Šta je novo?

Hardver LED traka za sobu

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Chernobyl

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2014
Poena
275
Potrebna mi je RGB LED traka za sobu (oko 4m), konkretno planiram da je zalepim ispod kreveta. Trazio sam po netu, ali previse sajtova, brendova i ponuda, tako da na kraju ne znam ni sam sta da kupim 😂
Ono sto mi je jako bitno, da sve bude kvalitetno i da ne razmisljam nocu o adapteru, kao i mogucnost menjanja boja preko daljinca ili app

Hvala svima unapred

Potrebna mi je RGB LED traka za sobu (oko 4m), konkretno planiram da je zalepim ispod kreveta. Trazio sam po netu, ali previse sajtova, brendova i ponuda, tako da na kraju ne znam ni sam sta da kupim 😂
Ono sto mi je jako bitno, da sve bude kvalitetno i da ne razmisljam nocu o adapteru, kao i mogucnost menjanja boja preko daljinca ili app

Hvala svima unapred
Teško ćeš to naći. Sve su to kineski poluproizvodi. Eventualno potraži na IKEA sajtu. Ako nađeš, javi.

Xiaomi led traka.2 metra oko 3000-4000 din.
I imas produzetke oko metar za 1100-1300++.
Radi preko app.
Savrsena za ambijentalno osvetljenje,a nije skupa.
Ima i onih "tuya" ili slicnih smart traka 5 metara za oko 5000+.
Isto preko app.

Pogledaj Govee, imaju led trake od 4m i 5m. Malo su skuplji od Xiaomija i ostalih kineskih brendova, ali trebalo bi da su kvalitetniji. Imaju i aplikaciju za Android i iOS preko koje se pali/gasi led traka i menjaju boje. Ja imam njihovo osvetljenje za TV već nekih godinu dana i odlično me služi. Možeš da nađeš njihove proizvode na kp.

Nema preko Govee, barem u toj široj komercijalnoj upotrebi

https://bblink.rs/led-dimeri-i-kontrole/934-led-daljinski-sun-24g-11-rgbw.html + ti treba odgovarajuci prijemnik
napajanje izracunas kada vidis koju ces traku i koliko metara da uzmes.

Ja sam uzeo xiaomi pametna led traku i odlicna je.Boje su super i jako je kvalitetno uradjena.Softver je lak za upotrebu.

@Chernobyl imam resenje za tebe 1/1. :) Ikea Ormanäs RGB LED traka, kupih je prosle nedelje. Sve imas included, osim onog smart remote prekidaca. 4m duzine, ima setovanje boja i dimer, tako da mislim da ti je to savrsen izbor. Mozda je nemaju na sajtu, ali stigla im je skoro kao nov proizvod.

Tako je, a daljinski moze da se kupi dodatno, cisto da ne bude zabune... sve resio na odeljenju rasvete za 3min.

Mislim da je kompatibilan sa onim drugim kontrolerom Ikea-inim, ali nisam koristio da bih mogao da tvrdim. Ide poseban trafo i kontroler a na to se bocne LED traka. Verujem da kombinacija kacenja izvora napajanja moze da se resi i drugacije DIY, ali opet mora in-line kontroler. Kontam daljinac je najlaksa opcija. :) Meni je to radilo posao, pa sam prosto kupio.

Nazad
Vrh Dno