Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Da, na AICP mora da se aktivira. Developer settings je na svom mestu kao i do sada...

Za instalaciju kao i svaki put do sada: flashujete rom, zatim gapps i magisk. Bez reboot-a jedno za drugim. Ne znam zašto komplikujete proste stvari.

Kakvi fixevi za kameru?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Pa ovaj za aoisp ima neki fix
Kliktao sam build number, ali nista od dev.opt.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Nije fix za AOSIP neko važinza svaki ROM tj ako imaš problem sa fokusom kamere. Čak i piše tamo. Ako nemaš, ne stavljaš ništa. Postoje dva različita modula kamere i sa nekima postoje problemi na svim ne-EUI romovima.

Developer radi normalno. Očigledno nešto nije dobro prošlo kod te tvoje instalacije. Preporuka da to uradiš ponovo.

Developer settings:

a99a4c67fb7fa537f0cccdead3270377.jpg

Da, na AICP mora da se aktivira. Developer settings je na svom mestu kao i do sada...

Za instalaciju kao i svaki put do sada: flashujete rom, zatim gapps i magisk. Bez reboot-a jedno za drugim. Ne znam zašto komplikujete proste stvari.

Kakvi fixevi za kameru?

Negde na xda sam procitao da se ide jedno po jedno sa reboot recovery

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ne. Ide onako kako sam napisao. Zato si i imao problem sa instalacijom.

Da, za Developer options moras da aktiviras developer mode (kako Dwyane rece)... Na AICP 2101 build kod mene na lockscreen-u ovo nije prikazivao za vrijeme punjenja (moguce da je trebalo naknadno aktivitrati, sto ja nijesam radio ali sada na AOSIP-u prikazuje bez dodatnih cackanja)...
Meni recimo sada ne prikazuje na AOSIP, iako je uključeno.

Mislio Sam na voltazu PRI punjenju
f5bab310d0dca1fb61097913f89d9c0f.jpg

Hmm, mora da je do instalacije. Ja bih pokusao sa clean instalacijom...

ffb23bc70d506e58ca3c8426dd2591e3.jpg

Ja sam zadovoljan svime izuzev sa kamerom. Tu nikako da se nakoncam. Prednja kamera posebno. Takodje, jedan manji detalj, kao da ima neko prilagodjavanje (dimming mozda najbolje opisuje) display-a u zavisnosti od sadrzaja na ekranu. To sam najvise primijetio kada uz vjestacko osvjetljenje pokrenem Tapatak (koristim tamnu varijantu) i kada ekran postane dominantno crn, nekih sekund posto se pokrene, ekran kao da potamni za par nijansi... Pisao na xda i okacio logcat fajl pa cu vidjet hocu li dobiti odgovor.

Ostalo radi sve jako dobro i imao sam 4 sata SoT, sve na mobile data...

Sve su prilike da cu se barem privremeno vratiti na AICP jer ne mogu da nabodem verziju kamere/podesavanja kamere a da fotke sa prednje kamere budu dobre. Na AICP Oreo su mi bile fantasticne sa 1.6 Arnova gcam...

Ne da mi edit posta: situaciju sa kamerom sam izgleda prevazisao instalacijom fix-a (bs kernela)... Inicijalni pokusaji ukazuju da je sada, u mom slucaju, kamera u redu... Do sada nikada nijesam imao potrebu da pokusavam sa fokus fix-evima ali eto ovaj put je trebalo... Vjerovatno kombinacija default kernel i X829 hardware...

U terminalu kucaj: cat /proc/camerainfo da vidimo šta tačno od hardvera imaš.

To je to, sunny modul, X820 ima LG... Zato i ima tih nekih gluposti.

Da, da tek sad vidim da nijesam gledao u naziv senzora... U svakom slucaju, sa flash-ovanim BS kernelom radi kamera tako da ostajem na AOSIP...

Na aicp-u sam. Jutros mi alarm nije zvonio, pisalo je samo da sam ga propustio iako je zvuk naravno upaljen i cim sam skinuo telefon sa punjaca restartovao se i izgubio 3 posto baterije za 5 min..

Nikad mi se nije desilo da propustim alarm... Cak ni na Lumiji dok sam je imao :D

@BenDoverMNE

Nesto mi ovaj SoT od 4h nije bog zna sto...ne cini se bolje nego na mm ili nugatu, kako ljudi vecinom govore.

Da, procitao sam da je na mobile data taj score, ali opet mi nije nesto izrazito. Na N je Darko prijavljivao 5,5-6h SoT, ja na mm slicno, pa zato.
Ja sam napisao da je kod mene kombinovani SoT u prosjeku 4,5 do 5,5h SoT, dakle prilicno vise, a samo na wifi idem cak i preko 6h SoT.

Ovo je moja kamera iz app. Device info hw. Da li treba da instaliram fix?

U vezi sa prikazivanjem punjenja, ipak radi, Ali Ima 2 faze, posto Sam namestio sat na lock screenu i imam futrolu na preklop, kada je otvorim prikazuje punjenje, ali već posle par sekundi prebaci na datum, sat i mailove, kada nije na punjaču, isto tako, osim što ne prikazuje punjenje, vrv je neki senzor aktivan .

Drugo, da li treba i ovde nešto podesiti (sa ciljem da baterija traje duže)
Owlsnest/adwanced settings/control apss permissions?
19e3ef6fb44ef61008602c8392535cd2.jpg
dd3cf0afabb0971540a8b7945abe05cc.jpg

Nisi dobro kucao, nakon cat ide razmak.

Posle cat razmak ... Zato neće ...

Poslednja izmena:
Evo ga :)
2a060d1c3d7f854c4be1902b9dc4f8c5.jpg

I koja je razlika Lg i Sunny ?