Nema šta on da im da ili ne. Sav njegov rad i izmene su dostupne svima. To što neko ne zna da ih implementira ili što one na drugom romu prave neki treći problem, to su druge stvari. Poenta je bila da svi imaju iste bugove i da nema razlike po tom pitanju.
Ovaj Omni 0704 bi trebao da bude dobar, mada ako vidim bilo kakvu sitnicu eto me nazad na 0703. Moje mišljenje - apsolutno bez konkurencije kada je Oreo za X2 u pitanju.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Da, kao opensource na git-u je dostupan svima, svakako. Mislio sam upravo na ovaj dio gdje svi ne znaju da implementiraju njegov fix ili im pravi probleme pa ga ne mogu implementirati.
Inache, od zadnjeg javljanja odradjivao sam instalaciju na clean OmniPS 07.04. i sve one probleme pri instalaciji je otklonio, u globalu mi se cini da je dobar koliko i 07.03.
Cudi me da ni na jednom build-u (ni na 07.03.) nije fixirao bitan detalj, oko izbora tipa mreze. Naime, izaberes "samo gsm" on ukljuci samo LTE i tako mnogo stavki nema veze sa onim sto se izabere !
Kako onda Darko uopste ukljucis samo GSM (2G) kad si na wifi pa da baterija najmanje curi ?
Drugi problemcic je u leeco extras pa dolje zadnja stavka apps options i onda skrol bocni do zadnje stavke "uredjaj" ide force close aplikacije. (to je prisutno u svakoj verziji takodje)
Ja sam mu na telegramu u direktnoj poruci prijavio ovaj prvi problem, ako uopste cita poruke...Inace sad instalirah "Dolby athmos" koji radi na svakom Oreo romu, odradih wipe cashe/dalvik nakon instalacije i evo me u bootloop, svasta...nije valjda da ovo kod njega ne radi, zakleo bih se da sam ga na 07.03. koristio. Bojim se da moram jovo nanovo sve