Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Da,

i tako mi stiže novi :)

Kod:
Your order **** has been shipped out
LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 3100mAh 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone		LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 3100mAh 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone	US$174.99
x 1	
Subtotal: US$174.99
Insurance: US$0.00
Shipping Fee: US$0.00
Total Price: US$124.99

Jel probao neko ove Caf tomove, ne znam šta bi to bilo, ali navodno, ostali timovi su bazirani na aosp, a ima ih par koji su Caf i navodno su dobri iako u početnom stadijumu, kažu da radi DT2W.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Bio je kupon na kimovil sajtu.

Cao drugari...

Nakon duzeg perioda na Carbon romu (Oreo baza), sa kojim sam ubjedljivo najzadovoljniji kada je Oreo prica u pitanju, probacu nesto na Pie. Fokus mi je na Revenge OS, Nitrogen, Omni i Carbon u nekom kasnijem razvoju.

Oko baterije, cini mi se da je oslabila nekih cca 20-tak %... Kakva su iskustva onih koji su zamijenili fabricku bateriju, u smislu odrzivosti kapaciteta iste na konstantnom nivou nakon par mjeseci ? Jasno je da u startu sve to sljaka ok, ali kako se pokazala na duze staze ?

Sa Niitrogen OS sam zadovoljan, uz par malih bagova...Revenge OS nisam uspio testirati jer svaki put nakon uspjesne instalacije nisam mogao otkljucati tel nakon restarta na sifru koju sam generisao za unlock.(javlja da je kao pogresan pass a nije) 5X sam probao sa instalacijom. To mi se negdje davno desilo i sa nekim oreo custom romom ali kako sam rijesio ne mogu se sjetiti (znam za onu quick unlock opciju kad je cekirana da se ovo desava ali revenge os to nema u opcijama za unlock - 30.10. build) Ako neko ima duze iskustvo sa zamijenjenom baterijom, o cemu sam pitao gore, korisno bi bilo da podijeli to sa nama ovdje.

Pozz i zivjeli !

Nitrogen počeo sa malim ota updateima, a ne ko neki što imaju, skine ceo rom pa fleshuje.
Meni sve super, samo što neke aplikacije koje sam koristio ne rade, bus plus npr.

Radi BusPlus no delimično. Ne možeš da otkucas naziv stanice, broj iste ili da sačuvaš u omiljenu. Ali možeš da klikneš na ono stanice u blizini i tu da izabereš onu koja te zanima i vidiš konkretne podatke.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne može da updateuje bazu stanica

Kod Nitrogena pronalazim par bagova:
Setovanje teme ne radi (au/svijetla/tamna), podesavanje sim2 kartice kao kartice za internet neophodno je nakon svakog restarta nanovo podesiti jer postavi sim 1 uvijek(kod Carbona je ovo radilo besprekorno, zapamti jednom i nema vise potrebe za setovanjem) Wifi display restartuje gui (to je opsti pie problem), messages app nema opciju da se iskljuci fizicki taster za emotions i da bude na tom mjestu taster za novi red. (u settings keyboard postoji ali to radi samo za viber ne i u sms) App files ima closing nakon cekiranja par fajlova za brisanje, brisanja, a onda pokusaja brzog skrola kroz fajlove...Eto to je nesto do sad sto sam pronasao. Cini mi se da je baterija bila bolja prije par builds, vise sam izvlacio SoT-a.

U jednoj od prvih verzija imao je izbor profila za uštedu baterije, sada ih ne vidim.

Nema ih, ne vidim...Baterija je u zadnjih 2 builds, po meni, vidno losija.

X821 4/64 sa Banggood je na carini, ostali koji su naručili kad i ja su odavno dobili telefone i nisu baš najzadovoljniji, uglavnom su refabrished, ekran, fp i ko zna sta jos.
Ne znam dal da ga podignem sa carine, jeste bio 125$ - 8% cashback i jos neki bonus za cashback, ne znam kolko ce da me odrape za carinu, do koliko da prihvatim ili da odbijem, pa da ga vrate?

Pa jesi li znao kad si kupovao da je refubrished ili ne ? Ukoliko nisi, vrati robu.
Kad se pogleda, zaista si ga za smijesne pare kupio, kad se oduzme cashback za ispod 100e ! Ukoliko ti je refubrished ok, plati do 30-40e dazbina, sve preko toga ja ne bih.

Stigao je, 2800 carina.
Na prvi pogled je ok, touchscreen nije isto kao na x820, da li je menjan?
562650e17d9ff02923cdea4736bdf666.jpg

x820 je za kinesko trziste dok je x821 za indijsko i svetsko.
Mozda zbog toga nije isti deo.

Sta je trenutno stabilno od rom-ova da je 9.0?

