Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Omni + nova baterija. Definitivno ne menjam X820 ni za šta.

f092cd6c0bded0b36e1d37e679e5e854.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Super ti ovaj SOT a šta si mislio pod nova baterija,da li si zamenio staru ili prosto trajenje na tom romu .

Le X820

Nova u smislu fizički nova. 9$ sa Alija. Već duže vreme me nervira trajanje iste, rekoh hajde da ja to ipak zamenim jer je verovatno oslabila. Prezadovoljan.

Daj link sa alija za tu bateriju, moze biti korisno. Pretpostavljam da za $9 nije original, ali je po svemu sudeci odlicna.
Ko ti je to zamijenio, vide li se tragovi otvaranja ?

Nova u smislu fizički nova. 9$ sa Alija. Već duže vreme me nervira trajanje iste, rekoh hajde da ja to ipak zamenim jer je verovatno oslabila. Prezadovoljan.

Koliko ti dugo imaš ovaj telefon? Godinu i po?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Daj link sa alija za tu bateriju, moze biti korisno. Pretpostavljam da za $9 nije original, ali je po svemu sudeci odlicna.
Ko ti je to zamijenio, vide li se tragovi otvaranja ?
https://m.aliexpress.com/item/32852...00_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32852054539

Ne znam. Oni kažu 100% original. Deluje sasvim isto kao ona koju sam izvadio tako da mislim da je to to. I da nije, Accubattery je prijavio 3179mAh tako da sam zadovoljan. Bukvalno da čovek naruči da stoji u rezervi.

Sam sam menjao, nema nikakvih tragova.

@acapn91

Od semptembra 2016 pa sad koliko mu to dođe...

Poručuj :)

Ja hocu, to je sigurno, neka se nadje jer je telefon odlican i nemam namjeru u ovoj godini mijenjati. Moja baterija za sad nema naznake slabljenja kapaciteta, koristim fon od juna 2017.
Jesi ti primijetio, nakon godinu i po, neko znacajnije slabljenje ili neznatno ?

Jooojjj kako nisi snimao kamerom taj tvoj majstorluk zamjene pa da i mi probamo sami :) ;)

Evo još jedan SS. Ovo je sve naravno wifi only ali do juče ja nisam mogao da stignem maltene do 5h SOT i to isto wifi only. Izmeriću i na LTE šta se dešava. Ako ste u sličnom problemu sa SOT, razmislite o novoj bateriji...

caef7ff5bdbc8634ee33ab0f86400bad.jpg

Ja iskreno posle godinu i dva meseca ne primećujem razliku, možda i ima neke mizerne razlike ali to stavljam u manu roma koji trenutno koristim. Ali svakako da mora da postoji slabljenje baterije posle nekog vremena.

Elem, kakav je trenutno Omni? Vidim na xda da i dalje pišu o problemima sa zvukom, ne znam imate li i vi problema? Može neko da da poređenje sa N romovima?

Nikako da izdvojim par sati da istestiram sve.

Zna li neko kako da resetujem pattern lock na telefonu?
Deca brljala po telefonu i verovatno mi promenila pattern.
Sada mogu da otključam preko fingerprinta samo.

Ja samo znam da necu vise raditi decription, pobrljavilo mi sve, izgubio root, pola sata pokusavao da ponovo flesam rom!.

Zna li neko kako da resetujem pattern lock na telefonu?
Deca brljala po telefonu i verovatno mi promenila pattern.
Sada mogu da otključam preko fingerprinta samo.
Jedino da uradiš backup preko twrp pa onda da obrišeš neke fajlove (mogu ti reci tačno koje ali moram prvo da proverim). Nakon toga nećeš imati lock screen zaštitu i možeš da staviš šta god hoćeš.

Ako si zainteresovan javi da pogledam sta treba da se orbiše.

Ubacih, nakon 100g kanjenja :) , aicp by infrag. Uzela mi je dosta vremena cijela procedura jer sam sve postupno radio, provjeravao po par puta da nesto ne zeznem (jer nisam od ubacivanja cuoco roma ovo radio, nema rutine) , instaliraj rom, ubaci gapps, ubaci magisk...vracam sms (traje dosta), call log, apps preko titaniuma nego nesto zeza...
Iznijecu utiske za koji dan (ako do tad opstane u tel) na prvu vidim da kamera koja je dosla radi konstantni auto focus dok snimam video, ako tako bude i na gcam, mrka kapa, leti ovo...

LTE only... Ni meni nije jasno kako.

5f58fb2ae4601927df24b593ad58d4a8.jpg
6a1946cc281ff36681cd4148cb6d0dc5.jpg

LTE only... Ni meni nije jasno kako.

5f58fb2ae4601927df24b593ad58d4a8.jpg
6a1946cc281ff36681cd4148cb6d0dc5.jpg

Izgleda zaista dobro !
Naravno znamo da praznjenje na ovom telefonu nije ravnomjerno i da je ispod 50% znatno brze(posebno ispod 35%) ali svakako da ce ta baterija da izgura 5h SoT na 4G i 5,5-6h na wifi only.
To je moje misljenje.

