Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Vratio sam AOICP od 2018-02-02 i tu mi radi MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2d, barem prebacivanje na prednju kameru.

Meni na AICPu generalno za 1h bolji SOT nego na cuoco92 ranije

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ako je tako, to je vrlo vrlo dobro.
Ovo ce mi biti prvi zadatak za test kad predjem na AOSIP...znaci da bih ja mojih prosjecnih 4,5-5h SoT sa Cuoco92 trebao dici na do 6h SoT na oreo baziranom romu, to bi bilo izvanredno !

Vratio sam AOICP od 2018-02-02 i tu mi radi MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2d, barem prebacivanje na prednju kameru.
Bilo je do samog roma, prijavljuju isti problem na xda!
Jel postoji neko podesavanje da se pojača zvuk u slušalici prilikom razgovora, slabo čujem sagovornika, osim volume?

Poslednja izmena:
Prijavljuju jer koriste pogrešnu verziju kamere sa pogrešnim podešavanjima. Nije moja kamera specijalna pa da zbog toga radi.

Može. Kada budem pri laptopu večeras napisaću.

Primecujem da mi mobile network standby najvise trosi bateriju. Sta li moze biti problem. Namessteno je na Lte/WCDMA preferred

Edit: sta smem da optimizujem od ovoga a da vidim oce li malo popraviti stanje, ako je do toga uopste

2b58e5ed404f29060c4d69b1be5b9c41.jpg

Poslednja izmena:
Jel se nekome dešava da ekran neće da se uključi posle na vremena? Sećam se da je bilo neke priče zašto je to, ali ne mogu da se setim sad.

Gde u podešavanjima je to Optimized? Ja sam stavio srpski, pa je možda naziv drugačiji.
Ps

Nasao sam, jel treba ukljuciti optimizaciju ili ne?

Poslednja izmena:
Imam ove 3 neoptimizovane.
5bc56ec411638af9495f7c47de2e081b.jpg

Kojom brzinom vam se puni baterija, ja sam isključio brzo punjenje, ako to uopšte radi na AOISP romu, punim punjačem od x600, od 2A,valjda je qc1, i na ekranu pokazuje 1200ma, to mi nešto puno, izmeriću i sa Ampere app.
Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Mobile network standby. Da, po meni trenutno najveći problem na Le Max 2. I sve što sam probao - bez efekta. Problem postoji na OnePlus 3/5 a kako koristimo sve njihovo eto ga i kod nas. Masovno se korisnici tamo žale na to ali još nije rešeno. Kad reše tamo biće i kod nas.

Koja je poenta gašenja brzog punjenja?

EDIT: Što se optimizacije tiče, moje iskustvo je pokazalo da uključuvanjem iste za google play services se potrošnja zapravo povećava tako da ne bih preporučio. Uopstalom, probaš pa lako vratiš. Tako da jedino što držim su kažem, isključeni pozadinski servisi za iste.

Poslednja izmena:
ljudovi jedno pitanjce: gde ste uzeli LeEco Le Max 2? jel baš mora sa alija ili dr. sajtova iz kine da se naruči ? trenutno imam xiaomia RN 4x ali sam za malo promene :) hvala

Imas na aliju, geek-u, banggood, honorbuy...uglavnom sa neta.
Ako imas za dodati malo vise love, idi na Xiaomi mi mix2...

Nije malo vise nego se mogu uzeti 2,3 lemaxa 2 za taj novac :D

Pa dobro, nece uzeti najslabiji model naseg tel ako vec hoce upgrade sa Note 4x... Mix2 sada postoji za 350e.
Svakako moze skoro 2 tel uzeti, to stoji. Samo sam predlozio, ako je relaksiran sa novcem ;-)

Svakako :)

Darko ako mozes postavi summary iz bbs posle 2 minuta koriscenja, samo da uporedim moje i tvoje, jer je meni wifi running upaljen uvek, dok wifi on se ugasi normalno kad nisam na wifi. Ima takodje jos nekih stvarcica...imam dosta veliku potrosnju baterije, a ne znam na sta mi ide.

