Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ja sam siguran da nama softver nesto ne vidi FP...da li moze neko da okaci full backup roma celog na kom sigurno radi da probamo? sa time bi sve sumnje otklonili ja mislim

Jel si probao sa Mokee ili RR?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Nisam...ne verujem ni da bi tako nesto uradio. Mislim da je bolje nego da odradi svoj bekap kome radi pa da se proba...tako mi je i Kidence rekao

Postojeći bekap je razumljivo zašto ne mogu da vam dam :) Ali napraviću clean install večeras pa ću vam dati to...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

E to sam mislio naravno :) inace link sto si postavio podavno za 019s indijski kada probam da ga flesujem izadje mi error 7 u twrp a to bi trebalo da znaci da nije za le max2

Ja sam indijski 19s uspeo da instaliram jedino preko zvaničnog twrp

Ovaj

https://twrp.me/devices/leecolemax2.html

Ne sećam se koja je tačno greška bila, znam da sam probao sa nekoliko twrp pre ovoga
Ovo kada flesujem ne mogu da kliknem nista u twrp....

Ovaj vec imam sa njim ne mogu da stavim 019s indijski izbaci error 7 a video sam da mu to dodje da nije podrzan za ovaj telefon

Poslednja izmena:
Za tu gresku 7, probaj da editujes ROM, tako sto preko Notepad++ ili nekim slicnim text editor-om prepravis fajl updater-script koji se nalazi u tom rom-u.
Putanja do njega je META-INF/com/google/android.
Izvuces fajl na desk iz zip-a, editujes ga, obrises ceo prvi red u tom fajlu, sacuvas i vratis na isto mesto u zip(ROM), pa probaj onda da flesujes taj ROM...Tako skidas verifikaciju i trebalo bi da prodje. Nadam se da je taj rom za taj telefon. ;)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ma ovaj sto sam postavio je extra sve radi.
Kada flesujete stock rom preko twrp i kada zavrsite i trebate da restartujete hoce da izadje upozorenje da nemate OS a to se u stvari desava zato sto je stock rom zamenio vas twrp sa fabricki recovery te posle kada podignete sistem samo opet ubacite twrp.

Poslednja izmena:
@Darko1290

jel imas ti neki fajl u root/system/lib64/hw sa nazivom fingerprint ili nesto slicno?

Ajde kome radi FP ako ima root neka proveri....

Ma ovaj sto sam postavio je extra sve radi.
Kada flesujete stock rom preko twrp i kada zavrsite i trebate da restartujete hoce da izadje upozorenje da nemate OS a to se u stvari desava zato sto je stock rom zamenio vas twrp sa fabricki recovery te posle kada podignete sistem samo opet ubacite twrp.
prije reboota flashas SuperSu i nebi system nece zamjenit recovery tj. nece flashat stock. barem je kod mene tako..

from my Le X720 on TT

Ajde neko kome ne radi FP, neka ubaci ovaj fajl u tu putanju i podesi mu dozvole kako treba, restartuje telefon i proveri jel mu radi FP...
Koliko sam video SS na ristinom telefonu, nema taj fajl...

Nemam ni ja taj fajl tj. nikakav FP fajl a radi mi FP senzor

Pa cudno, trebalo bi da imas ... a u folderu lib jel imas nesto vezano za fp?

I jel i dalje stoji da svi telefoni imaju istog proizvodjaca fp senzora ili ste saznali nesto novo?

Poslednja izmena:
dva su fajla koja imaju veze sa FP tamo..
d4e909583a8ef5c80e5b56a29344cea6.jpg

from my Le X720 on TT

Ne vidim ništa vezano za FP

d1098368e83272ad98d38c5accfc8ecf.jpg

646d5beef5bc4619b335e409ab353021.jpg

Uzeo sam tvoj faj Darko i kao sto mi rece Kidence prebacio ga sa root explorerom u lib64-hw i dao mu permisije kao ostaliima..rw-r-r..sad restart pa da vidim

EDIT: Nista, ne radi finger i dalje...

da li fingerprint.msm8996.so treba da bude samo u lib64 ili i u lib folderu?

Poslednja izmena:
Samo neka stavi čist Rom bekap i to da se proba,ovako nagađamo

Sent from my Le X820

Meni sve vise lici da ima vise od jednog proizvodjaca fp-a za ovaj model telefona i da je tu glavni problem.

Je l' može to da se proveri nekako?

Nazad
Vrh Dno