem i ne moze da instalira pomenuti softver a samim tim ni igra nece da radi....

Kod mene se instalirao,mislim radi igra i vidim u control pannelu PhysX ikonu.

Cist da cistiji ne moze biti, kopija Titan Quest-a i Sacred-a i to bleda. :)

Presao sam demo (propustio sam da vidim da ima vec i full :wall:) i ok je, fps napolju je 30 (bez AA), ali to nije bitno, bitno je da je igra ok (meni) za sada, animacija borbe je bas onako fina i inventivna, seckao sam nekog trola, pocne moj lik da skace nanjega i to (oni to zovu cinematic combat ili tako nesto), grafika je fina, drugacija je od titan questa, manje je sarena ali je po meni bolja.

Jedini problem koji imam je taj da mi fali (bar mi se cini) onaj deo HUD-a dole gde bi pretpostavljam trebali da stoje skilovi koje pozivas sa 1,2,3,4... itd. Ne radi pauza, a ne rade ni ti shortcutovi (1,2,3,4...) tako da stalno rucno u sred borbe moram da menjam funkciju na nekom od tastera na mishu :S:

Ah da, voice acting je mogao (i morao) biti bolji ali cuo sam i dosta gore (Two worlds)

PS. Sacred me je smorio posle par sati i po meni nije ni prici titan questu, a kamoli D1/D2

Poslednja izmena:
Kod mene se instalirao,mislim radi igra i vidim u control pannelu PhysX ikonu.

imas li vistu?

od svih h&s igara meni je sacred dno dna... tq sam nekako i istrpeo do pred kraj... ovo mi deluje fino valjda zbog interesantnog izgleda borbe mada je pitanje koliko to moze da drzi ...

cisto napomene radi igra je izasla gotovo pre godinu dana na nemackom, pa pre 6 meseci na ruskom i tek sad engl... ***

Ja je nabavljam upravo sad. Titan Quest me smorio posle kineskog zida, a Sacred posle sat vremena. Ovo mi deluje fino, videcu vec.

Jedini problem koji imam je taj da mi fali (bar mi se cini) onaj deo HUD-a dole gde bi pretpostavljam trebali da stoje skilovi koje pozivas sa 1,2,3,4... itd. Ne radi pauza, a ne rade ni ti shortcutovi (1,2,3,4...) tako da stalno rucno u sred borbe moram da menjam funkciju na nekom od tastera na mishu

Pa to fali i meni!? Tako da izgleda da ne fali vec ga nema!? Ali i meni je nebulozno da mogu da koristim jednu jedinu magiju u jednom trenutku!? To je mozda namerno tako, da bi otezali ili da bi bilo "realnije" ... Neka kaze jos neko ko igra!

cool, ali zasto onda u meniju (a i u tutorijalu tj FAQ) pise use shortcuts 1,2,3 bla bla, ima ga i u keyboard config...Da radi pauza ne bi bio TOLIKI problem, ali bez pauze, vija me neki trol, ja treba da bezim, da menjam sa jump na heal magiju...bzvz, vidimima patch neki vec (1.02 ) probacu sa time.

edit:

tn_Inventar.jpg

lepo se vidi da kod njih ima :p To je slika iz Dev diary

edit1:

fuc*ing retardirano 1!!oneone!

1:Hotkeys 1-9 can be assigned when you click on the 3 bottom-left icon, it opens upward showing skills. hover your mouse on a skill then press the number you wanna assign.

Poslednja izmena:
Ja sam na levi klik namestio obicno udaranje a na desni magije koje menjam na 1,2,3,4... i moze se koristiti vise magija u isto vreme,bezveze je sto nema neki hot bar da ne mora stalno da se klikce 1,2,3,4,mada ja koristim samo holy shield i hurry.

@G!!!
Zaboravio sam da napisem da imam XP.

Poslednja izmena:
gxx nemoj dzabe skidati 1.02 patch on je se vec nalazi u verziji koju imas

tako bar pishe na zvanichnim forumima

i dalje mi nije jasno zasto nece physx na visti sa atijem da se instlaira

nem pojma, vidim da mnogi imaju taj problem, kazu da je resenje da uklonis onaj physix dll iz igre...

@GX-X Da li je moguce nemamo najvazniji deo HUD-a? Da li si uspeo to da resis? Ovo sto si pronasao nije lose ali mi bas smeta sada kada znam da bi trebalo da imamo i deo HUD-a sa magijama...

Ja zavrsio.

Nekako sve deluje zbrzano i bezveze na kraju,bio sam 37 lvl,do kraja cak nisam nasao ni jedan zuti dvorucni mac,ima bas malo dobrih oruzja (imao sam samo jedan dvorucni mac koji je imao dps preko 100 (117) i najjaci jednorucni je bio 67dps.

Poslednja izmena:
Kad' pre hebote... je l' si imao pomenuti problem ?

I zasto kada zelim da stavim stit, lik uvek kaze I CAN'T ??? Cini mi se da mi je oruzje jednorucno...

Nisam uopste skapirao u cemu je problem,ja imam dole one 3 ikone,tu sam sa shift+1,2,3,4 oznacio magije (igrao sam sa warrior/villain buildom) i menjao ih posle na 1,2,3 igrao sam sa jednorucnim macem,stitom i hurry + holy shield posle sam zbog glupog buga izgubio oba jednorucna maca i onda sam uzeo dvorucnu mrcinu,morao sam cesce da pijem Health Potione,nista drugo nisam koristio osim hurry i holy shielda (kada igram sa stitiom)

Edit za lvl na kraju igre:

33 lvl sam na kraju,ne znam sto sam istripovao da sam 37,inace kada se zavrsi igra krece ponovo od zadnjeg lvl koji ste imali samo na drugom nivou tezine gde su i mobovi otprilike taj lvl

@Civil
I can't kaze samo kada pokusas da sa dvorucnim oruzjem koristis stit,jesi siguran da je jednorucno?

Poslednja izmena:
Onda ocigledno nije jednorucno. Nego, znas sta je katastrofa uradjeno... ne mogu da izadjem iz igre a da on ne snimi poziciju!?? Kakva nebuloza. Znaci, ako se zeznem nesto ili potrosim tekeport poen ili tako nesto ne mogu da ponovo ucitam poziciju nego moram da izadjem sa SAVE/EXIT i kada se vratim teleport poen mi je potrosen... a i mapa ja katastrofa uradjena, imam spisak gde sve mogu da se teleportujem a koliko mi se cini uopste ne pise na mapi gde je sta, koji je koji kamen... nekako nedostaje puuuno opcija, natpisa, nekako je sve siromasno detaljima...

jeste, ali on je izasao pre 10 godina :d

Igra je cudo. :) Mapa neupotrebljiva, marker na istoj uvek pokazuje SEVER, koji god quest da biras, nemas pojma koji je koji teleport, uradis quest a na spisku se ne desi nista, tek posle par sati igre su mi pozuteli oni koje sam odradio, kada uradis nesto cini se da ne dobijes exp poene uopste, svakako ne pise da dobijes nesto... stvarno su je krs uradili... ali ipak je igra, nije toliko losa. :)

malo preterujes

pola od tih stvari sto si naveo ne stoji, igra nije perfektna ali je sasvim bolja od "krsha"
svaki kvest pozuti kada se odradi, a poplavi kada si u blizini njegovog reshavnja, za svaki resheni se dobija podosta exp-a, mapa ko mapa ja nisam imao nikakvih problema

u redu je reci da ti se igra ne svidja, onda prestanesh da je igrash i usput zaobidjesh i ovaj topik

Nazad
Vrh Dno