nikdus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2009
- Poena
- 320
Nije ga prepoznavao dok je u TWRP? To prvi put čujem.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Ne Darko, nije ga prepoznao.
Nije ga prepoznavao dok je u TWRP? To prvi put čujem.
Tako ne tj ne verujem da je iko radio tu vrstu poređenja ali mogu ti reći da sam recimo prekjuče za 5min potrošio 7% baterije slikajući. Sav processing držim na max.Zaboravih, zapade mi za oko ova prica oko gcam i povecane potrosnje baterije...
Da li se to moze kvantitativno izraziti, tipa SoT sa koriscenjem default kamere i sa gcam da bi imali opipljivo koliko to moze biti ?
Mogu ali sad je irelevantan totalno, testiram bateriju upravo i nisam ugasio ekran otkad je skinut sa punjača... Zato pitam jel ti BBS prijavljuje nešto drastično veliko u alarms, partial wakelocks ili process?
![]()
Mogu ali sad je irelevantan totalno, testiram bateriju upravo i nisam ugasio ekran otkad je skinut sa punjača... Zato pitam jel ti BBS prijavljuje nešto drastično veliko u alarms, partial wakelocks ili process?
![]()
Ja koristim pixel oko dve nedelje. Najviše zbog opcije Face unlock, toliko sam se navikao da prosto ne mogu bez toga [emoji4]I dalje sam na AOSIP 03022018, da li probati neki drugi AICP dobija cesce update, neznam ovaj Pixel rom da li je ko probao?
Zar nije malo mnogo wakeups za taj dhgate?Za noc pala baterija 9 posto, sto je sad jos i super. U alarms dhgate aplikacija 111 wakeups, onda android 99, com.google.android.gms 78, ostalo sve dosta manje. U process - system 26 minuta. U partial partial wakelocks nista posebno
Edit: ocigledno me kolje to sto je stoji uvek no or unknown signal na 100% wifi running na 100% i doze inactive time 100%
Daj boze da je do toga..ali tesko, jer cim izbacim mtel radi sve lepo ili obrnutoTo je do kartice nešto onda... Kažem ja imam dve Telenor i nikada nijedan problem. Da odeš da zameniš tu Vip pa da vidiš šta se dešava?
Šta mislite, da se gaps ne flešuju, već pojedinačno kao apk i bez playstorea, ili nakon flešovanja da se izbriše playstore?Samo isključeni background procesi za google play services i facebook.
Ja iskreno još uvek tragam za dobrim romom. Trenutno sam na pixelu, i ništa spektakularno se tu ne dešava. Meni je ionako prosek 2-3 sata SOT-a, s tim sam se pomirio a telefone poslednjih 10-ak godina punim svakodnevno, tako da mi baterija drži i 3 dana opet bih punio pred spavanje [emoji4]Znaci niko nista, tenk ju drage kolege![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari