Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Nijedan, nije mi potreban nikad bio. U leeco extras disabled.

Koliko izvlacis SoT pri kombinovanom rezimu i koristis li helix ?

aosp extended 5.4 se nije baš pokazao sa baterijom.

Od kako mi je stigao mob, koristio sam samo Oreo romove, kakav bi bio RR 7.1 od Andrerusa navodno sve radi., sad ne bi sigurno imao nekew f-je oreo roma.

Aosp extended je odlican rom, kako rekoh najkompletniji oreo do sad, cekamo da malo poradi na bateriji, posebno drain za mobile network stand by. Mada kazu na verziji 24.04. su bolji rezultati pa i na 27 koju sam ja probao.

Poslednja izmena:
Aosp extended je odlican rom, kako rekoh najkompletniji oreo do sad, cekamo da malo poradi na bateriji, posebno drain za mobile network stand by. Mada kazu na verziji 24.04. su bolji rezultati pa i na 27 koju sam ja probao.
Jel gori drain od infraga za mobile network standby?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne resetuje mi bateriju iako sam punio do 100%.

Vise ne znam sta da radim mobile network standby me urnise...ne moze telefon 2 sata SOT da mi izdrzi...mobile network potrosi 50% i vise baterije za ceo dan. Sta mi je ciniti? Neupotrebljivo mi je ovako

Jel ima neko slučajno ispravan a polomljen ekran? Bitno je da daje sliku, ništa drugo nije važno. :)
Pokušavam da popravim moj, pa idem sistemom eliminacije. :) Ne bih da uzalud kupujem novi ekran ako nije u njemu problem. :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Bukvalno sam pre nedelju dana bacio svoj stari jer nisam znao šta sa njim.

Kasno sam se setio. :D žao mi da telefon sedi u fioci, ali ne bih da bacam još para na delove dok ne ustanovim šta je problem. :)

Pozzz ljudi, imam jedno pitanje u vezi ovih custom romova. Imam cool s1, to je u stvari le eco le pro 3 X720. Gledam sta da odaberem od ovih custom romova, vazno mi je da moze da se instalira gcam, fluidnost i trajanje baterije. Sta vi forsirate na ovim le max 2 telefonima?

Sent from my Cool S1 using Tapatalk

Sinoć mi je ispao telefon i prednja strana se skroz razbila (iako sam imao staklo). Vi koji ste menjali displej, da li ja u mom slučaju moram da menjam sve ili postoji samo prednja maska ili staklo (kako već da ga nazovem)? IMG_20180523_092224.jpgIMG_20180523_092231.jpg

Prilozi

• IMG_20180523_092224.jpg
    IMG_20180523_092224.jpg
    1,014.1 KB · Pregleda: 55
Menjaš ceo, i da ima samo staklo sa digitajzerom ne verujem da bi imao ko da ga pošteno spoji sa ekranom ovde kod nas.

A ovako možeš i sam da zameniš, ako i malo spretniji i znaš šta radiš.

Displej :(
E sad, da li može odvojeno od tača ili se menjaju zajedno, to već neznam. Proguglaj malo, baci pogled na KP ako ih ima da li idu odvojeno ili zajedno.

Poslednja izmena:
Menja se ceo ekran, mada nije toliko teško, ja sam moj sam otvorio. Treba ti fen za omekšavanje lepka, nesto kao vizit karta i puno strpljenja. :) U suštini, ako si blizu Niša možemo da napravimo neku kombinaciju, pošto ja tražim polomljen ekran da testiram moj telefon, već sam pisao da je nešto crklo. Ako je ekran ispravan, možemo da se nešto dogovorimo. :)

Potvrđujem da nije teško menjanje ja sam svoj dva puta skidao, anije čak ni preterano skup. oko 20$ je na aliexpresu.

ps: Aco koliko vidim leteo je na beton i dobio je udarac u samu ivicu, u tim slučajevima staklo ne pomaže.

Poslednja izmena:
Jel ima resenje neko :)
Vise ne znam sta da radim mobile network standby me urnise...ne moze telefon 2 sata SOT da mi izdrzi...mobile network potrosi 50% i vise baterije za ceo dan. Sta mi je ciniti? Neupotrebljivo mi je ovako

Digli smo temu iz mrtvih [emoji3] našao sam na aliexpressu samo ekran ali me plaši samo način zamene. Na prethodnom Meizu sam više puta menjao displej ako je i na ovom ista procedura onda nema problema.

@ozaxi naravno, uvek sam za dogovor [emoji4]

@lopusina: o da, kada sam izlazio iz auta tako je tresnuo da je to bio odvratan zvuk. Ali iskreno nisam se nadao da je pukao jer je i do sad više puta padao, u najgorem slučaju je pucalo zaštitno staklo, ali ovog puta nije mogao da izdrži [emoji846]

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ja sam njega koristio do skoro, fino je radio. Probaj ovaj FireHound, po mom mišljenju ima bolju bateriju u odnosu na aicp.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ja sam prešao na Note 8, sada pokušavam da prodam Letvu.. Koliko se kreće cena, 32 gb, X821?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

U principu je kao nov, 6 meseci star, osim jedne ogrebotine u gornjem ćošku. Plus original slušalice u kutiji. Ništa,,stavicu za toliko I ovde pa ako neko želi nek se javi..

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prestao da radi FP, možda nije potpuno mrtav, ali je inače kilav, pa se ne isplati da pokušam da ga osposobim.

Vrh Dno