Jel gori drain od infraga za mobile network standby?Aosp extended je odlican rom, kako rekoh najkompletniji oreo do sad, cekamo da malo poradi na bateriji, posebno drain za mobile network stand by. Mada kazu na verziji 24.04. su bolji rezultati pa i na 27 koju sam ja probao.
Vise ne znam sta da radim mobile network standby me urnise...ne moze telefon 2 sata SOT da mi izdrzi...mobile network potrosi 50% i vise baterije za ceo dan. Sta mi je ciniti? Neupotrebljivo mi je ovako
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Koji rom koristiš?Jel ima resenje neko
Aicp infrag..Koji rom koristiš?
Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Jel bolji od DU ?Ja sam njega koristio do skoro, fino je radio. Probaj ovaj FireHound, po mom mišljenju ima bolju bateriju u odnosu na aicp.
Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Po mom mišljenju jeste. Mada meni ni na jednom oreo Romu ne radi kamera, tj. Radi ali fokus ne radi ili je jako loš.Jel bolji od DU ?
Cena se već dugo vremena kreće 180-200 eur ako je u dobrom i očuvanom stanju.Ja sam prešao na Note 8, sada pokušavam da prodam Letvu.. Koliko se kreće cena, 32 gb, X821?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Probaj neki drugi rom.Prestao da radi FP, možda nije potpuno mrtav, ali je inače kilav, pa se ne isplati da pokušam da ga osposobim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari