Šta je novo?

Legacy of Kain serijal igara

Baby Yoda

Poznat
Učlanjen(a)
06.05.2022
Poena
30
Da li je neko igrao bilo koju igru iz legacy of kain serijala? Po meni je to igra sa najboljom pričom ikada napisanom. Ta kompleksnost, ta pažnja kojom te mame je fascinirajuća. Dosta filozofije ima u samoj igri primenjeno kako na naš, tako i na njihov svet.

Ko je igrao, zna da je ovo Raziel :D

d1179a7d25c2706a42b011240ee51454.jpg

d9ce8a67de71a72163965caa2616ae45.jpg

Vidim da su Crystal Dynamics postavili Razielovu sliku na insta stranici, mozda bude neki remake :)
Šta znam. Bio je pokušaj i sa onom multiplayer igrom "Nosgoth" gde je fora da se rokate timski. Ili ste ljudi ili ste vampiri. Više klasa imate tu. Meni je to bila mnooogo gotivna igra ali je iz meni nepoznatog razloga ugašena.

Davnih dana igrao sam Soul Reaver 1 i 2.

Naravno, ko ne prepoznaje Raziel-a? :D

Posto je nedavno SE prodao svoje "zapadne" studije, postoji realna sansa da bude remake/nastavak. A i realno, red bi bio :D

Davnih dana igrao sam Soul Reaver 1 i 2.

Naravno, ko ne prepoznaje Raziel-a? :D

Posto je nedavno SE prodao svoje "zapadne" studije, postoji realna sansa da bude remake/nastavak. A i realno, red bi bio :D
Ja sam čuo za ovaj serijala sa svojih 22 godine i to od prve devojke. Ona je bila fančina. Posle je to prenela na mene i zarazila me dobrom pričom. Meni grafika nije toliko bitna ako je priča kvalitetna.

Bilo bi jako interesantno da urade remake ali će teško da prevaziđu ono što je urađeno jer su voice actors bogovi kako su to odradili. A nadam se da ne menjaju priču koja je core ove igre.
Omnicide je interesantan projekat. Radili su 3D za Blood Omen. Ali mislim da to nikada nije kompletno završeno, možda se i varam.

ovo i planescape torment prica extra

Nazad
Vrh Dno