Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Upravo je taj Onestep uklonjen zbog nekih problema...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Eno onaj Parasite španac napravio svoj Mokee, navodno sve radi, sredio i slowmotion itd. No mrzi me iskreno da probam.

A mogao je u nešto pametnije uložiti trud i energiju. Ovaj mokee koji imamo radi 99%
Da je stavio neki oxygen ili kako se zove s OP3, pa da probamo nešto novo..

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Zato što nema pojma očigledno. I prošli put je na gotovom romu zamenio 2 aplikacije i predstavio kao svoj. Wow, developer. To znam i ja. Pa je onda bio jako zauzet službenim putovanjima do evo juče i zamisli opet, na odličnom romu zamenio 2 aplikacije :D

Inače kažu da je Nougat definitivno u closed beta testiranju, tako da biće :)

Na GearBest je sad 165e, rose gold 4/32. Kod za popust je LEM2PT . Cena je nerealna. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Neverovatno stvarno :D

Defnitivno ubedljivi best buy :)

Na gearbestu beše da se ne plaća carina i ostale dažbine u EU?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kontaktiraj člana @ozazi, objasniće ti postupak...

kao što sam već pisao, procedura je sledeca:
Pri naručivanju birate priority shipping, PA Germany Express. ovo radi samo pri naručivanju na Nemačku, bar je kod mene prošlo. to je cela filozofija. :)

istekao je kupon... inače kad probaš da ga primeniš cena skoči sa 210 na 300$ :D

Meni prijavljuje da je iskorišćen limit za kupon. No i 200€ je odlična cena. Mada tih kupona svako malo ima...

Ma to je navlakuša ali cena jeste dobra.

Sent from my Le X820

Da li je neko naručivao sa Grossoshopa da mu stigne u Srbiju? Da li se isplati? Vidim da je 185e do sutra.

Plus šiping nekih 15ak EUR, čini mi se. Bar je tako bilo pre nedelju dana kada sam gledao.
Na kraju sam poručio sa geekbuying, 5-6eur je bila razlika...

Za malo da se zaledi. :)
876fb4e88d45e251b30a5f1c7c34d343.jpg

Inače, tad je ekran počeo da radi sporije, u smislu refreša. posle, sve normalno. :)

Ništa, bio napolju na - 15, telefon u jakni, u spoljnjem džepu. :)

Mokee nema više nightly ali release svako malo..

MM nema nightly, Nougat ima. Ali za nas to još uvek nije važno. Inače kinez radi na romu i dalje tj nije ni prestajao. Sredio je driver za IR i sada uz tom ide i IR aplikacija. Realno camera 2 api fali da bude 100% kompletan rom... Sve ostalo tu i radi perfektno.

Ne bunim se, ja sam ionako većinom bio na release verzijama. Da vidio sam u changelogu da je ubacio IR. Ma čovjek je očito dobar developer. On u mjesec dana napravio više romova za ovaj mobitel nego svi ostali zajedno. Eno i još se muče s cm13 tj. Lineage 13

Apsolutno ne diram ovo dok ne vidim da na Lineage radi kamera. Sve ostale gluposti me više ne zanimaju iskreno.

Apsolutno ne diram ovo dok ne vidim da na Lineage radi kamera. Sve ostale gluposti me više ne zanimaju iskreno.

Ma I ovaj 13 su jedva sklepali njih trojica i to je jedan još izvlačio iz mokee neka rješenja, a i dalje ne radi BT. Kako mi se čini taj 14 neće dok ne izađe EUI nougat

MM nema nightly, Nougat ima. Ali za nas to još uvek nije važno. Inače kinez radi na romu i dalje tj nije ni prestajao. Sredio je driver za IR i sada uz tom ide i IR aplikacija. Realno camera 2 api fali da bude 100% kompletan rom... Sve ostalo tu i radi perfektno.

Ne razumem mokee ima nougat?

Ae neko ko je kupovao sa grossoshopa da mi kaze koja je zapravo cena, Kada stoji juan cena 1675 i kada proverim u kursnoj listi to je oko 228 evra. A kada kod njih na sajtu prebacim u evre onda bude 255, mislim sta koji...

Cijena je koja piše, tj izaberi valutu u kojoj je najpovoljniji. Nekad je to bilo u funtama. I pazi da namjestis u Paypalu da ti ne pretvara odabranu valutu u npr. Euro jer na to još uzmu proviziju.

Ae neko ko je kupovao sa grossoshopa da mi kaze koja je zapravo cena, Kada stoji juan cena 1675 i kada proverim u kursnoj listi to je oko 228 evra. A kada kod njih na sajtu prebacim u evre onda bude 255, mislim sta koji...

Ja sam kupio pre dve nedelje i tada platio 199 eur sa ukljucenim kuponom telekineza i SF postom. Ne znam kako tebi izlazi 255 eur kada sada piše 227,74 eur.

grosso.png

Nazad
Vrh Dno