Da li. Bi. Greenify značio na oreo romu?

Svakako :)

Darko ako mozes postavi summary iz bbs posle 2 minuta koriscenja, samo da uporedim moje i tvoje, jer je meni wifi running upaljen uvek, dok wifi on se ugasi normalno kad nisam na wifi. Ima takodje jos nekih stvarcica...imam dosta veliku potrosnju baterije, a ne znam na sta mi ide.

Punim se sad, ali okačiću.

Da li ti je mobile network standby najveća stavka u statistici potrošnje u settings?

Punim se sad, ali okačiću.

Da li ti je mobile network standby najveća stavka u statistici potrošnje u settings?

Jeste...nekih 25% ali sve ostalo kad se sabere iz full device usage nema ni 50% potrosenosti ukupno, a telefon mi na 3% trenutno...

Trenutno stanje u BBS je da mi je wifi running 100% od jutros, no or unknown signal 100% i no data connection 100% sto naravno nista od ovoga nije tacno...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Meni x820 stigao pa da se uključim. Naravno, stock ROM sam malo pregledao i otišao odmah na AOSIP, 20180202... Ne znam je li trebalo da odradim i system wipe pri flešovanju (so sam data, cache, art/dalvik). Pitam to zato što imam problema sa kamerom, ostalo je super. Stock kamera mi ni ne nudi slow video a kod gcam i npr. footej dobijem FC. I uopšte su nestabilne, tu i tamo se zatvore.
Moguće i nešto drugo da sam zeznuo. Ima li neki savjet. Možda su drugi ROMovi bolji po pitanju kamere?

Bolje da si sve formatirao kad je već nov mob.

+ trebaće ti otg usb/kabl.

Pa još je on nov, još to mogu odraditi. :)
Znači, trebalo bi da mi to sve mnogo bolje radi, do mene je? Na ovom ROMu radi drugima slow-mo recording, recimo u stock kameri?
Inače imam LG senzor. Ako će mi to pomoći uradiću ponovo wipe svega, i koliko sam shvatio format internal memory? Ima li negdje step by step procedura?

A i probaću sa ponovnim čitanjem ove teme...

Ako radiš format, moraš da imaš otg kabl , kako bi flešovao sa usb memorije.

Uglavnom, ovo sa kamera aplikacijama je samo kod mene? Kod drugih to ok radi?
Hvala @ironmanbg.

Sad sam probao, ne radi slow video na gcam.

Hvala ponovo :)
Naći ću neki ROM koji ima sređenu kameru, možda se i na neki EUI vratim na kraju.

Na poslednjem N romu sve radi kako treba, ja još nisam prešao na O i neću dok sve ne bude 100% kako treba

Koji N, koja verzija i od kog datuma?
Thanks.

Jel RR?
Šta znam, meni ne rade slušalice, taj usporeni video, mada ga i ne koristim, blutooth nisam probao....
Batwriju dopubjavam 2 puta dnevno, mada ga i trošim i punim do 90%.

Zašto bi mu pobogu trebao otg kabl? Nema apsolutno nikakve potrebe da formatira internu memoriju ali i da uradi to, zakači telefon na kompjuter preko usb dok je u twrp i prekopira fajl kojo mi treba.

Što se tiče kamere, Leeco nikada nije dao drajvere, sve što se sada radi je krpljenje i tako će verovatno biti zauvek. Na Oreo su prešli na neke open source i posledica je da slow motion ne radi. Kome to treba neka zaobiđe Oreo. Što se stabilnosti i rada same kamere tiče meni ista bolje radi nego na Nougatu. Nijedan FC i slično. Kačio sam X pita koja verzija i koja podešavanja.

Nazad
Vrh Dno