Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Pozdrav drugari. Aj jedno pitanje u vezi led traka ako ima ovde neki strucnjak za to.
Kupujem vec 18. put trake po raznim sobama, i nonstop mi crkavaju ili napajanja ili trake. Sada mi je izgleda crkla traka u spavacoj sobi. Traka je bela SMB5050, 7 metara. Napajanje je kao na slici 100w. Merio sam izlaz na napajanju, tacno 12V daje. Pitao sam kod ovog gde kupujem trake zasto mi to crkava nonstop, kaze verovatno ti je losa struja u kuci. Pitao sam drugara elektricara koji mi sve to odrzava u vezi toga, kaze ma nema to pojma. Plus imam gomilu neke osetljive elektronike kuci, da kucnem u drvo nikad mi nista nije crklo. I ovom drugaru bas nije jasno sto se to desava, kaze ugradio je milion kilometara raznih traka, jos nije cuo da nekome toliko crkavaju, sta vise vrlo retko se i desi da crkavaju. Jel ima neko ideju sta moze kod mene da bude problem i u kom pravcu bi trebao da ga trazim? Jel do mene nesto ili je ipak sve ovo dosta loseg kvaliteta?
Zaboravih da napomenem da su te trake ugradjene pre 6 meseci, i dabogda ako imaju ukupno sat vremena rada.
EDIT: Ovaj put je izgleda crklo napajanje, pokazuje oko 3V i kad je ukljucen prekidac i kad je iskljucen.
Zaboravih da napomenem da su te trake ugradjene pre 6 meseci, i dabogda ako imaju ukupno sat vremena rada.
EDIT: Ovaj put je izgleda crklo napajanje, pokazuje oko 3V i kad je ukljucen prekidac i kad je iskljucen.
Prilozi
Poslednja izmena: