Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Ima igraju ljudi dosta. Uvek ima baš dosta aktivnih partija i to na official serverima, a ako se pridružiš nekoj steam grupi onda sigurno ima još više aktivnih partija na "nezvaničnim" serverima. Ja se još nisam učlanio u grupu, nemam potrebe.

Sutra kad probam bf3 odlucicu dali da uzmem..ako se navucem na bf3 mp nista :) uglavnom cucemo se,pa da odigramo campaign..ima li dosta svijeta da igraju,jeli tesko naci nekoga da odigras campaign s njim? Ili ga moram dodati u friends na steamu ako hocu da igram s nekim ?

Iskreno L4D2 je daleko zabavniji i interesantniji od BF3.. al da ne skrecem sa teme:
I ja cu vam se ponovo pridruziti od sledece nedelje, posto za vikend treba da reinstaliram komp a trenutno mi ova igra nije instalirana (trebalo mi je mesta na HDD :p )
Inace presao sam obe kampanje vec uzduz i popreko i mogu vam reci da ova igra dosta tesko postaje dosadna :)
Kampanje se mogu igrati i sa botovima (solo) ili sa nekim strancima.
Najinteresantniji (i najintenzivniji) deo igre je versus mod i pored toga sto svake dve nedelje (ako se ne varam) dodaju/menjaju jedan specijalni mod.

ima servera,ima igraca,jezik engleski,ping je odlican oko ~50.jedino mi se igra na ulasku zali nesto na graficku.stavim continue anyway i igra ide kao zmaj :) zaista bi bilo steta ne kupiti je za 4.75e.

Sta je uzrok ovome (dobijam kad pokusam da se konektujem na coop):

Untitled-1.jpg

Odigrao sinoć Dead Air kampanju sa tri neka random Nemca. Zaista je bilo super, a obzirom da pričam nemački čak smo se dobro i zezali. :)

Moj steam Id je zmaj86, pa ako se neko pojavi... (zmaj86 sa 'z' ne sa '3').

sje8o sam svoj steam id, nije zmaj86 već zmajko86 :)

@zulum: jel' igraš steam ili narodsku verziju? meni se to dešavalo sa piratom. Onda sam stavio -steam parametar u shortcut i nije se to više pojavljivalo.

dodaj me na FL, pa kada god sam online, ako si raspoložen možemo da igramo. steam id: zmajko86 (dobro sam ukucao ovog puta :) ).

Imate benhcmark zajednicu na steam-u pa se samo ubacite ... onda je lako za nickove

tu nesto ne valja.ja sam na steamu online a na sajtu stoji da sam offline :(

Ajmo da organizujemo neko rostiljanje danas?!

Sinoc pazarih ovo dok je na popustu na steamu. Nesto mi se nocas zabagovalo, downloadovao sam tek 11%.
Eto me u grupi cim bude spremno za rostiljanje ;)

Poslednja izmena:
ne mogu da verujem na kakve se sve de8ile moze naleteti.covek igra solo je8e se njemu sto je nekome treba pomoc.na svu srecu ni on ne stigne daleko pogotovo u versusu :)

***, zato ja zapomažem već sedam dana da se skupimo odavde... Uopšte ne igram coop/versus jer jednom u 10 partija naiđeš na normalne ljude. Bolje igrati sa botovima, oni su uvek uz tebe.
Da ne spominjem da VoIP niko ne koristi...

Bolje igrati sa botovima,

Botovi su cesce korisni nego ljudi, upravo iz razloga sto ne idu nigde nego cekaju tebe, problem je samo sto ne idu kad i BOT stoji :d pa se cesto zloupotrebljava, lepo uhvate bota ostave ga da lezi i igra ne moze da se zavrsi, tako da imaju lepo vremena da te iskrckaju.

Eto davno sam prestao l4d2 da igram ali ako vam zatreba 4 ili 10 ( na 10 vs 10 ) tu sam da pomognem :) samo vidim li da ne pomazete budite spremni na " kritiku " :p

p.s. Jedna od glavnih stvari u " versus " u jeste prepoznavanje " zvukova ", svaki od Inf boss " najavi " svoj napad, tako da osluskujte i kada cujete " Smokera " spremite se na pull koji uglavnom ide prvi, njega morate odmah prekinuti inace ste pa pa :)

Skoro sam jednu probao 10 vs 10 i ne mogu da ocenim koliko su se stvari promenile posle patch-eva, ali vidim da se sens na misu mora menjati.

Poslednja izmena:
ma i 4v4 je dovoljna ludnica, tek 10v10 mogu da zamislim na šta liči. Meni je i u "klasičnoj" varijanti teško da se snađem, a ne u tim budženim.

Ja sam pre za coop. Nas će biti trojica sigurno koji ćemo se povremeno igrati (Sime, ZeeGerman i ja).

ma 10vs 10 je mnogo lose.kad pucas obavezno moras i po svojima. 4 ili 4vs4 je idealno. versus je nista drugo nego malo teza kampanja :)

Meni bilo mnogo smešno. Upao ja u scavange mod, i kao skupljamo mi one kantice. A onaj nivo na krovu je bio. I charger me ladno chargeovao sa zgrade u roku od o'ma :(

ma 10vs 10 je mnogo lose.

Zavisi kome se sta svidja, meni je ok.

kad pucas obavezno moras i po svojima

Upravo je poenta da pazis gde pucas ??

versus je nista drugo nego malo teza kampanja

ne bih se slozio, versus je dosta tezi odnosno zavisi protiv koga igras, ako igras protiv pravih moze da se desi da ne napustis kucicu uopste

Istina, protiv dobrih igrača versus je mnogo težak. Ja sam igrao uglavnom kampanje i ponekad kad upadnem u versus sa nekim našim ljudima koji su dobro uigrani uglavnom se loše provedem. Naročito mi je bilo teško da igram sa infected, treba baš dosta vježbe

meni nesto nije bas najjasnije.odem na versus pa na play online i izbaci mi igre i lobije. pise npr. da ima 4 igre.kako da uopste vidim koliko ljudi ima u kojoj igri i u koju cu da upadnem?

Ma mene nervira, ako uletiš kao infected, a nisi neki razbijač, ono čim zagineš dobiješ votekick. Pa šta očekuju da sam, odjednom kao spitter ubijem sva 4 survivora. More ***! :)

Coop je zato meni zakon. Ako ništa drugo, opušteno je. A ako se baš neki ***** pojavi u ekipi, votekick i gotovo. Zaista nisam imao loša iskustva sa random ljudima koji igraju coop. Neki koriste mic, neki ne. Najviše volim kada mi ulete Nemci. Ljudi disciplinovani 100%. Baš su super, i još kada krenem da pričam nemački sa njima oni se oduševe. Već ih imam gomilu na FL.

Ok, 3maju, mi smo već prijatelji, ako planirate nešto, zovite. Taman nas ima četvoro...

Ofc. Možda već večeras. Kada se igram, to je obično od 22h do ponoći.

E da, ne znam jel igrate survival. Ja sam jedno vreme samo Helms deep igrao, baš mi odgovarala mapa. Samo mora da se igra sa normalnim ljudima kojima može da se objasni (npr. da ne pucaju iz mitraljeza bezveze nego sam na tenkove itd.)

I ja sam uglavnom posle 22.00 free pa posto sam na benchu mozemo

Nazad
Vrh Dno