Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Naravno da ne. Radi i na custom. Ne znam šta je instalirano i kakav je taj rom ali recimo na Nitrogen(a i ostalim najpopularnijim) je ta app uključena u rom i ništa se ne instalira. I sve radi naravno.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Naravno da ne. Radi i na custom. Ne znam šta je instalirano i kakav je taj rom ali recimo na Nitrogen(a i ostalim najpopularnijim) je ta app uključena u rom i ništa se ne instalira. I sve radi naravno.

Da, bas odavno bez problema, na svim iole popularnijim custom romovima i kod mene...

Koja ti je verzija Remote aplikacije? Mozda je to problem

Treba prebaciti na SE linux permissive ako je uključen enforce ili obratno.

Evo Vam novi, Aex final, nije public na forumu, shiva dao na telegramu.
https://drive.google.com/file/d/1Gx4fYnsog7z0OQi2brMl7tQC4zDo3PRk/view

Trebalo bi da je sve rijesno sto je zezalo na posljednjem.
Probacu veceras tokom noci, kad je mir :) .
Instalirao sam juce posljednji Nitrogen, da malo probam kako to izgleda nakon build-a koje sam koristio do pocetka decembra...Audio je bolji nego tad, low mic pri snimanju je fixiran. Medjutim ostaju jos neki problemi, recimo, UI color change ne radi i dalje, sto god se izabere - uvijek je light varijanta, zatim, nakon restarta svaki put iznova mora se setovati SIM2 za data (internet) karticu, ne pamti to system nakon restarta, onda, jos uvijek nema opcije da se tel nakon boot-a (i restarta) otkljuca sa FP. Nadalje, u sms app nema, u opcijama, da se smajli fizicki taster eliminise, onda, da bi se baterija stvarno napunila na 100% mora se 1-2x restartovati tel tokom punjenja da bi prikazao stvarne % (bez reboot-a, pokazuje vise nego sto je stvarno napunjena pa fiktivno izgleda da brze puni i da se trosi brze baterija) Kalibracija ne pomaze, nema veze sa ovim problemom. Vrlo dobar rom, kad bi andrey imao zelje i vremena da pokrpi ove stvarcice (nema jer je okupiran baikal romom) za mene bi bio prva opcija. Ovako, vjerovatno, vracam se na Aex.

Ovo sa baterijom se sredilo, ne desava se za sad vise, ostale stavke stoje i dalje. Zamolio sam 2x Andreja da fixira to, obecao je ali kaze ne zna kad jer ce Nitrogen update-ovati samo kad stigne, cijeli svoj foxus kaze daje, sa sergejom, na baikal.

Drugari samo da se odjavim sa teme, uzeo sam Honor 8x. Pozdrav [emoji846]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Znaš kako, igrice ne igram tako da mi oba rade jednako fluidno. To sam jedino testirao ozbiljno pre kupovine. Svakako x820 ima više sirove snage ali ukoliko se ne igraju igrice u realnom radu nema razlike. Kvalitet izrade, ekran i izgled su na strani 8x. Kamere onako, nekad mi se čini bolja jedna, nekad druga, nemam još jasan stav. Uz dobro podešavanje gcam verovatno malo bolji x820 ali nijanse... Audio na strani x820. Bolji zvučnik, dublji tonovi itd kao i zvuk preko slušalica. Baterija bukvalno druga kategorija, ovde je bez problema preko 11h SOT. Tako kad podvučem crtu i kad dodam to da mi je x820 posle 2.5god prosto dosadio, morao sam neku promenu da pravim. X820 sam prosledio ocu, neće on niđe [emoji3]

Ja ću verovatno da stavim Eui rom, od Crisbal, sa Pie dobijam samo gcam koju i ne koristim baš.
Eui ima navodno bolju bateriju, prijem, a nadam se i da slušalice rade kako treba.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Znaš kako, igrice ne igram tako da mi oba rade jednako fluidno. To sam jedino testirao ozbiljno pre kupovine. Svakako x820 ima više sirove snage ali ukoliko se ne igraju igrice u realnom radu nema razlike. Kvalitet izrade, ekran i izgled su na strani 8x. Kamere onako, nekad mi se čini bolja jedna, nekad druga, nemam još jasan stav. Uz dobro podešavanje gcam verovatno malo bolji x820 ali nijanse... Audio na strani x820. Bolji zvučnik, dublji tonovi itd kao i zvuk preko slušalica. Baterija bukvalno druga kategorija, ovde je bez problema preko 11h SOT. Tako kad podvučem crtu i kad dodam to da mi je x820 posle 2.5god prosto dosadio, morao sam neku promenu da pravim. X820 sam prosledio ocu, neće on niđe [emoji3]

Ja cu i dalje cituckati temu jer mi je Max2 bas nekako legao, iskocio mi je Poco F1 pa uzeh njega malo da probam Xiaomi... Max cu jos da vidim dje da udomim, ima kandidata u kuci...

