Šta je novo?

LeEco Le Max 2

0.26mm 2.5D Tempered Glass Protect For Leeco Letv Le 2 x527/pro/max 2/cool 1/1S x500/x600/x800/x900 Full Cover Screen Protector
http://s.aliexpress.com/bIbYVFbM
(from AliExpress Android)
Ja sam zato uzeo ovo staklo jer je nekih 1mm manje i onda se ne podiže e sada stiglo mi je i ima neku fleku oko 2mm prečnika na jednom delu ekrana koja se ne vidi dok je ekran uključen ali me nervira i uzeo sam zaštitu za kameru isto tu ( nisam je stavljao) ali piše da treba da pošalju 3 kom a poslali jedno.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pazi Kinezi imaju tih fazona da napišu 3 komada a u stvari je to staklo i dve papirne krpice. Tako da možda je ta fora.

I na slici su tri komada ,lopovi su to

Gde piše tri?

Screenshot_20170601-094558.png

Edit: jedino ako ne misliš na 3 zaštite za kameru? Ali i to se posebno čekira pri poručivanju....

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da to se posebno cekira..ja sam narucio odatle rista zna posto sam mu i preporucio tu prodavnicu :) stigla su mi 3...samo sto se staklo u levok donjem uglu podiglo prvog dana i nema sanse da se vrati...

Naručio sam sve a stigla mi jeda zaštita za kameru a lepo piše 3 .Nisam podizao proces jer sam se dva puta pre toga se žalio za stakla pa mi se smučilo više.
Screenshot_2017-06-01-11-55-28_1.jpg

Mozda deluje glupo ali da li si dobro proverio da se nisu zalepili jedan za drugi?

Zastita za kameru dosla je u plasticnoj kutijici i to komada 1.

Da da tako je i meni samo sto su tri...moguce je da su nesto predvideli, mada bice ti dovoljno i to jedno staklo sto stavis na kameru...meni do sad nije spadalo ili da udje vazduh itd

BS 2.2 radi na RR-N bez problema. Slobodno flash iz twrp + magisk odmah bez reboot-a.

Koristi li neko dve kartice u ovom telefonu? Ja koristim dve i jako često se dešava da nisam dostupan na jednoj. Tačnije, jedna mi služi za net i poneki poziv, dok je duga samo za pozive i sms. U poslednje vreme (mesec dana otprilike) dešava se da mi samo stigne poruka o propuštenom pozivu iako znam da sa druge kartice nisam razgovarao. I sinoć se uverim, sa drugog telefona pozovem sebe i vidim da nisam dostupan, a telefon je uključen normalno, ima signala itd. Posle 10-ak minuta mi stiže poruka o propuštenom pozivu. Na RR-N sam, BS 2.2 (mada dešavalo se i na ranijim verzijama).

Da mada sam na periferiji i stalno mi ide 3g/2g te tada u tom trenutku se to dešava.Primetio sam da kada razgovaram na prvoj kartici i neko me zove na drugu poziv stiže(tu nisam probao da li se to dešava samo na 4g ili i na 3g) a ako razgovaram na drugu a poziv ide na prvu onda sam nedostupan .Nisam to nešto baš ispitivao ali desilo mi se par puta.

Nema veze sa telefonom, do operatera je. Ne odradi prelaz sa 4G na 2G/3G u trenutku poziva i pošto ne rade pozivi preko 4G onda javi da ste nedostupni...

Mislim da to nema veze sa operaterom, iz čista mira telefon stoji na stand by i nedostupan sam.

Ovo što sam naveo je klasičan primer kada se ne odradi handover i onda budeš nedostupan. E sad ako je neki drugi problem to je nešto drugo. Ja sam imao par puta situaciju sa 0050 modemom da izgubi mrežu i onda mu dosta vremena treba da je nađe opet. Vratio 0033 i posle sve ok...

Sad sam došao kući i instalirao pa ćemo da vidimo. No ovo nema uticaja na SOT u svakom slučaju. Ovo je samo za što manju potrošnju kada je ekran ugašen.

Ima veze, kako nema. Inderektno utiče na sot

"Disclaimer 1.

This patch is for IDLE Mode Only! It doesn’t make any effect on SoT."

Prva rečenica. No ok jasno mi je na šta ciljaš, ono što uštediš otići će na SOT. No videćemo u realnom radu koliki je dobitak.

Samo me interesuje taj problem vezan za notifikacije.

"Disclaimer 1.

This patch is for IDLE Mode Only! It doesn’t make any effect on SoT."

Prva rečenica. No ok jasno mi je na šta ciljaš, ono što uštediš otići će na SOT. No videćemo u realnom radu koliki je dobitak.

Kakvi su utisci, traje li baterija na njemu duze, je li sot nesto bolji ?

Kako to da znam posle 5min? :)

Videćemo kako se ponašaju notifikacije itd. Upravo je okačio 0606 tako da sam sad to stavio + RRPowerSaver patch, pa kad i ako bude nešto vredno spominjanja, pišem.

Za početak idem sa ovom kombinacijom:

Screenshot_20170606-223729.pngScreenshot_20170606-223735.png

Ja danas instalirao 0606, video da ne radi kamera. U međuvremenu se Rus raspisao, pokušao sam da uradim ono što je napisao ali nisam imao živaca i odustao. Čekam da se sve sredi pa ću instalirati. Inače, koji modem koristite?

Ne radi BS kernel tj kamera na istom. No ceo dan testiram njegov kernel, sve ok sa baterijom, tako da u tom smislu nije potreban BS.

A šta te zeza? Instaliraš 0606, instaliraš taj powersave patch i gapps.

Ja koristim 0033 modem.

Misliš modem? U about phone pod baseband version.

Nazad
Vrh Dno