FP radi odlicno, moja jedina zaista nikakava i sasvim subjektivna zamjerka je bila nemogucnost podesavanja long press na home button da bude SS i neka display podesavanja (saturacija i intenzitet)... Ostalo sve bez greske... Pretpostavljam da ce Darko imati mnogo smisleniji i empirijski utemeljen feedback...
Izgleda kad se udje u semu postane ko droga, pa tako i ja izmijenih 3-4 roma u 3dana

a nisam se mogao pola godine nakaniti

Potvrdjujem ovo sto si rekao, probao sam sinoc omni stable 07.03. , ima dosta mogucnosti personalizacije svega, vidio sam na prvu da je baterija dobra jer se najslabije spustala na njemu, imao sam u meniju neke stavke gdje je zablokirao tel i trazio da ponovo pokrenem app ui, kamera - video snimanje sa ukljucenim focus fixom (u LeEco extra) mi pravi konstantno fokusiranjr i neupotrebiva je zbog toga a kad ga iskljucim onda video nema uopste fokusa. Eto zbog tih par stvari instalirah opet Dirty Unicorns by @infrag i sad sam na njemu, cackam, testiram...
Postavio je kernel (boot.img) bez focus fixa pa sam sibnuo njega i preko gcam je sad video skoro pa ok, taj AU focus se minimalno vidi (neuporedivo sa konstantnim i bas primjetnim, koji sam gore ppmenuo) a kontam da je to i normalno kad se kamera pomjera i javlja blur da on focusira posebno kad se pokret rukom uspori malo.
DU mi se cini jako dobrim kao i svaki infragov rad. Fixirao je sve, samo default kamera javlja gresku-trazi sd karticu, sto se mene tice nikakve stete pored gcam ali ce fixirati i to u sljedecem buildu. Vidjecemo kakva ce biti autonomija baterije, cini se dobro, 100-88℅ za 1h SoT (na 100℅ nisam drzao, za drip charge, vec odmah skinut s punjaca)
Ono sto me malo buni, ako nisam ovolikim instalacijama pomijesao, pri zadnjoj instalaciji DU dobio sam drugaciji izgled ikona u odnosu na prvu instalaciju, da li je to moguce ? (Isti fajl flesovan, uvijek clean (4wipe) jedina razlika sto sam u drugoj instalaciji probao da nakon roma, gapps, magisk instaliram i dolby.zip (koji radi) i Remote leeco.zip. Instalacije su prosle i kad sam pritisnuo reboot to system krenulo je podizanje ali cudno, sa cuoco splash porukom (??!?!) i tu je zaglavio, nakon prisilnog hw reboot-a podigao se DU ali, zakleo bih se, sa drugacijim izgledom ikonica.
Sto mislite, da li je moguce ovo i jesam li pogrijesio sto samni dolby i remote instalirao u twrp odmah nakon roma, gapps i magisk bez reboot ?