Slažem se prijatelju, retko dobar telefon. Jesam ga se zasitio ali ne može se osporiti da je kombinacija hardvera i podrške nešto što se i danas retko viđa.

Ja cu i dalje cituckati temu jer mi je Max2 bas nekako legao, iskocio mi je Poco F1 pa uzeh njega malo da probam Xiaomi... Max cu jos da vidim dje da udomim, ima kandidata u kuci...
Evo i ja na Pocophone F1 prešao. Baterija ubija, ostalo mi je tu negde kao na LeMax2.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja prešao na Mi8 SE koji je brži, amoled ekran, duplo bolja baterija ali stalno mislim na Lemaxa kojeg sam prodao - izuzetan uređaj.

Ja još uvek ostajem za sada na x820 , baterija još gura do 4hi sve radi za 10.
Zar nije na mi8 se baterija 3100 ,teško da će to gurati 8-10h.

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Nema poente menjati telefon, i ja sam razmisljao, ali kad pogledas realno ne dobijas nista spektakularno od telefona koji su sada na trzistu...Pogotovoo sto custom romova ima i dalje i redovno se azuriraju..

8.5 h SOT i još 8 % baterije ostalo.
Odličan je taj SD 710, štedljiviji od 660 a skoro jednako brz kao 845.

Na kom romu radi face unlock?

Ljudi sta je treutno najbolje od romova 9.0...? Na xda je sve nesto outdate.

Isplatili se sada uzeti polovan Le Max 2 za 100e? Trenutno imam Le 1 Pro US verziju na kojoj mi je baterija dosta oslabila (nekad sam punio svaki peti dan, a sad punim svaki dan) i ostao je na Androidu 5.0, a podrska na XDA je jednaka nuli. Inace Le 1 Pro mi i dan danas radi za ocenu 10, jedino je baterija problem, i softver donekle..

i meni treba savet sta da stavim,bio cuoco dugo vremena ali ubijao bateriju i grejao se kao lud,sad konacno se izakao i stavio twrp i jedino sam uspeo poslednji eui ociscen (od onog grka,ne mogu da se setim kako mu je nik) ali i on izbaca raznorazne probleme...mislio sam nitrogen da stavim jer mi sjajno radi na par saomija ali nisam uspeo da flesujem,koliko sam ukapirao treba da se formatira storidz a nemam otg usb c i nisam provalio drugi metod kako.

solidno je hitno,pa svaka pomoc dobrodosla!

Sve radi ne menjam, oficijalni sa tim da sam stopirao update i par kineskih programa ,treba staviti i Google te ako te mrzi onda neki očišćen rom, baterija odlična a kamera koja mi je bitna extra.
e8df637506d6e19809237e698d33e6bf.jpg

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni Aosp extended radi perfektno. Android 9, gcam radi.

Ljudi treba mi neko koga znate ili ste vi radili zamenu zadnje kamere. Prilicno je hitno. Fokus je otisao pa je uvek mutno...

Ja sam to tražio prošlog leta dok nisam prodao telefon i na kraju odustao. Skoro ne nemoguće naći servis koji će to da uradi iako sam npr. ja imao kameru (kupio na aliju).

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja sam to tražio prošlog leta dok nisam prodao telefon i na kraju odustao. Skoro ne nemoguće naći servis koji će to da uradi iako sam npr. ja imao kameru (kupio na aliju).

Znam da je ovde par ljudi otvaralo i radilo slicno nesto...pa sam mislio da mogu oni ili znaju nekog :)

Isplatili se sada uzeti polovan Le Max 2 za 100e? Trenutno imam Le 1 Pro US verziju na kojoj mi je baterija dosta oslabila (nekad sam punio svaki peti dan, a sad punim svaki dan) i ostao je na Androidu 5.0, a podrska na XDA je jednaka nuli. Inace Le 1 Pro mi i dan danas radi za ocenu 10, jedino je baterija problem, i softver donekle..
Zbog baterije ne, ja imam telefon 2,5 god i od početka svakog dana punjenje, jedino što ima fast charge pa onda nije problem ako se isprazni za 20 min ide na preko 50 %... A softver jeste da imaš 9.0 ali da znaš da je i tu sve manje update-a ... A inače telefon ubija i danas posle toliko vremena i još nemam nameru da menjam

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Kome trebaju rezervni delovi za telefon, nek se javi. Otišlo nešto na matičnoj, pisao sam ranije. A imam i novi ekran i brdo dodatne opreme. :)

Nazad
Vrh Dno