Šta je novo?

LED TV 32" do 45k

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Ljudi hocu da kupim tv od 32", gledao bi ga sa razdaljine od 2 metra, to je taman valjda, ne bi mi trebao veci.
Budzet mi je 46k, nasao sam SAMSUNG UE32EH5300 LED TV za te pare.
Da li ima neka bolja opcija? Sve sto treba jeste da je LED i da je FullHD i da moze USB da se ubaci u njega :D
Pored svega toga ovaj model je jos i smart tv.
Da li imam bolju opciju?

Imas za te pare na kupujem prodajem sajtu i nove samsung f modele pa pogledaj i potrazi na sajtu.

Sta znam,ja bih pre uzeo samsung.Nisam imao losa iskustva sa njima,video player im je odlican ako pustas hd filmove sa fleske.Kroz player pusta dts i dolby digital zvuk u hd filmovima.Mada mislim da su u tom cenovnom rangu samo nijanse u pitanju.I veruj mi na rec,sve sto vise gledas to si manje odlucan sta kupiti.Jer koliko vidim krenuo si sa jednim modelom pa si sada nagurao na par komada.I tek sada si neodlucan sta kupiti.Ja bih uzeo samsung ue32eh5300.
Ali odluka je ipak na tebi.

Pozdrav svima!
Nov sam na ovom forumu i naravno, u pitanju je kupovina TV...:lupko:

Pokušaću da suzim izbor što više...

32", Full HD, još uvek nzm da li će biti kablovska (SBB) ili ću koristi Telekom IPTV jer je nova zgrada u pitanju
45 000-60 000din, poželjno smart tv, wifi i sl.

trenutno mi je izbor Philips 3D televizor LED LCD 32PFL6007K/12
http://www.tehnomanija.rs//index.php?mod=catalog&op=product&product_id=49349

Svaka sugestija, predlog, dodatna informacija bi MNOGO značila!!!

Ako placas na rate onda ok za tehnomaniju ili neka druga radnja kod nas.Ako placas u cash-u onda ti je najbolja varijanta sajt kupujem prodajem.Za te pare imas nove modele od samsunga f serije u rangu do 60000 dinara.Nisi naveo kako placas.

Imas privatnu poruku pa baci pogled.
Pozdrav svima!
Nov sam na ovom forumu i naravno, u pitanju je kupovina TV...:lupko:

Pokušaću da suzim izbor što više...

32", Full HD, još uvek nzm da li će biti kablovska (SBB) ili ću koristi Telekom IPTV jer je nova zgrada u pitanju
45 000-60 000din, poželjno smart tv, wifi i sl.

trenutno mi je izbor Philips 3D televizor LED LCD 32PFL6007K/12
http://www.tehnomanija.rs//index.php?mod=catalog&op=product&product_id=49349

Svaka sugestija, predlog, dodatna informacija bi MNOGO značila!!!

Nazad
Vrh Dno