Revenge takođe

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Revenge ili Nitrogen? Sta je bolje ubaciti po vama?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Morao bi da probaš oba pa da vidiš šta ti više "leži"

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Poslednji Nitrogen nije za preporuku. ići na ver. od 20.11.
Na novi X2 planiram da stavim

Kod:
[Forwarded from CrisBalGreece roms & Tweaks (CrisBalGreece)]
## AEX_Pie-9-_UNOFFICIAL-le_x2-20181125-by_C.B.G##
  sources by @shivatejapeddi 

###CHANGELOG###
  - Including latest sources and November security  patches
  - Including new bug fixes for WiFi, audio, mic fix on calls, etc
  - Including latest 6.1.1+ rev.4 BS kernel
  - Including latest Gapps NO NEED to flash others
  - Including latest Adreno drivers
  - LeEco extras included
  - All kernel Spectrum profiles added 7 more.. 
  - All V4A libs and kernels are inside system by default
  - Face Unlock- fast unlock
  - Weather provider on board
  - Extra Google apps on board
  - Advance features on board
  - Reduced brightness steps
  - Dialer with bigger call icon
  - All UI icons are rounded
  - Le_IR Remote control on board
  - Sound scripts for better and louder sound
  - SAMSUNG S9 ringtones and UI sounds inside
  - Substratum support-(Playstore download)..
  - Focus fix included
  - Compass app included
  - Google G-Board keyboard
  - Minimum Gapps included.....
  - Volte works
  - More stuff
- Rom is made for Greek users becasue official hasn't Greek translations

##AEX-Pie/9 ROM LINK##
https://drive.google.com/uc?id=1KMlEwqtMIGmGgzv9Eh8Tf9ZWe6L8ZRu0&export=download

#INSTALLATION#
From any rom except AEX-Pie..(If you are with aex you can flash dirty...)
Clean installation>>..Wipe>>..advance wipe>>..Make system,data,dalvik,cache wipes and flash rom...
Reboot to recovery...Put inside rom...
Flash ROM..
Wait until finish and reboot to system..
it will boot directly on system after 3+ min...make your settings lang restore etc.. 

>MORE STUFF<
Recomended TWRP 3.2.3-0 Pie-Treble WITH EXTRA TOOLS
https://mega.nz/#!wCAByQiJ!-odX-v8wjIQap6W8C3_5EwElMTfCitjJb4rLYxYSglU

>Gcamera 5.8x recomended<
Pixel2Mod-Arnova8G2-MinimalSettings-Tolyan009-v4.2
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tolyan009/

>Gcamera 6.0x recomended<
https://drive.google.com/file/d/1vdt75F0KDQrEFOb4zMGvThokuCi2_KQh/view
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          BlackScreenKernel_Normal_Pie  https://drive.google.com/file/d/183cYl31WUIp3Bydo5qCYl3ImKSTTjJa8/view?usp=sharing                                                                                                                                                   Black screen Kernel O.C. Pie  https://drive.google.com/file/d/1jo_MwWEBJzxZuLb0Pt60ST6M-3Y6e3mM/view?usp=sharing                                                                                                                                             Informations...
C.B.G-NOTICE: Rom builded only for fan...i don't know if everything working ok..
do not ask for Update-ETA or anything else...we have so many great devs out there...
all credits goes to @shivatejapeddi  for his sources...follow him..he knows better...
i'm not a developer...i made this for a hobby...

Inače, neke romove jednostavno ne mogu da flešujem, pretpostavljam da svaki ima neku foru

Revenge ili Nitrogen? Sta je bolje ubaciti po vama?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Koristim Nitrogen OS i prilicno je lijepo radio do posljednjeg build-a, 21.11.2018. koji ima prilicno problema sa usporenjem, lagovima, prijavljeni su problemi i sa baterijom i td...
Autor, @andr68rus mi je rekao da se nada da ce danas-sutra postaviti novu verziju roma, ispravljenu.
Revenge OS je takodje OK, jednostavnija varijanta sa manje kastomizacije.
Preporuka je i da probas AEX pie.

Aex pie se misli na ovaj iznad tvog posta?

Aex pie se misli na ovaj iznad tvog posta?

Upravo s ovog linka koji je kolega postavio.
Ne bi bilo lose da sacekas koji dan za novi build da se postavi, da neke stvarcice pokrpi oko audio dijela, mic i qc fix (koji je nezavisno dostupan vec).

Nikakvih problema nemam sa 2111 Nitrogen. Prvi rom na kojem rade i Sergej i Andrej i definitivno preporuka od mene.

Super ako neko nema problema na poslednjem Nitrogenu, tim bolje po tu osobu...

Ja i kolega @ironmanbg i mnostvo ljudi iz zajednice, sa oficijelne teme Nitrogen roma na XDA, imamo znacajnih problema na toj, do sad, posljednjoj verziji (21.11.2018.)
Evo ovdje ima za vidjeti i procitati https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-omnirom-9-0-pie-t3854083/page21

Kako rekoh, imao sam kontakt na telegramu sa andr68rus i nada se da ce sutra izbaciti novi build, kako veceras nije, koliko vidim. Zadovoljan sam bio sa Nitrogen pa cu ipak sacekati taj novi build prije nego bih eventualno mijenjao rom.

Jos jedna zanimljiva informacija, veceras je izbacena i prva OFFICIAL verzija REVENGE OS roma:

DOWNLOAD: https://sourceforge.net/projects/re...-Pasta-OFFICIAL-x2-20181129-2123.zip/download

Prijatna noc !

Nazad
Vrh Dno