Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Mozda probam kasnije neku zvanicnu verziju Omni.
Infrag je izbacio update,opravio je flashlight!
@ Darko
Na omni mi se najvise svidja ton obavestenja, ali sam zaboravio da ga skinem , ako bi mogao da ga ul. Hvala

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Poslednji stable Omni je onaj na Telegramu. 0703.

Međutim, za razliku od kasnijih buildova koji jesu bili test u svakom smislu, 1703 je dobar i mogu da ga preporučim:

https://drive.google.com/file/d/1nMBX7rucrq-RxzlAlY4_5Hhp-h3pPC23/view

Koji je direktan telegram samo za Omni rom, gdje se postavljaju sve verzije ?
Kako vec napisah ja imam samo onaj lemaxnews opsti - za sve romove i tu nema svih omni builds.

Hvala.
To je google drive sa svim omni romovima koje kaci, doduse tu u nazivima romova nema razlike, da obiljezi da je stable ili beta...
Vjerovatno to saopsti na svom telegramu.
Jos kad bi smo dobili koji je njegov telegram da znamo.:type:

Napisao sam vec da nigde ne objavljuje nista... To sto vidis - to je to.

Hvala.

Dobio sam od kolege info, aicp i slicni oreo custom romovi nemaju neke preinstalirane korisne app kao sto su menadzer datoteka (poput unaprijedjenog data explorera) i menadzer telefona (poput boljeg clean mastera)... Oni su suvi, dakle tu se mora instalirati third party apps za te svrhe.
Uzgred, najblizi sam odluci da idem na infrag aicp final verziju (poslednja, nece vise biti update navodno) ali se pitam koliko je to korisno na duze staze, tj sta su tacno mane koriscenja roma koji se ne update-a na duze staze ? (tipa infrag aicp)
Ili ici na drugi, tipa omni, aosip sa vise mana i nesredjenosti ali sa razvojem i vjerom da ce biti bolje u daljem radu..

Poslednja izmena:
A ne *****aji no ga shibni pa vidi, sto ima veze ako nema update ako si odradio research i odabrao...
Nije mi najjasnije ovo oko menadzera datoteka...

Ovako nesto. Tako je na cuoco, meni se svidja.
A bez sale, ne znam koliko je bas pametno na duze staze koristiti trenutno najbolji oreo rom (gdje je 99% fixirano) ali bez daljeg update-a, koliko je to mana za security updates, nesto u hodu sto se bude javljalo i sl...

Prilozi

• Screenshot_2018-03-22-20-11-16.jpg
    Screenshot_2018-03-22-20-11-16.jpg
    482.3 KB · Pregleda: 39
  • Screenshot_2018-03-22-20-10-26.jpg
    Screenshot_2018-03-22-20-10-26.jpg
    330.1 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Nijedan od ovih oreo romova koje sam probao, to nema.

Dal je novo ili sam tek sa primetio, na poslednjrm Infrag Aicp ima da se podesi da prebaci na 2G kad je iskljucen ekran, jos kad bi moglo i za wifi, kad je ukljucen

Poslednja izmena:
560881063f2a0f2767b19ca2f0d68d69.jpg

Je li ovo isto to ili sam ja avetan? Mislim na file manager... Clean mastere ne preferiram...

Poslednja izmena:
To je file manager sa svih Oreo romova, ovo što pominje nikdus su aplikacije sa EUI roma.

Nijedan od ovih oreo romova koje sam probao, to nema.

Dal je novo ili sam tek sa primetio, na poslednjrm Infrag Aicp ima da se podesi da prebaci na 2G kad je iskljucen ekran, jos kad bi moglo i za wifi, kad je ukljucen

Ovo zadnje oko 2g i wifi nije bas razumljivo, daj pojasni malo.

Pa 4G najviše troši bateriju, pa 3G I najmanje 2G.
Isto i za wifi, mada na poslednjem aicp Romu mislim da je rešeno wifi .

Posto je kod mene izgleda hardverski problem, narucih novi telefon, Honor view 10. :)
sad imam visak opreme (stikeri/skinovi) i par case-a, pa ako nekome nesto treba, neka mi se javi da se dogovorimo, za zajednicu ovde dajem po nabavnoj ceni. :) svi na grupi su bili odlicni sagovornici, pa ne bih da ovo kacim na kp ili tako nesto ako prvo vama treba. :)
ako moderatori smatraju da ovo nije po pravilima, izvinjavam se. :)

Pa 4G najviše troši bateriju, pa 3G I najmanje 2G.
Isto i za wifi, mada na poslednjem aicp Romu mislim da je rešeno wifi .

Jasno mi je naravno to :)
Nejasnoca je bila da li je infrag napravio da se moze podesiti kada je ekran aktivan da se koristi 4G mreza a kad ode u stand by prebaci na 2G, na to si mislio ? Za wifi ne moze biti nista sem da je u stand by isklj a da se ukljuci kad probudis tel, mada ne znam koliko je to dobro zbog notifikacija.

Edit: Procitah sad na xda na sta si mislio za wifi, kad tel prepozna da je wifi konekcija uspostavljena da prebaci data mobile na 2G, da to bi bilo korisno za duzu autonomiju baterije.

Pitanje za sve, da li postoji neki eui icon pack koji se moze instalirati na ovim oreo baziranim romovima i je li ko probao ?
Meni se jako ove ikonice dopadaju i lijepo bi bilo imati ih na oreo.

Poslednja izmena:
@infrag ispunio zelje mnostva korisnika, pokrenuo projekat DU na oreu ! Ima da se fixira stvari, ali ici ce to vjerovatno brzo...
Taman odlucio da ubacim aicp by infrag kad ovo :) cekati ili ne cekati par dana, pitanje je sada :)

Napravio sam back up Cuoco92 roma u twrp, da li je moguce da je back up velik 10,5Gb ?! :zgran: (defaultne one 3 stavke cekirane)

Ponovio bih ovo ako neko ima iskustva da kaze: " Pitanje za sve, da li postoji neki eui icon pack koji se moze instalirati na ovim oreo baziranim romovima i je li ko probao ?
Meni se jako ove ikonice dopadaju i lijepo bi bilo imati ih na oreo. "

Pa to je ok velicina backup-a iz twrp... A za ikonice, moraces sam... Vidis da smo uglavnom stock oriented mi nekad Nougat a sad Oreo nonEUI rom vizionari...

A za ikonice, moraces sam...Vidis da smo uglavnom stock oriented mi nekad Nougat a sad Oreo nonEUI rom vizionari...
:p :type:

Ne mogu nigdje naci taj eui icon pack (ili cuoco)...nekad se moglo i preko nova lunchera, ako se dobro sjecam, uvesti drugi icons pack a sad nemam tu opciju.

Ne, udjem u icon theme, ima samo system i MM, a gore desno na tri tackice je nekad bilo da se uveze icon pack (ako si ga prethodno skinuo na tel), sad nema :(

Ocito nema potraznje za eui ikonicama. Ja kapiram da bi ih ponudio ako se pack instalira...

@infrag ispunio zelje mnostva korisnika, pokrenuo projekat DU na oreu ! Ima da se fixira stvari, ali ici ce to vjerovatno brzo...
Taman odlucio da ubacim aicp by infrag kad ovo :) cekati ili ne cekati par dana, pitanje je sada :)
Sta je to ?

Omni + nova baterija. Definitivno ne menjam X820 ni za šta.

f092cd6c0bded0b36e1d37e679e5e854.jpg

Nazad
Vrh Dno