Nikada to kod mene nije bilo tako. U smislu bržeg pražnjenja ispod 50%. No ovu bateriju još ne poznajem, videćemo ima li razlike...

Uzeću i za x820 i za x600 ako mi naplati 1 poštarinu.

Update, dakle ovo je 1h LTE i 2h Wifi.

Na stranu nova baterija, Omni 0703 je stvarno odličan i bar meni, je trenutno prvi izbor kada je Oreo u pitanju.
ae6e1d3827a3754d9f07719d0958bfb1.jpg

Nikada to kod mene nije bilo tako. U smislu bržeg pražnjenja ispod 50%. No ovu bateriju još ne poznajem, videćemo ima li razlike...

Kod vecine sa kojom sa imao kontakt je tako, bas cudno, ali extra po tebe :)
Ako ti se jednakom dinamikom prazni i ispod 50%, znaci da bi ovo zadnje punjenje koje si ilustrovao sa SS trebalo da izgura bezmalo 8-9h SoT sto ne vjerujem da je moguce. :sceptic:

Ja idem probati vecerasnji novi DU, fixirao je sve sem stock kamere...

Možda se tako ponaša na EUI, ja EUI nisam koristio uopšte. Evo sad je na 4h40min SOT i 50%. Pratim dalje pa javljam, zanima i mene...

Za 10h koristio si mobilni 7h [emoji122][emoji106][emoji23]

Le X820

Kući, u krevetu, bolestan...

Koji su nedostaci omni roma ako ih ima I kako radi fp na njemu? Jel ima ota update?

Koji su nedostaci omni roma ako ih ima I kako radi fp na njemu? Jel ima ota update?

FP radi odlicno, moja jedina zaista nikakava i sasvim subjektivna zamjerka je bila nemogucnost podesavanja long press na home button da bude SS i neka display podesavanja (saturacija i intenzitet)... Ostalo sve bez greske... Pretpostavljam da ce Darko imati mnogo smisleniji i empirijski utemeljen feedback...

FP radi odlicno, moja jedina zaista nikakava i sasvim subjektivna zamjerka je bila nemogucnost podesavanja long press na home button da bude SS i neka display podesavanja (saturacija i intenzitet)... Ostalo sve bez greske... Pretpostavljam da ce Darko imati mnogo smisleniji i empirijski utemeljen feedback...

Izgleda kad se udje u semu postane ko droga, pa tako i ja izmijenih 3-4 roma u 3dana :) a nisam se mogao pola godine nakaniti :)
Potvrdjujem ovo sto si rekao, probao sam sinoc omni stable 07.03. , ima dosta mogucnosti personalizacije svega, vidio sam na prvu da je baterija dobra jer se najslabije spustala na njemu, imao sam u meniju neke stavke gdje je zablokirao tel i trazio da ponovo pokrenem app ui, kamera - video snimanje sa ukljucenim focus fixom (u LeEco extra) mi pravi konstantno fokusiranjr i neupotrebiva je zbog toga a kad ga iskljucim onda video nema uopste fokusa. Eto zbog tih par stvari instalirah opet Dirty Unicorns by @infrag i sad sam na njemu, cackam, testiram...
Postavio je kernel (boot.img) bez focus fixa pa sam sibnuo njega i preko gcam je sad video skoro pa ok, taj AU focus se minimalno vidi (neuporedivo sa konstantnim i bas primjetnim, koji sam gore ppmenuo) a kontam da je to i normalno kad se kamera pomjera i javlja blur da on focusira posebno kad se pokret rukom uspori malo.
DU mi se cini jako dobrim kao i svaki infragov rad. Fixirao je sve, samo default kamera javlja gresku-trazi sd karticu, sto se mene tice nikakve stete pored gcam ali ce fixirati i to u sljedecem buildu. Vidjecemo kakva ce biti autonomija baterije, cini se dobro, 100-88℅ za 1h SoT (na 100℅ nisam drzao, za drip charge, vec odmah skinut s punjaca)
Ono sto me malo buni, ako nisam ovolikim instalacijama pomijesao, pri zadnjoj instalaciji DU dobio sam drugaciji izgled ikona u odnosu na prvu instalaciju, da li je to moguce ? (Isti fajl flesovan, uvijek clean (4wipe) jedina razlika sto sam u drugoj instalaciji probao da nakon roma, gapps, magisk instaliram i dolby.zip (koji radi) i Remote leeco.zip. Instalacije su prosle i kad sam pritisnuo reboot to system krenulo je podizanje ali cudno, sa cuoco splash porukom (??!?!) i tu je zaglavio, nakon prisilnog hw reboot-a podigao se DU ali, zakleo bih se, sa drugacijim izgledom ikonica.
Sto mislite, da li je moguce ovo i jesam li pogrijesio sto samni dolby i remote instalirao u twrp odmah nakon roma, gapps i magisk bez reboot ?

Nazad
Vrh Dno